Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Merhaba arkadaşlar, artık sıkıldım, mod işim gereği çok ağır gelmeye başladı, sar sar bir yere kadar derken falan tatatataaam. Wismec Reuleaux RX200S mod, kozmetik 6/10 herhangi bir sıkıntısı yok. Nitecore Intellicharger newi4, 4 slot, led dsp. batarya şarj aleti. 3 x Sony VTC5 Pil Wotofo the Troll RTA, kozmetik 9.9/10 , 3 gün falan kullanıldı, kutusu, o-ringleri, yedek camı mevcut. Hepsine 300 TL diyorum, mantıklı mı değil mi önerilerinizede açığım. Elimde bir adette merlin mini var ama yüksek ihtimal onu bir sonraki alacağım 2 pilli modda kullanırım diyorum, aklımda da revenger var. öyle yani, çok bölmek istemiyorum ama ihtiyacı olan varsa konuşalım yeni başlayan bir arkadaş alıyorsa yanında az tel ve pamukta gönderebilirim. ha bu arada ticaretini yapan var mı bilmiyorum, revenger kit arıyorum, kapalı kutu elinde olan varsa öm alayım nitecore 2 hafta kullanıldı pil sitesinden alındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 bunlar patlıyomuş diyolla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Nitecore, troll ve pillere ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 mod a da ben talip olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Esh said: Nitecore, troll ve pillere ne istiyon Ne isteyeyim sen söyle? Fiyat verebilen bir insan değilim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 70 atayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 vakti zamanında bana ölücü demiştin esh, seni vurururum. cidden almak istiyorsan aklında bir şey varsa söyle o kadar önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 70 vermiş işte daha ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Abi piller 10 lira, ikici el troll 20 lira, nitecore da isine yaramaz zaten 10 lira da ona attim. 80 olsun kargo benden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 piller 10x3= 30 troll= 50 nitecore: 50 moda bir şey yazmadım takdirinize bıraktım kozmetik deformasyondan oluşacak fiyat kaybını bilemedim. kargo benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 90 son abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 nitecore ve pillerin bana maliyeti 150, trollün 100, tamam maliyet tabiki sizi ilgilendirmez ama en azından şu yokluk günlerimde bende kullanacağım bir e sigara alayım, dediğim şekilde 130 oluyor, kargoyu ver 120ye al ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Trollu pahali almissin hocam. RDA'lara 15-20$ uzeri verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 tamam 20 dolar verdim zaten aliexpressten 98 liraya mı ne geldi bende anlamadım ne koydularsa üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 şöyle olmuş http://imgur.com/a/hel7O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 nitecoreu kullanmaya karar verdim, bundan sonra alacağım modunda sonuçta 2 bataryası olacak. moriq modu alırsa 3x vtc5 1x wotofo troll kutusuyla 80 tl, kargo size ait tabiki indirimli gönderirim, lazımsa 1 slotlu xtar şarj aleti var onuda hediye olarak yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Hehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 niye bedavaya getiremedim güzelim nitecoreu sinirin mi bozuldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 troll ve vtc5ler satılmıştır forum içi arkadaşlar, mod hala satılık ilgilenen olursa, yine ilgilenen olursa 1 adet istick tc60w var böyle light tek pilli :P fiyat konuşulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2017 +1 adette uwell crown 3 var 3tü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar