kingpelvis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 neredeyse 2 senedir oynamadigim bir lvl 100 karakterim var. hadi onu kasayim dedim dun ve legion yerine gectim. ama hic bir sey yapamiyorum. ne damage koyabiliyorum ne kesebiliyorum ve saniyesinde oluyorum. item lvlım 666 falan. ne yapmam gerekiyor bu karakteri en azindan biraz quest itemleri ile adam edene kadar ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 artifact weapon aldın mı? çıplakken bile kesebiliyo olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Instance yap random, item aldıkça rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Rasmon said: artifact weapon aldın mı? çıplakken bile kesebiliyo olman lazım. yok iste almaya gidemedim daha ilk stage de yatiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 "world quest group finder" şu addonu indir, questlerde dost buluyo sana, cross realmlerden, gir onlarla partylere leech yap biraz sonra üstün biraz güzelleşince solo başlarsın questinge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Talent vermemis olabilirsin. Purge'den sonra bir suru skill gitti eskiler yenilerine degisti belki onlar eksiktir. icy-veinsten skill ve talentleri kontrol edebilirsin. Yoksa ciplak elle adam dovuluyor nerdeyse wowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar