Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Selamlar, şirketimi hem geliştirmek hem de lojistik engelleri azaltmak adına Amerika'ya taşımayı düşünüyorum.Şirketimiz çocuklar için robotik setler,eğitim kitleri ve eğitim yazılımları üretiyor yani STEM eğitimi alanında çalışıyor. Türkiye'de çok değeri olmayan ama Amerika'da çok revaçta olan ve AR-GE özelliği taşıyan bir konu. Amerikan ya da Türk Hükümeti'nin bu konuda destekleri var mıdır ? Eğer destek alma şansı yoksa baştan bir şirket kurmak daha kârlı olabilir. Araştırdığım kadarıyla şirket kurmak için en uygun eyalet Delaware. Birçok büyük şirket hem yasal olarak rahatlığından hem de vergi ve işlem ücretlerinin düşüklüğünden dolayı Delaware'i tercih ediyor. Şirket kurma aşamalarını araştırdım çok maliyetli veya zor değil. Benim asıl merak ettiğim vatandaşlık,çalışma izni ve ofis açma. Bu konuda tecrübesi/bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Şirketini taşıma sebebin belirsiz geldi bana. ABD pazarına girmek için yatırımcı arasan daha makul olmaz mı? Bulursan sana yardımcı da olacaktır doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 green card olmadan vatandaşlık alınabiliyor mu amerikada ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Değişiyor. Bu arkadas mesela 10 kişiyi istihdam etsin olabiliyor sanırım bir süre sonra. Ya zaten yaşıyosun, belli bi süre sonra da vatandaş oluyorsun zaten. Bildiğim kadarıyla no need for green card. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 1.5 milyon dolar yatirim yapman en 10 native calistirman lazim. surec cok uzun bide. insanlar burda birine actirip sirketi sonra hissesini satin aliyolar en kolayi oyle bildigim kadariyla vatandaslik icinde 8 sene burda yasaman lazim greencard olmadan o biraz riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Vingthor said: 1.5 milyon dolar yatirim yapman en 10 native calistirman lazim. surec cok uzun bide. insanlar burda birine actirip sirketi sonra hissesini satin aliyolar en kolayi oyle bildigim kadariyla vatandaslik icinde 8 sene burda yasaman lazim greencard olmadan o biraz riskli. native derken kızılderili mi? dhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 he ceroki amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 1.5m $ ben sola yatiririm abi anca. Amerikaya yatirim yapmak nedir o parayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Vingthor said: he ceroki amk. Sfgdds touareg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Vingthor said: 1.5 milyon dolar yatirim yapman en 10 native calistirman lazim. surec cok uzun bide. insanlar burda birine actirip sirketi sonra hissesini satin aliyolar en kolayi oyle bildigim kadariyla vatandaslik icinde 8 sene burda yasaman lazim greencard olmadan o biraz riskli. Aynen o 1.5 milyonu belirtmeyi unutmuşum sdf Vingthor said: he ceroki amk. Suna da ekrana hönkürdüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 avusturalya ile karistiriyo olabilirim tam miktardan emin deilim. 500k dolar olabilri amerika avusturalya 1.5milyon olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 avustralyada da aborjin mi çalıştırmamız gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 şirket kurma şube aç ? bilmiyorum prosedürü de aklıma geldi. epey yaygın malum. belki prosedürü falan daha kolaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar