Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet arkadaslar İstanbulda söle bi daha toplanilsa yaw kacirdim o gün ama bu sefer söle yasca 18+ olsada bar muhabeti fln rezervasyon heheheh ne biliym tanısak koklasak yada bi daha yapilcakmi lan party filan :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Nargile party olsa güzel olur yaw :lol:
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 18e yazın gircem be dişinizi sıkın :D[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hehe o zmaan nargile yapak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lan nargile aprty nasıl olcak adextekı gıbı 60 kısı gelse 60 ı da bırden nargıle mı ıccek euheuhe cok komık olur lan ıtfaıye yangın var sanar.ya da green peace ciler basar orayı dogayı kırletıyonuz ozonu delıyonuz dıye :-)[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 uehaueuaueha haklisin vall hmm kadiköyde neresi var iyi böle genis bi mevzu icin mekan filan :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya 60 kişinin 40 ı içse 10 nargile alır 4er sipsiden ...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kalan 20 napcak[signature][hline]Liaren UO
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 dumanaltı olcak pasif iççek. abi bi fırt versene diycek falan ...[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hah olmaz öyle dev organizasyon... %100 yalan olur... 3-5 kişi yalan olmaz ama... Mesala ben Alexi_Septimus we Prawler ile bara gidebildim... Bi kaç kere 10 kişilik nargile buluşmasına gittim.. Max 5 kişi pati den içmeye gittik şimdiye kadar.. Ama dürüm de..100 kişi gelir..İş dürüm olunca herkes oluyo =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hmm bende böle bi bar oalyi yapmak istiyorum amatabi yaslari bilmmiyorum aslinda ehhehe sölee bi katharsis :P yada karavan :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben 15 ama gelmek isterim bar olayına[signature][hline]orochi
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 max15 gelir.. gerçi biz 16 toplamıştık son buluşmada ama kırpıla kırpıla 13e düşmüştük.. hiç bir zaman 60 kişilik bir normal buluşmay aşanmadı yaşanmaz..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 gelen olmaz fazla sööliim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Hadi net cafede bütün gece oyun oynıycaz diyince geliyo 60 kişi[signature][hline]Beş Hececiler
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya yanliş strateji yürütüyorsunuz buluşma için... öyle rezervasyonlu bilmemne pati buluşması mantıklı değil. Yapmanız gereken aksiyona karar verip 5-6 kişi toplayıp mesaj atmak. abi şu gün şurda şu şu şu toplanıyoruz isteyen gelsin diye.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hayır yapılmıcak. bu kadardı bitti.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sly gelsin döğüşek[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Nargileyi herkes sevmeye bilir içkide öyle daha geniş kesime hitap eden bişeyler mesela yemek boğaz turu vs gibi aktiviteler daha hoş olur gibime geliyor[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 paticik boğaz turu.. eheh düşünemiyorum bile.. atarlar heralde bizi denize :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 09 Şubat 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi naaptın boğaz turuymuş bizim gibi göbekli dombili insanları hangi tekne taşicak bir de onun maliyetini hangi pati çikarabilir. birak yani o işler yalan. öyle büyük organizasyon gerektirmeyen aktiviteler olmalidir pati aktiviteleri dolayisiyla nargile bilmemne bunlar yapilabilir şeylerdir biz bir ara 15 kişi nargileye gittik.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ne maliyeti 5 milyon adam başı bir sürü tekne var gezdiren ne batması fikir sadece[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o 5m dediklerin karşıya geçiriyor be abi :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Esteli deniz tutuyo o yuzden doğaz gezisinden nasıl kıvırırız diye kasılıyo =)[signature][hline]Beş Hececiler
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok be severim vapur mapur.. eğlenceli oluyo.. ama boğazda ne gezisi abi şanımıza yakışmaz.q[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Öne çıkan mesajlar