Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Evet hepimiz deliyiz![hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 eheh.. nasıl bişeydir kendi kendine konuşmak hep merak etmişimdir.. (deli değildir de kendisi :))[hline]Chaos can begin! Let it in! Join my army! [Pact üyesi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Çok güzel bişidir, ben geceleri yatakta kendi kendime konuşup o gün naaptıımı ölçerim yolda giderken konuşurum, bazen gerçekten rahatlatıcı oluyo Amerikadayken 3 arkadaş şey denedik, 3 ümüzün de hayali arkadaşları var yanında, 6 kişi gibiyiz :) Ama sadece her birimiz kendi yarattığı hayal ile konuşabiliyo anlaşabiliyo Tam bi psikolog seansıydı :P[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 eheh şweet[hline]KOC My Acc Plz Click... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ulan bayramlarimizi bole kutlamıoz be. Yakında sevgililer gününde resmi tatil ilan edilirse hiç şaşırmam[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 delilik pirilere ait özelliktir elleşmeyin sonradan deliler... yaw benim bir threadim vardı nerede acaba bi uplayalım My words are weapons, in which I murder you with. Please don't be scared. Please do not turn your head. We are the future, the 21st century dyslexic, Glue-Sniffing, Cyber Sluts. With Homicidal Minds and hand-guns. We are Insane. Nothing will change. We are In-sane. Nothing will ch-a-n-ge Paparoach - Tightrope[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" [b]Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Kapitalizm hey höy diipte toptan sevgililer gününü neden çöpe atıosunuzki? Sevgililer günü St. Valentine'in sevgili bir çift için yaptıklarından sonra (hayatına mal oldumu onu hatırlayamadım) çıkmıştır. Ondan sonra ticari anlamlar kazandı 19.yy'da fln.. Bir kaç güzel söz parayla değil arkadaşlar. Servet dökmek zorunda değilsiniz.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 trnin böle biseye ihtiyaci vardi zaten :P burjuvanin cadilar bayrami tüm toplumun sevgililer günü ne sacma seyler yaa sanki yeterince "özel" günümüz yohkmush gibi elin günlerinide kutluoz acaba diom yaqında 4 temmuzuda kutlarmiyizz heoo amerikanın kurtuluşu heooo yasassiinnnn komik.. alacaim tek sey bi tanecik gül o yeter isin kötüsü ben baska zaman sevgililerime gül almiom bunu düsündürdü bana belkim daha sik gül filan almaliyim tabi karsindaki insanda bagli dimi.. nese saplik rule :)[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Negonote Elf Kingdom of Crainan (King of Chaos Only One Click :]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 İşte en güzel kanıtı. Kadın meselesinden taaa o yıllarda bile ölü vermişiz ötesimi var alalaaaaaaaaaa :-D[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ [Bu mesaj fedaykin tarafından 14 Şubat 2003 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: general83, 14 Şubat 2003 06:03 tarihinde demiş ki: niye hemen olayı filinta ve dünya güzeli kıvamına sokuyorsun ki? bu mudur kıstası?[hline]kingsofchaos Yok yok yannış anlama. Demek istediğim şudurki bu yemini edenlerin %90'ı bu kadar ucuz bir aşka bile kanarlar hehe![hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Hadi hadi Eminem 8 Mile[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 O dediğini ben yıllar önce yaptım artık ağzım yandı, töbe bir daha güzelliğe bakıp birisi ile olursam. Hayat işkenceye dönüyor yav.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ya bugun sevgilinize hediye almak zorundamisniz? Elbette güzel olur hediye almak,ama sadece sevginizi sunsanız,içten bir öpücük verseniz,bir şiir okusaniz,güzel ve anlamlı sözler söyleseniz..vs vs bence daha anlamlı olur. Lakin aşkınızı hediyeyle değil davranışlarınızla kanıtlarsınız.Ha elbette manevi sevgiden çok maddiyata bakan kızlar vardır,ama benim onlarla işim olmaz zaten.İşi olanlara da kolay gelsin. Burada sevgililer gününü eleştirenler ya Saptır (benim gibi) ama lütfen biraz saygı gösterelim çünkü sevgi dünyadaki iyiliğin kaynağıdır.İçimizdeki kıskançlık ya da özlem gibi birşeyden yoksun olma duygularının ağır basmasına izin vermeyelim. Sap olmayıp eleştirenleri de anlamıyorum,bence onlar aşkın büyüsünü kaybetmişler bile...[hline]Estel_Anorien, 03 Şubat 2003 02:33 tarihinde demiş ki: isilduru cevirir saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Şu an dinlediğim şarkıyı hepinize ithaf ediyorum Sex Pistols - Sex and Violence[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriticalObject Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 VE evet üstünden 2 yıl geçtikten sonra 2005in sevgililer günü de kutlu olsun her yıl kutlu ossun diye topic aççağmıza[signature][hline]-DoruK-, 03 Şubat 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi Apache, 05 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: karnemde delikanlı kızlar ne ister gibi bir reklam görürsem yırtarım o karneyi rexx, 05 Şubat 2005 18:17 tarihinde demiş ki: Yarın bir gün okul çeketinin arkasında bu alana reklam verebilirisniz yazsını görürsen şaşma meb bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killers Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 ee benim hala bi sewgilim yoq... ben napacam şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: killers, 07 Şubat 2005 17:37 tarihinde demiş ki: ee benim hala bi sewgilim yoq... ben napacam şimdi? dogruca buraya gidicen.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 aşık olsan baska dert olmasan baska dert:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 herkesin sevgililer gününü kutlarım şimdiden :][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Asosyalliğe kılıf aranması Bir gölgede kalp aranmasına benzer!! J.M. demiş hatta bunu..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 sevgililer gününden banane be , o sırada wow'da char kasıyor olacağım vallahi. iyi ki sevgilim yok lan , delirirdi yoksa.[signature][hline]valandil ownz j0o! when broken , is easily fixed. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 herkesin sevgililer gununu kutlarim=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 tüm müslüman aleminin sevgililer günü kutlu olsun...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. [Bu mesaj Doo_m tarafından 07 Şubat 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Qui, 14 Şubat 2003 05:57 tarihinde demiş ki: Yalan malan özünüzden kopamazsınız arkadaşlar ne yazıkki. Hepiniz karşınıza filinta gibi delikanlı yada dünya güzeli bir hatun çıktığında içtiğiniz saplık andını aynen satıverirsiniz kabul edin.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]� ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] test ettim,onayladım.[signature][hline]Pyro Indinolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 inşallah o gün güzel geçer geçen senem kabustuda.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar