Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir paticik bulusmasi daha yapilcakmi ?İstanbul

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

en güzeli nevizade mest cafe'de bira içip patates içip muhabbet çevirmektir.. bunu bilir bunu söylerim..
dün baya eğlendik biz[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 09 Şubat 2005 12:27 tarihinde demiş ki:
patates içip

patiye bol yemekli bol aksiyonlu buluşma lazım.. mesela paintball üstü dürüm. bowling üstü iskender falan gibi..

biz yaptık güzel oluyo.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

kola var su var sprayt var seven up var kristal cola var zehir var bi de panzehiri var.. patates ve envai çeşit yemek.. mest cafe jestlerimiz karşısında mest olmadan gitmeyeceksinz![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

lan partyi ben istemiyorum zaten birileri dedi bende ondan yazdimlan parti ben akadaslarimla grup kafede hep yaparim hehe iste dioodum böle bi dev organizasyon yapip milleti hos biyerde toplasak hmmm[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

yine adex yaparız.. gidilmez diyen de gelmez bık bık etmemiş olur herkes. bölece mutlu mesut biz ikinci adex lan partimizi yaparız[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

bi kere yaptık bi tane daha ayarlicaz dedik zaten. adex de bi daha bekleriz dedi. yapılcak ama tarihi belli değil belli olunca söler organizatör. ve yine sabaha kadar olur heralde.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 09 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
siz panik yapmayın, bathory ayarlayacak. dün gece konuştuk.

yanmışız..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 09 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
siz panik yapmayın, bathory ayarlayacak. dün gece konuştuk.

Coldwind Kralsin frp kafeyi actigimda 5 gün beles frp oynayabilir icip sıcabilirsin :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 09 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
bi kere yaptık bi tane daha ayarlicaz dedik zaten. adex de bi daha bekleriz dedi. yapılcak ama tarihi belli değil belli olunca söler organizatör. ve yine sabaha kadar olur heralde.

Karafatmaman.
gündüz yapmanın pek bi amacı yok. gece başlicaksın sabaha kadar işte. müthiş. hem uykun falan da gelmiyo. taxime kahvaltıya da gidiyoruz.. oh[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 09 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki:
said:
Xaer_Aloneheart, 09 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
bi kere yaptık bi tane daha ayarlicaz dedik zaten. adex de bi daha bekleriz dedi. yapılcak ama tarihi belli değil belli olunca söler organizatör. ve yine sabaha kadar olur heralde.

Karafatmaman.
gündüz yapmanın pek bi amacı yok. gece başlicaksın sabaha kadar işte. müthiş. hem uykun falan da gelmiyo. taxime kahvaltıya da gidiyoruz.. oh

biliyorum gece daha iyi muthis uber ama benim yas 17 olacakm artta 18 ama izin yok gecenin bi saati karsida net cafede olucam ve bana izin verecekler zor yani normal saatlerde gittigimde bile kızıyorlar ediyorlar ondan yani yoksa ben seve seve gelirim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...