Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charlotte BobCats

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lol diyip durma çok asabımı bozuon ağlarsın sonra çok..

ben suns taraftarıyım..

hemde siz doğmdadan önce..

charlotte bu sene geldi lige sempatimi kazandı seviyorum takımı ama tutmuyorum.bu sana giriyosa oda seni dertler.[signature][hline]Republic of Fenerbahçe
:rock:PHOENIX SUNS:rock:

[Bu mesaj -Kobe- tarafından 02 Şubat 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 02 Şubat 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
lol diyip durma çok asabımı bozuon ağlarsın sonra çok..

ben suns taraftarıyım..

hemde siz doğmdadan önce..

charlotte bu sene geldi lige sempatimi kazandı seviyorum takımı ama tutmuyorum.bu sana giriyosa oda seni dertler.

pardon yaşın kaç senin merak ettimde?[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Mesaj tarihi:
okafor biraz skora katkısını arttırırsa 3,4 sene sonra nba nın en iyi uzunu olur.

(TAbii garnett duncan ve shaq ın o zamana dede olacağını düşünerek.) adam hem blok hem rebound konusunda şimdiden çok iyi. orlando howard ı seçerek baya büyük bir şapşallık yaptı.

okaforun boyu da biraz daha uzun olsaydı.... ah ah
Mesaj tarihi:
ayrıca dallas ligdeki en iyi takımlardan biri. Lig 4.süyle 1 maç,lig 3.süyle de 3 maç fark var arasında. Ayrıca 3.yü yani miamiyi de yendi.

Daha bişiler derdim ama senle çok muhattap olmicam sadece dallasa laf atmayı kes..

He unutmayalım ki Steve Nash'siz Phoenix tüm maçlarında yenildi.Steve Nash'de Dallas'ta yetiştiğini varsayabileceğimiz bir oyuncu. ilk iki senesini,rookie yıllarını vs. phoenixde başladı daha sonra 6 yıl boyunca dallasta oynadı. Steve Nash'i steve nash yapan takımların önde gelenidir dallas.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
adamın son söylediği laf

said:
gönderin şifremi

oldu
yazık[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
Cheester, 05 Şubat 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
bobcats ilk yılı ve okafor gibi bi oyuncuyu kapması draftan onlar icin cok buyuk bir sans bence bobcats te bu yıl bittikten sonra gzl bi draftan oyuncu duserse bence seney playoff a oynayabilir

salary capları bomboş. o yüzden takımıyla anlaşamayan bütün oyuncuları toplayabilir. yada draft hakkının yanına iyi parçalar ekleyip bi sg alabilirler.
Mesaj tarihi:
aslında ibo bu takıma iyi giderdi. fazla iyi şutörleri yok.

steve smith bastonla geziyo...

kapono da fazla iyi değil ( nbastandartlarına göre) bu yüzden ibo iş yapabilirdi.
Mesaj tarihi:
aaaaa kobeyi banlamışlar....

Bilmiyosan sus adam sansınlar demişler kobeee....

ay ne üzüldüm...:tebrikz: :lol::lol::lol:...

ay ay...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
  • Yeni Oluştur...