BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bıktım bu sözünün arkasında durmayanlardan.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal dammation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 KAĞAN :D:D bak sana ne dicem sen bikere hala cocuksun bunuda inkar etmiosun hala cocukmusun gibi davranmalırdan neden bıktın ??? ve halıyle bende sana acıom[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 üzmwyin kaanımı bende bıkmamaıştır umarım[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu nedir ya bıkan bıkana.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kanqa muhabbeti donuyo hee.. bu arada bu kisisel kadinin sesi tipi programlara benzemeye basladi millet sundan bıktım neden boleyim... gecelim bunalri beyler takilin kafaniza gore keyfini cıkarin yasamın...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Lagwagon, 09 Şubat 2005 22:05 tarihinde demiş ki: kanqa muhabbeti donuyo hee.. bu arada bu kisisel kadinin sesi tipi programlara benzemeye basladi millet sundan bıktım neden boleyim... gecelim bunalri beyler takilin kafaniza gore keyfini cıkarin yasamın... Bencede yaa..zaten bi kez gelmişiz bu b*ktan dünyaya.. Sonuçta hep derim ama gerçekten de mutluluk bi tercih.. Sonuçta senin bu saydıklarından ya da çok daha kötülerinden kim bıkmıyo ki?... Hepimiz aynı hayatı yaşıyoruz...iş tercih de bitiyor..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hızlı yaşa, genç öl.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 nooluo ya yavaş?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar