Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir paticik bulusmasi daha yapilcakmi ?İstanbul

Ancalagan

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar İstanbulda söle bi daha toplanilsa yaw kacirdim o gün ama bu sefer söle yasca 18+ olsada bar muhabeti fln rezervasyon heheheh ne biliym tanısak koklasak yada bi daha yapilcakmi lan party filan :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

lan nargile aprty nasıl olcak adextekı gıbı 60 kısı gelse 60 ı da bırden nargıle mı ıccek euheuhe cok komık olur lan ıtfaıye yangın var sanar.ya da green peace ciler basar orayı dogayı kırletıyonuz ozonu delıyonuz dıye :-)[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş....
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Sosyal ağlarda paylaş

hah olmaz öyle dev organizasyon...
%100 yalan olur...

3-5 kişi yalan olmaz ama...

Mesala ben Alexi_Septimus we Prawler ile bara gidebildim...
Bi kaç kere 10 kişilik nargile buluşmasına gittim..
Max 5 kişi pati den içmeye gittik şimdiye kadar..

Ama dürüm de..100 kişi gelir..İş dürüm olunca herkes oluyo =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bende böle bi bar oalyi yapmak istiyorum amatabi yaslari bilmmiyorum aslinda ehhehe sölee bi katharsis :P yada karavan :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanliş strateji yürütüyorsunuz buluşma için... öyle rezervasyonlu bilmemne pati buluşması mantıklı değil. Yapmanız gereken aksiyona karar verip 5-6 kişi toplayıp mesaj atmak. abi şu gün şurda şu şu şu toplanıyoruz isteyen gelsin diye.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

abi naaptın boğaz turuymuş

bizim gibi göbekli dombili insanları hangi tekne taşicak bir de onun maliyetini hangi pati çikarabilir. birak yani o işler yalan. öyle büyük organizasyon gerektirmeyen aktiviteler olmalidir pati aktiviteleri dolayisiyla nargile bilmemne bunlar yapilabilir şeylerdir biz bir ara 15 kişi nargileye gittik.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...