n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Lvl 60 olunca questlerin anlamı kalıormu ? Gider paso raid yaparım bazısına göre oyun lvl 60 olunca bıtıor onun için bazısına gore 60 olunca baslıor goruslerınız nedir ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya bı lvl 60 olıım o zaman dusuncem artık :) gercı ben 2-3 ayda anca lvl 60 olurum zaten o zamana kadarda eklentıuler fılan gelır[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 level 60 olduktan sonra onyxia için kasıyorsun quest olarak. sonra, raid var bol bol. e tabi level 60 olmak güzel birşey de bir süreden sonra bayıyorsun. o yüzden expansion pack çıkaracaktır blizzard.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 60 olmak lazım. AOda 200 olunca esas keyif başlamıştı paso raid baya eğlencelioluyor ama guild Stormdu yani kodumu oturtuyorduk hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Level 60 olunca Kalimdor Halk Oyunları ekibine girip halay çekebiliyorsun. Ayrıca human territory ye girip halay da çekebiliorsun. Güzelliği burada[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 İşte 60 olursun item kasarsın para kasarsım quest lerı harcarsın raıdlerde kapısırsın sonra bayar ama dedıgınız gıbı exp packmı beklıcez ? level cap arttırılamazmı oyun mantıgınamı aykırı[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Onyxia sadece bir tanesi bir de düşünün, hatta ilki ve en basiti :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Biz 60 oluncaya kadar yenisi çıkar 80 yaparlar limiti. 60===>80 yapmakta adamı ağlatır ayarlarlar. AOda öyle olmuştu hehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oyunu sırf level 60 olmak için oynamayın. arkadaş edinmek, süfer eğlenmek için oynayın. ölünce kızmayın, kızdırmayın. kısaca, oyun olduğunu unutmayın. Kaynak: Archon'un seyir defteri, sayfa 78[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 benim bilidğim o level cap i 65 e çıkartıcaz demişlerdi...ayrıca bunun hero levelları var efenime söyliyim raidi var...ayrıca lvl 60 warlock olmakla lvl 60 rogue olmak arasında fark var....yani bi class biter diğeri başlar efenim! WOW BU WOW![signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hero Level nedir yav ? ! ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 6 aya kalmadan expansion pack çıkacak, merak etmeyin level 99a kadar yolumuz var :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: -coLdwind-, 09 Şubat 2005 20:38 tarihinde demiş ki: oyunu sırf level 60 olmak için oynamayın. arkadaş edinmek, süfer eğlenmek için oynayın. ölünce kızmayın, kızdırmayın. kısaca, oyun olduğunu unutmayın. Kaynak: Archon'un seyir defteri, sayfa 78 Ne kadar doğru. Lafta kalmasın herkes için sözüm...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yav yargısız infaz etmeyin oyunu tadan bi insan deilim belki lvl umrumda olmaz neysem saolsun hero levelı acıklarsınzı ıı olur bu arada[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: -coLdwind-, 09 Şubat 2005 20:38 tarihinde demiş ki: oyunu sırf level 60 olmak için oynamayın. arkadaş edinmek, süfer eğlenmek için oynayın. ölünce kızmayın, kızdırmayın. kısaca, oyun olduğunu unutmayın. Kaynak: Archon'un seyir defteri, sayfa 78 taktik yapıyor. Bi bilseniz, sözde guildmasterım oalcak ama lamerin önde gidenidir. Ölünce falan leet language ile küfreder adamlar duyabilsin diye, öyledir yani. Hatta bineğini bile account haxxorlayıp aldığı söylenmektedir.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 *!penth'e balon verir*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 penth kınıyorum seni leet değil l33t bikere :P bu arada adsl gelecek hafta alıyorum ama wowu ne zaman alırım bilemem, ama kesin kararlıyım yani NE druid olarak Anatolian Sunrise'a katılacağım haberiniz olsun, sonra birgün bi raidin ortasında tanımadığınız bi druid size heal, buff vs. atarsa şaşırmayın :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konu sapıor gene :) Hero level nedürrr ? du search edem[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yok bulamadım gönül rahatlıgınla soruom HERO LEVEL NEDIR :OP[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 co L dwind iste hem gay hem 1337 2 in 1 diyoruz biz boyle insanlara =p 60 olunca niye o karakterle kaliyosunuzki gidin degisiklik yapin ne biliyim orc saniz troll deneyin humansaniz gnome deneyin falan filan yani illa tek karakterle niye kaliyosunuzki[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 09 Şubat 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 senin de DiSaPPeaR olduğun zamanları biliriz biz, hatta s1l3nt k1ll3r falan :) herkes nickini düzelttirdi harbi, ben de bir yıkama yağlamaya sokayım. biraz geç olacak ama.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 09 Şubat 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Herkes Do0d3 çıktı burda harbi -.-[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 60 olunca gidiyorsun uzak diyarlara Teldrassil'e alıyorsun sağına soluna 2 elf hatunu oradan Darnasuss'un engin güzellikleriyle dolu olan ormanlarında geziyorsun (tabi elf hatunları peşinde :p pervane :/ ) uzanıyorsun yemyeşil cimenlere cıvıl cıvıl öten kuşları dinlerken sana masaj yapan elfler bi yandan elflerin zemzeminden kanarken :p öbür yandan şarıl şarıl akan şelalenin üstünde dance eden bi genç grup ( daha toylar :) ) ahhh ahhh hele sen 60 olda :/ yapacak çok şey bulursun[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 :-) :-) hero level :-) :-) :-)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: -coLdwind-, 09 Şubat 2005 21:29 tarihinde demiş ki: senin de DiSaPPeaR olduğun zamanları biliriz biz, hatta s1l3nt k1ll3r falan :) herkes nickini düzelttirdi harbi, ben de bir yıkama yağlamaya sokayım. biraz geç olacak ama. o oyleydide degistim abi =D *! nur iner* s1l3nt olayi tamam3n g3y1kt1 b1r k3r3 d3g1st1m b3n 4r71k lutf3n[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar