Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir paticik bulusmasi daha yapilcakmi ?İstanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar İstanbulda söle bi daha toplanilsa yaw kacirdim o gün ama bu sefer söle yasca 18+ olsada bar muhabeti fln rezervasyon heheheh ne biliym tanısak koklasak yada bi daha yapilcakmi lan party filan :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
hehe o zmaan nargile yapak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
lan nargile aprty nasıl olcak adextekı gıbı 60 kısı gelse 60 ı da bırden nargıle mı ıccek euheuhe cok komık olur lan ıtfaıye yangın var sanar.ya da green peace ciler basar orayı dogayı kırletıyonuz ozonu delıyonuz dıye :-)[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş....
BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Mesaj tarihi:
uehaueuaueha haklisin vall hmm kadiköyde neresi var iyi böle genis bi mevzu icin mekan filan :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
hah olmaz öyle dev organizasyon...
%100 yalan olur...

3-5 kişi yalan olmaz ama...

Mesala ben Alexi_Septimus we Prawler ile bara gidebildim...
Bi kaç kere 10 kişilik nargile buluşmasına gittim..
Max 5 kişi pati den içmeye gittik şimdiye kadar..

Ama dürüm de..100 kişi gelir..İş dürüm olunca herkes oluyo =P[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
hmm bende böle bi bar oalyi yapmak istiyorum amatabi yaslari bilmmiyorum aslinda ehhehe sölee bi katharsis :P yada karavan :P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
Nargileyi herkes sevmeye bilir içkide öyle daha geniş kesime hitap eden bişeyler mesela yemek boğaz turu vs gibi aktiviteler daha hoş olur gibime geliyor[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
abi naaptın boğaz turuymuş

bizim gibi göbekli dombili insanları hangi tekne taşicak bir de onun maliyetini hangi pati çikarabilir. birak yani o işler yalan. öyle büyük organizasyon gerektirmeyen aktiviteler olmalidir pati aktiviteleri dolayisiyla nargile bilmemne bunlar yapilabilir şeylerdir biz bir ara 15 kişi nargileye gittik.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
  • Yeni Oluştur...