Spyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Adından da anlaşıldığı üzere Wolfgang Amadeus Mozart'ın hayatını anlatan film 20:05'de TRT-2'de yayınlanacak. IMDB notu 8.3 ve en iyi film dahil dört Oscar ödülüne sahip. Ben de ilk defa izleyeceğim için pek yorum yapmayim ama değerlendirmelere bakılırsa, kaçırılmaması gereken bir yapım...
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 süper filmdir kacırmayın. deli mozart[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 müzikal tarzında 2 baba film varsa bunlardan biri de the wall isedieri amadeus tur.. durun imdb linkini veriim de hemen bakabilesiniz kim oynuyo kim yönetio die.. www.imdb.com/title/tt0086879/
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hayatta kacırmam[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Nartanesi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Lisede öğrenci değişimiyle Almanya'ya gitmiştim. Sanat tarihi dersinde Beethoven hakkında bir araştırma yapmıştım, Mozart'ı bilmem ama Beethowen'ın hayat hikayesi tam bir trajedi... Öğrendikçe gerçek olmamasını istiyor insan... Ama şu da gerçektir ki Beethoven'ı bu kadar büyük yapan da bu trajedilerdir.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bitti. bu senaryonun ne kadarı doğru?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben de muzik dersinde 2 kez izlemiştim. şimdi tekrar izledim kesinlikle herşeyiyle mukemmel[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Napoleon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Senaryonun tamamı doğru değil, bir adamın tiyatro piyesinden film yapılmış, kurgulanmış bir film. Ama gayet güzel bir film, dört adet Oscarı var zannedersem.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan.
Loras Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mükemmel filmdi gerçekten, ben ağır gelir sıkar falan diye düşünüyordum ama of of aldı götürdü yani. Salieri abiye taptım ama.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 muzıklerı ıle başka alemlere goturdu resmen.Atilla Dorsay'ın soyledıgıne gore bu konuya ınananlar varmış.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 4 değil 8 oscarlı. güzel film.eskiden de verirlerdi televizyonda[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon
eldar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 muhteşem oynamış başroldeki abimiz,fakat filmde bir şey aklıma takıldı salieri mi calieri mi?
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 salieri ofgors.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamamını izleyemedim ama oyunculuk mükemmeldi[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more.
Öne çıkan mesajlar