Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ilk yarı bitti 1-2[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 emre 2. yarıda girse bari[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 dsad o ne demek ya 2. yarıda gırse barı ::) hıc gulesım yoktu wallah dsa[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ne bileyim işte hani olurda girer ;([hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Oynatmazsa ayıp zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Gökdeniz attı 2-2...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 aha gol vede assit kimden ? Hakan Şükür ! gol kim ? Gökdeniz Karadeniz ! 2 - 2 oldu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tayfun çıktı bu arada[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 lol Hakan Şükür attı 3-2[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL Şabannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 nasi ya o gol atarmiydi:) hah ii neyse bizimkilere ii ders olur artik bu[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Maç bitti :) türkiye 3 makedonya 2 ingiltere 0 - slovakya 1 ilk yarı sonucu[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 turkıye nıhata ve gokdenıze sukretsın hakan da umarım toparlanır eskı gunlerıne doner cok agır kalıyor ıbrahımle alpayda fena deıldı bence[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 2 golüde fatih yüzünden yedik yanlız...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 makedonya ilk yarı iidi attıkları gollerde güzeldi iyi organize olup geldiler takır takır attılar hakan la filan olcak iş deil anlamıo adam avrupa şamp. gidersek 3 maçıda kaybederiz iide olr şenol da defolup gider başımızdan rıza gelsin kral adam[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 çok güzel yendik goller suferdi, gökdeniz suferdi, nihat zBestiae sumus, ut non bestiae simus... addrrrriiiaaaannnnnn aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ingiltere 2 slovakya 1 owen...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: bLaQ, 10 June 2003 21:51 tarihinde demiş ki: Abi kendi ağzınLa söylüyosun. Makedonya Maçı :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- eheheh inşallah bu maç ders olmuştur hayır daha önceki 3-3 filan ders olmamış belli ki :) yine ıkına ıkına yendik eauhe bende kapalı üst ortadaydım tezahurat çok kötüydü bikere benim olduğum yerde beşiktaşlılar bapırıyordu onlar da beşiktaşa dönüyordu arada eheh solumuzda fenerliler vardı onlar da 10dk da bir rüştü rüştü diye baırıyorlardı :) rezaletti ama tvye ses geldi mi bilmiyorum gençlik marşına bile eşlik edilmedi. 50-60 yaşında adamlar maçı seyretmeye kapalıya gelmişler :) nese maça dönelim eheh ben daha golleri tvden izlemedim ama nihatın golü güzmüzün önünden şerit gibi geçti, ehauuhe süperdi hakan şükür bütün maç bizi yedi bitirdi yannız çarşı adamın beşiktaşa gelmesini istiyor galiba maç boyu destekledi adamı. maç öncesi beşiktaşlılar hakan için bağırdı hakan çıkarken de bayaa alkışladılar sanki adam süpermiş gibi nihat okan ve gökdeniz gerçekten çok iyiydi. yavaş yavaş gökdeniz gibi gençler takıma yerleştirilmeli o zaman çok daha iyi olacağız sırada tuncay var. bu arada günün en güzel kısmı ibonun sahaya 10 numarayla çıkması oldu eheheh helal olsun ona 10 u verenlere canı gönülden teşekkür ediyorum. o da kırmadı bizi ilk yarıda önümüzde bayaa iyi oynadı (2. yarıda diğer tarafta kaldığı için pek takip edemedim ama bir gol pozisyonunu filan son anda çıkardı galiba ehe) en önemlisi yine çok köstu adamların 7 numara manyaktı yannız eheh kesin türkiyede seneye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ibo 10 numara çıktı çünkü yıldıray oynamadı :) bu arada ibrahimin defansif özelliği yok, ilk golde onun tutması gereken adam gol attı, ikinci goldede onun tuttuğu adam asist yaptı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 İbo'nun defansif özellikleri BJK'de açıkça da görülüyo yani defansif özelliği yok diyceğin son adamdır heralde. Şenol Güneş adama yanlış görev filan veriyosa yapabileceği bişiy yok.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ilk golü açıp izleyin, bari bir kademe hatası yapmıştır kendisi ikinci golde de çok güzel orta kestirmiştir adama yanından ha bütün defans kötüydü dün doğru söylüyorsunuz[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 4-4-2 de oynayamaması normal çünkü ibo yetenekli bir oyuncu değil çok çalışan çok koşan ölmüne oynayan bir oyuncu yani deli lakabını hakeden biri :) sisteme uyum sağlaması filan lazım yani bu da iyi tdle olur eheh ama yine de beğendim ben iboyu tabi tribünden öle gördüm tvden izlemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar