Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 olay türkiyedeki gibi değil, web sitelerinde bir kişiye 1 adetden fazla oyun satmıyorlar, mağazalarda böylemi acaba? sendit.com a order vermiştim ama şimdi onu iptal edip arkadaşlarla almanyadan bi tanıdığa aldırtmayı düşündük ama 3 tane birden satarlarmı acaba bu konuda emin değilim. eleman da şu anda bankaya soramıyor, yarın geç olabilir, zira sendit.com parayı çek meye çalışmış ama karttaki parayı hesabıma yatırdığım için çekememişler, kısa zaman içinde cevap göndermezsem preorder ım iptal edilecekmiş.. bilen birisi varsa cevaplayabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 amerikada alabiliyorsun ama almanya için bilemicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben amerika dan 2 tane aldım shop tan aynı anda[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 blizzard aksini söylemediyse satarlar. ayrıca net sitelerinde o dediğin sınırlama benim bildiğim sadece beta key'i ve soundtrack cd'si veren pre-order paketlerinde vardı. ondan sonra amazon.de'den uzun süre normal pre-order yapıldı mesela, onda öyle bir kısıtlama yoktu.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulubeg Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 saolun, özellikle sen mirage :) sipariş 2 ye indi artık 2 tane de satarlar sanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 magazadan istersen 50 tane al satmak zorunda :)[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 +1 satarlar tırsma :) Almanyada kaldığım sürede satıyorlardı daha doğrsu 1 senedir çokşey değişmişse satmayabilirler :P[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eheh istersen 10 tane al evet ama o zaman wow almak icin cılgınca bekleyen insanların tepkisi pek iyi olmayabilir =) [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 10 Şubat 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler Almanyadaki oyunlar almanca mı olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet kitapçıkları almanca, ancak oyunun bilmiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 lol almanca degil japonca olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar