ARaCHNoPHoBiA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 indirip kullanan var mi bilmiyorum da ben indirdim, fakat hic bir tepki vermiyor, ana sayfasini acmiyor, search dedigimde hicbirsey yapmiyor. Kisacasi bosuna indirmis gibi bise oldum Nasil asarim bunu bilen var mi ?[signature][hline]Sometimes smartness is a weapon, sometimes a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Daha yeni çıktı zaten, hala beta versiyonunda, ben de birşey bulamıyorum adam gibi, tek tük..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 one kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 p2p sharing programı..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 güzel mi peki yoksa arkadaşın deidği gibi sux mı?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Valla şimdilik sux, ileride kullanıcı sayısı artınca bir işe yarayabilir =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Evet kullanıcı yok daha.Kullanıcı artsın iş görür :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bir sitesi var mı programın. olayı yerınde incelemek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 daha cok yeni ancak torrentte cidden yeni bir soluk olacaga benziyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 http://www.exeem.com evet incelememi yaptım torrent la search olayını bırlestırerek degısık bır sinerji yaratmıs daha once p2p programlarında gormedıgım ozellıkler var ama search yapabilmek ıcın servera baglanıp baglanmadıgını nerede yazıyo connect tusuda yok bulabılen varmı [Bu mesaj Thunderbird tarafından 07 Şubat 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben kullanıyorum çok güzel bi program, hatta şu an painkiller ı çekiyorum hehe, program çok güzel, temiz, spy falan yüklemiyo pc ye, şuan az kullanıcısı var tek dezavantajı o, o da zamanla hallolur diye inanıyorum.[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar