razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 şimdi oldukça kolay belki pek çoğunuzun bildiği ama mutlaka bilmeyenlerin olduğu kısa bi tuto atayımmobilde alım satım, takiptabtrader bu iş için god (ios versiyonu api destekliyor mu bilmiyorum biri confirm etsin, ben android için yazıyorum) tabtrader takip için istediğiniz exchange'i ekleyip istediğiniz enstrümanları yani coinleri ekleyerek mis gibi izlediğiniz hem şık hem gelişen hem de popüler bir app. grafikler içerisinde araçları kullanabiliyor, orderbook'lara son işlemlere gayet temiz bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. burada sadece takip değil; otobüste, metrobüste, tuvalette vs dip gördüğünüzde veya alarmını kurduğunuz fiyatlar geldiğinde çat diye alım&satım da yapabiliyorsunuz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tabtrader.android&hl=tr https://itunes.apple.com/tr/app/tabtrader-bitcoin/id1095716562?l=tr&mt=8 hesap ekleme işlemi şöyle (polo türkiye'den olmuyor sanırım o yüzden bittrex için yazıyorum) bittrex'te sağ üstten settings'e girip oradan api keys diyoruz burada api key'leriniz var. her kullanacağınız yer için ayrı api key oluşturun. api key'ler özetle sizin hesabınıza ek platformlardan erişim sağlamanızı sağlayan kodlar. api'yi aktif etmek için öncelikle 2 factor authentication açmanızı isteyecek yoksa. o zaten kendi yönlendiriyor, açtıktan sonra api key'i oluşturuyosunuz. hangi api'nin nelere erişim sağlayacağını zaten buradan seçebiliyosunuz. alım satım yapacaksanız trade'i açıyosunuz. keko gibi withdraw'ı seçmeyin o kapalı olsun. api key'e erişen herhangi biri hesabın içini boşaltabilir. kendi kendinize güvenlik açığı oluşturmayın. api'yi aldık. sonra bu bilgileri tabtrader'a giriyoruz. bu işi amele gibi kopyala yapıştırla değil de (veya yazarak lol), tabtrader'ın scan sayfasını kullanarak yapıyoruz. https://tab-trader.com/scan/ buradan exchange'i seçip kodları buraya yapıştırıyorsunuz ve size qr kod üretiyor. bu qr kodu da tabtrader uygulaması içerisinden sol üst menüden accounts diyip yeni hesap ekleyerek yapıyoruz. scan qr diyip web sitede üretilen qr kodu taratırsanız direk api key ve secret key'i oraya aktaracak. sonra hesabı eklemiş oluyor. artık tabtrader içinden herhangi bir coin'in orderbook'undan tıklayarak veya sağ üstteki sepet ikonundan alım satımlarınızı yapabilirsiniz. bittrex bu konuda fena çalışmıyor. diğer exchange'leri denemedim. poloniex ise adamlara 3-4 mesaj atmama ve google play'de türklerin yorumlarda yardırmasına rağmen hala hesap eklemiyor. polo'dan bittrex'e geçme sebeplerimden biri de buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 eline saglik tuto icin, terazine tikladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Güzel tuto eline sağlık razz. Ama ne yazık ki iOS versiyonunda bu dediklerin yok. Androidci arkadaşlara başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2017 Teşekkürler gayet anlaşılır. Şu kısmı bold yapmakta fayda var: razzRaziel said: keko gibi withdraw'ı seçmeyin o kapalı olsun. api key'e erişen herhangi biri hesabın içini boşaltabilir. kendi kendinize güvenlik açığı oluşturmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar