Moscaltar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya arkadaslar forumlarda devamlı bu olayla ılgılı yazılar goruyorum da ben lınkı bulamadım bı turlu benım elımde us cdsı var eu da oynama ıstıyorum hıc daha usde oynamadım yada accımı actırmadım eu ya nası gecıcem lınkı verebılırmısınız yada daha dogrusu bole bısıy var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Öyle bişey vardı evet ama hala varmı bilmiyorum bende bahsedildiğini gördüm...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet böyle bir olay var. "Invalid EU...." diye bir başlık olacak, burada aradığın linki bulabilirsin (hatırlamıyorum şu anda üzgünüm)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bulamadım bende linki bilen biri varsa koyabılırmı rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=105506[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 acılmıo link malesef kalkmıs galıba o olay bize eu yolu kapandı galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 açılacak tekrar eu a geçiş dalgası mosc.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hayır us key ile euya girebileceksin yine de bir iki güne onu yeniden düzenlerler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tamam tesekkur ederım valla ıcımı rahatlattınız :) iyi calısmalar ben rahat rahat uyuyabılırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu arada ıyı geceler hepınıze yardımcı oldugunuz ıcın tekrar tesekkur edıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar