-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bende buraya yazcam maçları özendim indianadan :) en son lakersa yenildik.. 101-90[signature][hline]Republic of Fenerbahçe / Genç FB[b]:rock:Charlotte Bobcats:rock:[b]
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 aa insan sadece "sevdiği" bi takımdan yenildik ettik der mi..cık cık..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 bu neaa yaa özentiler bastı bölümü :)[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 lol diyip durma çok asabımı bozuon ağlarsın sonra çok.. ben suns taraftarıyım.. hemde siz doğmdadan önce.. charlotte bu sene geldi lige sempatimi kazandı seviyorum takımı ama tutmuyorum.bu sana giriyosa oda seni dertler.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock: [Bu mesaj -Kobe- tarafından 02 Şubat 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 çok dertlendim napıcaz ya..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 dallas takımmı?[signature][hline]Republic of Fenerbahçe :rock:PHOENIX SUNS:rock:
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: -Kobe-, 02 Şubat 2005 21:22 tarihinde demiş ki: lol diyip durma çok asabımı bozuon ağlarsın sonra çok.. ben suns taraftarıyım.. hemde siz doğmdadan önce.. charlotte bu sene geldi lige sempatimi kazandı seviyorum takımı ama tutmuyorum.bu sana giriyosa oda seni dertler. pardon yaşın kaç senin merak ettimde?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Dallas gayet iyi bi takım. Charlotte Bobcats'den çok daha iyi olduğu kesin..ah pardon sen biz doğmadan phoenix'liydin dimi?[signature][hline]^Dallas Mavericks^
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 okafor u tek gecerimama rookilerde :)[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
yoshi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 okafor biraz skora katkısını arttırırsa 3,4 sene sonra nba nın en iyi uzunu olur. (TAbii garnett duncan ve shaq ın o zamana dede olacağını düşünerek.) adam hem blok hem rebound konusunda şimdiden çok iyi. orlando howard ı seçerek baya büyük bir şapşallık yaptı. okaforun boyu da biraz daha uzun olsaydı.... ah ah
-Kobe- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yok dallas daha kötü lafa bak tabi daha iyi bu sene çıkan bi takım bobcats.. seviyorum bu takımı okafordan dolayı :)[signature][hline]Republic of Fenerbahçe
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ayrıca dallas ligdeki en iyi takımlardan biri. Lig 4.süyle 1 maç,lig 3.süyle de 3 maç fark var arasında. Ayrıca 3.yü yani miamiyi de yendi. Daha bişiler derdim ama senle çok muhattap olmicam sadece dallasa laf atmayı kes.. He unutmayalım ki Steve Nash'siz Phoenix tüm maçlarında yenildi.Steve Nash'de Dallas'ta yetiştiğini varsayabileceğimiz bir oyuncu. ilk iki senesini,rookie yıllarını vs. phoenixde başladı daha sonra 6 yıl boyunca dallasta oynadı. Steve Nash'i steve nash yapan takımların önde gelenidir dallas.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 oh be banlanmı$ kobe kurtulduk bu app den.abi felaket kıl oluodum oh be fake acıp gelir bu ezik ya anlarım ben kobe oldugunu ezik herzaman eziktir nede olsa ;)[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 adamın son söylediği laf said: gönderin şifremi oldu yazık[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
uncla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yok yok yazık değil, acımayacaksın böylelerine.[signature][hline]jan d.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bobcats ilk yılı ve okafor gibi bi oyuncuyu kapması draftan onlar icin cok buyuk bir sans bence bobcats te bu yıl bittikten sonra gzl bi draftan oyuncu duserse bence seney playoff a oynayabilir[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
yoshi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Cheester, 05 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki: bobcats ilk yılı ve okafor gibi bi oyuncuyu kapması draftan onlar icin cok buyuk bir sans bence bobcats te bu yıl bittikten sonra gzl bi draftan oyuncu duserse bence seney playoff a oynayabilir salary capları bomboş. o yüzden takımıyla anlaşamayan bütün oyuncuları toplayabilir. yada draft hakkının yanına iyi parçalar ekleyip bi sg alabilirler.
yoshi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aslında ibo bu takıma iyi giderdi. fazla iyi şutörleri yok. steve smith bastonla geziyo... kapono da fazla iyi değil ( nbastandartlarına göre) bu yüzden ibo iş yapabilirdi.
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aaaaa kobeyi banlamışlar.... Bilmiyosan sus adam sansınlar demişler kobeee.... ay ne üzüldüm...:tebrikz: :lol::lol::lol:... ay ay...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected]
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 abi birak bi insan bu kadar ezik olabilir zaten adam sonra üyelik aldı sacma sapan konular actı oda banlandı kobecan dıe aldı oda banlandı ne ezik adam ya.İnsan demekki böyle katil oluyo insight[signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | [b]Anti-b
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: yoshi, 06 Şubat 2005 15:44 tarihinde demiş ki: aslında ibo bu takıma iyi giderdi. fazla iyi şutörleri yok. steve smith bastonla geziyo... kapono da fazla iyi değil ( nbastandartlarına göre) bu yüzden ibo iş yapabilirdi. valla hem yukselırdı burda...[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ezigin en onde gideni[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Pacers 94, Bobcats 87[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Öne çıkan mesajlar