Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level 60 olunca

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

level 60 olduktan sonra onyxia için kasıyorsun quest olarak. sonra, raid var bol bol. e tabi level 60 olmak güzel birşey de bir süreden sonra bayıyorsun.

o yüzden expansion pack çıkaracaktır blizzard.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Sosyal ağlarda paylaş

Level 60 olunca Kalimdor Halk Oyunları ekibine girip halay çekebiliyorsun. Ayrıca human territory ye girip halay da çekebiliorsun. Güzelliği burada[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

oyunu sırf level 60 olmak için oynamayın. arkadaş edinmek, süfer eğlenmek için oynayın. ölünce kızmayın, kızdırmayın. kısaca, oyun olduğunu unutmayın.

Kaynak: Archon'un seyir defteri, sayfa 78[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

benim bilidğim o level cap i 65 e çıkartıcaz demişlerdi...ayrıca bunun hero levelları var efenime söyliyim raidi var...ayrıca lvl 60 warlock olmakla lvl 60 rogue olmak arasında fark var....yani bi class biter diğeri başlar efenim! WOW BU WOW![signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 09 Şubat 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
oyunu sırf level 60 olmak için oynamayın. arkadaş edinmek, süfer eğlenmek için oynayın. ölünce kızmayın, kızdırmayın. kısaca, oyun olduğunu unutmayın.

Kaynak: Archon'un seyir defteri, sayfa 78

Ne kadar doğru. Lafta kalmasın herkes için sözüm...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 09 Şubat 2005 20:38 tarihinde demiş ki:

Kaynak: Archon'un seyir defteri, sayfa 78

taktik yapıyor. Bi bilseniz, sözde guildmasterım oalcak ama lamerin önde gidenidir. Ölünce falan leet language ile küfreder adamlar duyabilsin diye, öyledir yani.
Hatta bineğini bile account haxxorlayıp aldığı söylenmektedir.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

penth kınıyorum seni leet değil l33t bikere :P bu arada adsl gelecek hafta alıyorum ama wowu ne zaman alırım bilemem, ama kesin kararlıyım yani NE druid olarak Anatolian Sunrise'a katılacağım haberiniz olsun, sonra birgün bi raidin ortasında tanımadığınız bi druid size heal, buff vs. atarsa şaşırmayın :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Sosyal ağlarda paylaş

co L dwind iste hem gay hem 1337 2 in 1 diyoruz biz boyle insanlara =p
60 olunca niye o karakterle kaliyosunuzki gidin degisiklik yapin ne biliyim orc saniz troll deneyin humansaniz gnome deneyin falan filan yani illa tek karakterle niye kaliyosunuzki[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 09 Şubat 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

senin de DiSaPPeaR olduğun zamanları biliriz biz, hatta s1l3nt k1ll3r falan :)

herkes nickini düzelttirdi harbi, ben de bir yıkama yağlamaya sokayım. biraz geç olacak ama.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 09 Şubat 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

60 olunca gidiyorsun uzak diyarlara Teldrassil'e alıyorsun sağına soluna 2 elf hatunu oradan Darnasuss'un engin güzellikleriyle dolu olan ormanlarında geziyorsun (tabi elf hatunları peşinde :p pervane :/ ) uzanıyorsun yemyeşil cimenlere cıvıl cıvıl öten kuşları dinlerken sana masaj yapan elfler bi yandan elflerin zemzeminden kanarken :p öbür yandan şarıl şarıl akan şelalenin üstünde dance eden bi genç grup ( daha toylar :) ) ahhh ahhh hele sen 60 olda :/ yapacak çok şey bulursun[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 09 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
senin de DiSaPPeaR olduğun zamanları biliriz biz, hatta s1l3nt k1ll3r falan :)

herkes nickini düzelttirdi harbi, ben de bir yıkama yağlamaya sokayım. biraz geç olacak ama.

o oyleydide degistim abi =D *! nur iner* s1l3nt olayi tamam3n g3y1kt1 b1r k3r3 d3g1st1m b3n 4r71k lutf3n[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...