Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Harbi bayar pati pati boğazda sıkılır insan.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 en güzeli nevizade mest cafe'de bira içip patates içip muhabbet çevirmektir.. bunu bilir bunu söylerim.. dün baya eğlendik biz[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 09 Şubat 2005 12:27 tarihinde demiş ki: patates içip patiye bol yemekli bol aksiyonlu buluşma lazım.. mesela paintball üstü dürüm. bowling üstü iskender falan gibi.. biz yaptık güzel oluyo.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ayarlayın fazla masrafı olmayan bişi gelelim.. prawler da istiyordu zaten..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 09 Şubat 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Alkol kullanmıyorum alkolsuz bişierlvar mı orda her türlü yemek yerim[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kola var su var sprayt var seven up var kristal cola var zehir var bi de panzehiri var.. patates ve envai çeşit yemek.. mest cafe jestlerimiz karşısında mest olmadan gitmeyeceksinz![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ok ben geliyom oraya ayın14ünden sonra malum kabin memuruyuz ;)[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center [ [Bu mesaj TahtaBacak tarafından 09 Şubat 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben 15 imdeyim bende gelmek istiyorum[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hmm int. kafelerle aram iyidir Trip cafeyi ayarliymmi ? lan party i istiyosaniz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lan party warsa gelinmez tribe hele hiç gidilmez[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lan partyi ben istemiyorum zaten birileri dedi bende ondan yazdimlan parti ben akadaslarimla grup kafede hep yaparim hehe iste dioodum böle bi dev organizasyon yapip milleti hos biyerde toplasak hmmm[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya soyle dogru duzgun bi zamanda yapılsa gelecem:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 iste bare bi kafeyi böle kapatsak 20 kisi flnyada 30 eheh[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yine adex yaparız.. gidilmez diyen de gelmez bık bık etmemiş olur herkes. bölece mutlu mesut biz ikinci adex lan partimizi yaparız[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya boyle Geceden sabaha kadar olmasa her zaman gelirim ama geceden sabahın erken saatlerine gelemiyorum maalesef ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hmm adex tekileri hic tanımam organizasyonu ben ayarlayamam gerce vardir burda birileri adexle arasi iyi olan[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bi kere yaptık bi tane daha ayarlicaz dedik zaten. adex de bi daha bekleriz dedi. yapılcak ama tarihi belli değil belli olunca söler organizatör. ve yine sabaha kadar olur heralde.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 siz panik yapmayın, bathory ayarlayacak. dün gece konuştuk.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: -coLdwind-, 09 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki: siz panik yapmayın, bathory ayarlayacak. dün gece konuştuk. yanmışız..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: -coLdwind-, 09 Şubat 2005 14:48 tarihinde demiş ki: siz panik yapmayın, bathory ayarlayacak. dün gece konuştuk. Coldwind Kralsin frp kafeyi actigimda 5 gün beles frp oynayabilir icip sıcabilirsin :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gecenin bi saati olmassa kesin gelirim:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 İlk pati buluşmamın Nevizade olmasını isterim :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 09 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki: bi kere yaptık bi tane daha ayarlicaz dedik zaten. adex de bi daha bekleriz dedi. yapılcak ama tarihi belli değil belli olunca söler organizatör. ve yine sabaha kadar olur heralde. Karafatmaman. gündüz yapmanın pek bi amacı yok. gece başlicaksın sabaha kadar işte. müthiş. hem uykun falan da gelmiyo. taxime kahvaltıya da gidiyoruz.. oh[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Offf o gün gelmek icin delirdim hatta adexin önune kadar geldim gece 3 te ama kız arkadasim yanımdaydi :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 09 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki: said: Xaer_Aloneheart, 09 Şubat 2005 14:47 tarihinde demiş ki: bi kere yaptık bi tane daha ayarlicaz dedik zaten. adex de bi daha bekleriz dedi. yapılcak ama tarihi belli değil belli olunca söler organizatör. ve yine sabaha kadar olur heralde. Karafatmaman. gündüz yapmanın pek bi amacı yok. gece başlicaksın sabaha kadar işte. müthiş. hem uykun falan da gelmiyo. taxime kahvaltıya da gidiyoruz.. oh biliyorum gece daha iyi muthis uber ama benim yas 17 olacakm artta 18 ama izin yok gecenin bi saati karsida net cafede olucam ve bana izin verecekler zor yani normal saatlerde gittigimde bile kızıyorlar ediyorlar ondan yani yoksa ben seve seve gelirim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar