Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2017 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 DarKRideR said: burada dizi-film geçmişi olup, kv ilk döneme denk gelip de izlemedim diyen varsa %90'ı yalan söylüyordur. net kaliteli, net iyi diziydi. bi anda tepe taklak oldu ama. çok hızlı kalite düşüşü gerçekleşti özellikler arslan bey'in ölümü sonrası vs. 2003'te Jaguar patlatmalı bir reklamla tanıtımı yapılmıştı diye hatırlıyorum. O dönem DVD koleksiyon olaylarına takıldığım için meh demiştim. İzlemedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 ilk sezonlari sanirim direkt mitten dikte ettiriyorlar diye fisildasiyordu millet..ondan millet sudan cikmis balik modunda bak bak tr de neler oluyormus diye seyretti..sonrasi tabi malkocogluna sardi.. bu arada suflor oldu mu ortadan kayboldu mu ne..blabla tabi.. davulu delen jaguar partisi vardi bir zamanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 benim bilgisayarda 1-97 tüm bölümler var. o bölümlerin tadı bambaşka. eski türkiye kokuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar