Grego Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 sizce bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 modeminde brezilya esintileri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 udp ustunden samba request iste? nedir derken anlaymaadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 senko said: udp ustunden samba request iste? nedir derken anlaymaadim senko seni trafikte tempra ile kovalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 HDD mi bağlı routere ? Onun üzerinden ağ içinde filim filan mı seyrediyon ? Oyle ise korkacak bir şey yok. Eğer değil ise, yokluyor olmasınlar uzaktan ? İP no, wi-fi şifre, router şifre değiştir bence. Bilgisayarı da bir Troyan filan taratıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Quo-Vadis said: teşekkürler cevap için. router şifresini en son ben değiştirdim bunları görünce. ağa bağlı olan aletler; kablo ile; playstation, tv, turkcell tv wifi ile; macbook, imac, apple tv, telefon filmleri tv ye taktığım hdd ile izliyorum genelde. turkcell tv kullanılmıyor. appletv ye bilgisayar bağlayıp film izlediğim oluyor. nedir hdd nin olayı bu loglarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 https://www.symantec.com/security_response/attacksignatures/detail.jsp?asid=22667 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Routerin algıladığı HDD dir büyük ihtimal o zaman , Router üzerinden geçip gidiyor bilgiler. Router firmwaresinin bugu dur, SAMBA UDP meselesi tee 2015 ten beri var, daha doğrusu ben o zaman gördüm belki daha da eskidir. Da ben direk routere bağlıyordum HDD yi aynı bunu yazıp dururdu. Kimsenin de bir şey yaptığı yok. Salla gitsin önemli değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 192.168.1.26 hangi alet bi bul bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 vala tv ve playstation ın mac adresleri görünüyor, onlardan biri galiba. diğer bağlı ip lerin içinde böyle bir numara yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar