paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Selam, USB 3.1 ile SSD takıp buna windows kurup kullanabilir miyiz? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hanzomain Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Selam, Yapiliyor evet. Samsung'un external SSD'sini alip kurdum, oyun falan oynayacak olursam onunla boot ediyorum macbook pro'yu. Ne oldugunu hatirlamdigim bir iki dert vardi yalniz, onlari bi elemanin blog'unda bilmem kac senelik yaziyi takip ederek cozmustum. Neydi hatirlamiyorum. Bulursam koyayim. edit: buldum. windows 10 icin de calisiyor pek tabi. http://bleeptobleep.blogspot.co.uk/2013/02/mac-install-windows-7-or-8-on-external.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Selam, @hanzomain Teşekkür ettim :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Fistan'a neden teşekkür etmedin para? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Surda soruyu en acik şekliyle fistan yanitlamis. Adam nasil yapilcagini sormamış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 fistana teşekkür etse sorduk mu der amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Selam, Fistan, 'Saatiniz var mı?' sorusuna 'Evet, var!' ile aynı nitelikte cevap verince ve hanzomain daha ince görüp nasıl olacağı konusunda da bilgi verince teşekkürü kaptı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Bilmiyorum tesekkurun bir kismi da fistana gitmeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 yaltaklanmalar beles bira icin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Ahaha lokasyonlar uzak Ama geleceğe yatirim yapalim tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 beyaz yakalinin cigerini bilirim cigerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar