RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 PVP agirlikli guild kuruyorum, kafa dengi milleti toparlayayim dedim, bizden bi 6 kisi olucak yarindan sonra. Katilmak isterseniz application yollayin yeter, oyun icinde G basip languageden Turkce sectikten sonra "Dishonored" guildini bulabilirsiniz alltaki imajda: http://imgur.com/a/dIX7h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 8 kisi dungeonda basladik :P tank, healer, arcane mage gelen varsa gold vericem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 guilda gelmem ama dungeona gelirim o zaman gold verir misin? arcane olarak gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Haftaya aliyorum oyunu, bu aralar doluyum cok. Haftaya mesaj atarim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Herhangi bir sorunuz vs varsa buyrun cekinmeyin: https://discord.gg/XFBN3uW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 bende girdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Biz baya buyuttuk isleri, 50 uye uzerine ciktik black zoneda takiliyoruz. Territory islerine girisicez yakinda. ARCH alliancein leadi benim ultimadan eski GM oldugundan oradayiz onlarin territorylerini kullanabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 kimmiş arch ın lideri gooch mu? Biz de Criminal dayız aynı alliancedaydık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Satın alsam mı bilemedim ben de. Çok mu grind hep mi grind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 sabahlara kadar grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar