Depressive Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arkadaşın biri, hafta sonu kız arkadaşının evine gidiyor.Çok başı ağrıdığından, kız ona bir Apranax veriyor. Çocuk yutmadan önce ilacı ağzında çiğniyor bir kaç dk. sonra şuurunu kaybediyor.Çevresindekileri tanımamaya başlıyor. Apar topar hastaneye kaldırıyorlar ve orada anlaşılıyor ki; sebep beyin kanaması. Doktorların açıklamaları da, ağrı kesicilerin özellikle Apranax ve türevlerinin çiğnenmesi.Çiğnenince,beyne çok hızlı nüfuz etmesine ve ölümcül sonuçlara yol açabiliyomuş.Aman dikkat![signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Prospektüsü okursanız yazdığını görürsünüz. Yurdum insanı.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ilacı niye direk yutmazda çiğner, ilacın çiğnendiğini ilk defa duyuyorum.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu konu açılmıştı.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çiğnenen ilaçlar yokmu ya? Yoksa sadece benmi ciğniyoum pazılarını?!!?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Oha ben çiğnerdim bak ogrendiğim iyi oldu.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 valla yaaa.... hangi insan bi ilacı cigeneyerek icerki....[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 arkadaşın biri diye başlamış yalnız bu çok eski bişeydir enteresan.[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Adam ölmedi yaşıyo ama beyin kanaması geçirdi.[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 talcid'in fln çiğnendiğini biliyorum Apranax tarzı bi ilacı duyunca şaşırıdım.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: alukard666, 09 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: valla yaaa.... hangi insan bi ilacı cigeneyerek icerki.... buyur: said: nindalf, 09 Şubat 2005 23:38 tarihinde demiş ki: Oha ben çiğnerdim bak ogrendiğim iyi oldu. said: Dorsia, 09 Şubat 2005 23:40 tarihinde demiş ki: ben aspirini bildim bileli çiğnerim süper acımtrak bir tadı oluyor... :)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. [Bu mesaj Gilean tarafından 09 Şubat 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Infernal_Reborn, 09 Şubat 2005 23:40 tarihinde demiş ki: arkadaşın biri diye başlamış yalnız bu çok eski bişeydir enteresan. Olay bir sene önce olmuş.Bana olayı yaşayan kişinin kardeşi anlattı.[signature][hline]Eğer bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yalasak?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet aspirin dahil hiç bir ilacı çiğneyerek yutmayın direk beyne hücuuum oluyo.. çok çok zararlı![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sadece çocuk asprini çiğnenir çok güzel tadı vardır.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çocuk aspirini dedinde bende şu tweety li diş macunlarından kullanıyom çocuk diş macunu tadı çok hoş.. nam nam nam...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 oy oy gece gece geviş getirttiniz ya??[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 O zaman iyi kafa yapar bu baksana direk beyne gidiomuş :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o diyil de, apranax hakkaten süpper bişey yahu. neren ağrırsa ağrısın at bi tane ağızına ohh en az 1 saat rahatsın. (bu arada bana bu yazı maille gelmişti, hatta tıbbi açıklaması da vardı altında ama sildim valla maili,olur da bulursam o açıklamayı c/p'lerim buraya)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 cataflam derim başka bişey demem.Agzımdakı amelıyat agrısını bıle gecırmıstı.Ama hafıf seyler ıcın apranax birebir[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: nedanko, 10 Şubat 2005 00:29 tarihinde demiş ki: çocuk aspirini dedinde bende şu tweety li diş macunlarından kullanıyom çocuk diş macunu tadı çok hoş.. nam nam nam... bende bayılırım onun tadına off canım çekti :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Trde yasaklanan bir çok ilaç neyazıkkı hala kullanılıyor apranaxda kullanma talımatı çok ii okunamsı gerekn bır ılaç bence reçteyle satılmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar