Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye-Makedonya

Raid3r

Öne çıkan mesajlar

makedonya ilk yarı iidi
attıkları gollerde güzeldi iyi organize olup geldiler takır takır attılar
hakan la filan olcak iş deil anlamıo adam

avrupa şamp. gidersek 3 maçıda kaybederiz iide olr şenol da defolup gider başımızdan
rıza gelsin kral adam[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock:
:tebrikz:
:yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma:
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 10 June 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
Abi kendi ağzınLa söylüyosun. Makedonya Maçı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

eheheh inşallah bu maç ders olmuştur hayır daha önceki 3-3 filan ders olmamış belli ki :)

yine ıkına ıkına yendik eauhe

bende kapalı üst ortadaydım tezahurat çok kötüydü bikere benim olduğum yerde beşiktaşlılar bapırıyordu onlar da beşiktaşa dönüyordu arada eheh

solumuzda fenerliler vardı onlar da 10dk da bir rüştü rüştü diye baırıyorlardı :)

rezaletti ama tvye ses geldi mi bilmiyorum gençlik marşına bile eşlik edilmedi. 50-60 yaşında adamlar maçı seyretmeye kapalıya gelmişler :)

nese maça dönelim eheh

ben daha golleri tvden izlemedim ama nihatın golü güzmüzün önünden şerit gibi geçti, ehauuhe süperdi

hakan şükür bütün maç bizi yedi bitirdi yannız çarşı adamın beşiktaşa gelmesini istiyor galiba maç boyu destekledi adamı. maç öncesi beşiktaşlılar hakan için bağırdı hakan çıkarken de bayaa alkışladılar sanki adam süpermiş gibi

nihat okan ve gökdeniz gerçekten çok iyiydi. yavaş yavaş gökdeniz gibi gençler takıma yerleştirilmeli o zaman çok daha iyi olacağız sırada tuncay var.

bu arada günün en güzel kısmı ibonun sahaya 10 numarayla çıkması oldu eheheh helal olsun ona 10 u verenlere canı gönülden teşekkür ediyorum. o da kırmadı bizi ilk yarıda önümüzde bayaa iyi oynadı (2. yarıda diğer tarafta kaldığı için pek takip edemedim ama bir gol pozisyonunu filan son anda çıkardı galiba ehe) en önemlisi yine çok köstu

adamların 7 numara manyaktı yannız eheh kesin türkiyede seneye :)
Sosyal ağlarda paylaş

4-4-2 de oynayamaması normal çünkü ibo yetenekli bir oyuncu değil çok çalışan çok koşan ölmüne oynayan bir oyuncu yani deli lakabını hakeden biri :)

sisteme uyum sağlaması filan lazım yani bu da iyi tdle olur eheh

ama yine de beğendim ben iboyu tabi tribünden öle gördüm tvden izlemek lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...