Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 expose armor gibi gereksiz bir skill yoktur aynı slice and dice gibi gereksiz bir skill gibi sahsen ben yaptıgım 5 combo puanı expose harcamam sonucta 5 combolu expose atınca 50 yerıne 150 vurmaya baslamıyorsun kısaca gereksiz bir skill garrote mukemmel bir skilldir ona katılıyorum grupta işe yararmı yaramazmı orası rogue oynayan adamın yeteneklerine bağlı çolak birisi ise alınmaz tabiki gruba :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Slice & Dice o kadar gereksiz değil ama kesinlikle 1'den fazla combo harcamamak gerekiyor. Ben pek rahat bulmadığım için kullanmadım. Rogue'da 600e kadar expose varsa warrior'da 2250 armora kadar düşüren sunder var kardeşim :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya bu sitede class seçerken sadece tipine bakan tek ben miyim acaba =) Neyi istiyorsan, ne gözüne güzel geliyorsa onu oynat abi. Değişecek sürekli dengeler, ve en sonunda bir denge kurulacak. Bence şu an bile süper bir denge var ya, birkaç istisna hariç. Blizzard hiçbir class ı ayırmaz. Bazısı teketekte etkilidir, bazısı grup savaşında.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hala anlamadığınız şey bu oyunda herkesi öldüren über bir class'ın olmamasi...lvl48 bir warrior 54 warrior'u,lvl47 rogue lvl53 rogue'u kesebiliyorsa bu ne herhangi bir classın gimp olduğunu veya diğerine göre üstün olduğunu göstermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 expose armor gereksiz degil,bunu rogue ile 40+ uzerine cikmis biri gayet iyi anlar,blackfathom deeps de bir turtle vardir,25 level civari,tam animsamiorm,30 iken ona daldim,+5 olduguma guvenerek,basabas gidiorduk beni aldi,sonra expose armor actim 3 .combo pointle ve 600-700 arasi armoru dustu,ve 30 sn de bir de combo yaptim 5 li,benim hp yarinin biraz altindaydi ama turtle asagi inmisti... Ozellikle elit lere karsi,ki ornegin Scarlet Monastery deki paladin kilikli moblar,expose armor acmassaniz biraz zor gozukuyor... Ha ya zaten combat ne kadar suruyor derseniz,siz oyunda cok ilerlememissiniz demektir,zira levellar arttikca combatlar uzuyor,bir adami eskisi gibi 20 sn de olduremiorsunuz,instancelar zaten full elite,ondan hic bahsetmiorm... Forumlarda yabancilar expose armor icin 3 point iyidir felan diolardi,ben cheap shot+backstab dan sonra aciorm(bazen 3 bazen 4 point award bunlarin toplami)600 ile 900 arasi bir - armor oluor iste iyide isime yarior) Van cleef i 32-34 arasi kestim,etrafindaki 4 adami sorucaksan birine sap attim,biri ile Vc bana kostu geri cekildim,evasion actim,3 pointte expose yaptim,sonra da devamli vc ye vurdum sadece,(iki elimde de deadly poison vardi)olunce loot ettim,vanishledim...ciktim bolgeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scoremen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Peki sizce bir rogue yanına profession olarak ne almalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben Alchemy/Herbalism derim(kendi potionunu kendin yap açısından),ama Miner/Engineer olunca da baya güzel işe yarayan şeyler yapılabiliyor.Leatherworking ileriki seviyelerde lootdan daha düşük seviyeli şeyler yapıyormuş diye duyduğumdan dolayı pek tavsiye etmiyorum ama bilemiyeceğim denemedim onu.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Scoremen, 09 Şubat 2005 18:00 tarihinde demiş ki: Peki sizce bir rogue yanına profession olarak ne almalı? Blacksmith olabilirsin. Phantom sworda kasabilirsin. Lw olabilirsin. Herşey olabilirsin aslına bakarsan hangisini seiyorsan onu olursun.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Rogu alr hertürlü zayif sadece mage ve priest kesebilirsin rogu la mage e karsıda zorlanır ilk hamlede öldüremez ise.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yanlış..Ben şahsen 5 lvl üstüm olsa bile hiç bir classa karşı aşırı zorlanmadım.Düzgün bir zamanlama ve combolarla herşeyi kesersin.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Genelde Skin/Leatherwork Şahsen partide sap gayet etkili bide etrafı kolaçan etmeleri. Ama sınırlı(lvl 25) e kadar edindiğim parti içi tecrübe şu. Melee dmg dealer olarak(tanım bu bence) aggro yu çekiolar, ve onları heallemek cidden can sıkıyo. Armor düşük ve hiçbir skill/talent desteklemiyo. Ver baba leather armora heal şeklinde ömrüm tükeniyo. Ama warriorlar öyle değil.Mail/plate çok farklı.Tabi olarak 25 en fazla bi kaç cücük instance(Vcleef gibi) gördüm(healer olarak). Warriorsa parti içinde moba nefret saçıyor aggro yapışıyor :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 @ coldmaster Misal paladini nasil kesiceksin? Yada warrior u?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Warrior çok kolay,zaten vuramıyor miss rateleri çok fazla.Misal ben 21. lvldim,adam da 21 di.Sırf Ambush,SS,SS,SS,evis çaktım adam kaçmaya başladı zaten.Sonra 1-2 backstable bitti işi.Çok zorlansam gouge,evade filan da yapardım da gerekmedi.Ayrıca Warrior zaten pvpde en kolay yenilen class. Paladin denemedim,alliancedım.Ama büyük ihtimalle divine shield yüzünden zordur.Shamanlarla baya savaştım onlar da çok zorlamadı,25. lvl bile.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lvl 30 öncesi warrior görmüş saymayın kendinizi. 40 sonrası ancak kesin bişeyler söyleyebilirsiniz. Ha kabul ediyorum warrior yine çok güçlü değil ama rogue'a karşı avantajlı durumda olması gerekiyor okuğum kadarıyla. Yüksek lvl warrior'lar rogue'lar karşısında sorun yaşamıyorlar genelde.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 09 Şubat 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eheh lvl 21 se eyw. :) thottbotta bi zahmet bakarsan "overpower" diye bişey war orada.Dodge lari baba bi oranla(dodgelanamaz,block,parry lenemez) bi biçimde "critliyo". + bi çok build crit yiyen warrior u insanların görmek istediği "God of Melee" haline getiriyo.(+%40 dmg falan fişmen) neyse bi 40 olunca fikrin değişir biraz. Ha bu demek değil ki warrior ezer geçer falan. Ama yapısı gereği cloth giyenlere karşı çalışıyo daha çok rogue.(bence)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ha tabi cloth giyenlere karşı daha iyi rogue ona birşey demiyorum ama şu class şu classı imkansız yenemez diye birşey yok wowda bence.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Abi serseriligin artısı eksisi olmaz serseri bildigin serseri işte :) :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 En Güzel Özelliği Bir Numaralı Hunter Avcısı Olması Ben Hunterdım Ve Bayağı Kesdiler :) Genelde Rogue Ler...[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 iyide rougeun kesmekte zorlanacağı class azdır shaman ve pala tabiiki zor[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 puahah yanlız sözlüge "rogue" yazzdım cıkan sonuca bakın: 1-namussuz,dolandırıcı,hilekar,ückagıtcı 2-kerata,yaramaz,haydut lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kanal-d x-men i gosterdiginde rogue u serseri diye cevirmisti eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar