pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Walla zamanında cok aradım belki benim gibi arıyanlar olabilir diye buraya yazyıorum mukemmel bir ses kalitesi var yahoo ve msn i katlar. http://www.skype.com[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 16 Temmuz 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 skype'ı genişce deneme fırsatı bulamadım ama yahoo'nun bu konuda çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Yurtdışında okuyan bir arkadaşımla iki yıldır yahoo aracılığı ile konuşuyorum ve hiç bir sorun yaşamadık.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 EFSANE BIRSEYMIS[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya bir sorun var bizde şimdi bunu kullaninca ses çok cızırtılı geliyo, fakat ICQ nun telephone u kullaninca ses çok net sorun nedirki ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Infeqted, 02 Ağustos 2004 13:56 tarihinde demiş ki: EFSANE BIRSEYMIS bu da güzel tabi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Skype'ın ne ayrıcalığı var? Yani beni onu kullanmak için nasıl teşvik edebiliyor? Neden yahoo değil de skype?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Valla cok detaylı incelemedim ama nereyi açsam Skype' yi çok övüyor. Bugune kadar yapılmış en iyisi felan diyorlar. Son 3 aydır hakkında olumlu yazı yazmayan bir tek bilgisayar dergisi yok nerdeyse. Bu tarz seyler işinize yarıyorsa bence muhakkak deneyin. Bu arada Skype bildigim kadarıyla Kazaayı yapanlar tarafından yapıldı. http://www.skype.com/skype.tr.html [Bu mesaj ghaldszar tarafından 03 Ağustos 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sincik bu teknolojiyi hic kullanmiyan birisi olarakdan soruom. Bu olaya girmek icin gereken donanimsal aletler neler ?. ( Dandikten bi micro wardi ama ins calisir :P ) Tawsie ettiiniz hesapli bi micro war mi ? Gereken min baglanti nedir? 128 k dsl war yakinda skyrunner a geceblrm o zmn nolur halim daha mi ii olur kotu mu ? bu yolla konusunca tel faturasina sanirsam bi yansimasi olmuo di mi ? ( Kendimi aptal gibi hissediom soruya bak :P neyse bilmemek deil ogrenmemek ayip di mi :D ) simdi prog u cekiom biraz da prog u incelerm belki annars bisiler Edit: gldaszar in werdii linkte donanim istekleri yaziomus. bende yaka mikro war yeterli mi gzlindan bi konusma icin tawsie mikronuzu alam o zmn ? [Bu mesaj Kithnos tarafından 03 Ağustos 2004 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: StRencher, 03 Ağustos 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Skype'ın ne ayrıcalığı var? Yani beni onu kullanmak için nasıl teşvik edebiliyor? Neden yahoo değil de skype? yahoo eger yanlıs bilmiyorsam telsiz gibi, sms sky normal telefon gibi gayette kaliteli ne biliyim oneriyim dedim bi dovmediginiz kaldı :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bu sadece p2p bağlantı mı, yoksa sabit telefonlar da aranıyor mu?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Sadece p2p. Sabit telefonlar aranmıyor. ICQ gibi çalışıyor. Arkadaşınız online olduğunda görüyorsunuz. Yazışmak yerine telefonla konuşur gibi konuşuyorsuuz. Gerekli donanım ve diğer bilgiler bir önceki mesajımda verdiğim linkte var. ADSL ya da Kablonet zorunlu değil. Söylenene göre dial upda bile gayet güzel çalışıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sabit telefon arama var ama parayla..[signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hmm sabit telefonlar araniyomu diye sordum aranmiyomu$ bu arada gordumki kazaanin yapimcilari yapmi$ skype lite'i beklemeyi tercih ederim [Bu mesaj Disappear tarafından 03 Ağustos 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 süper bu bi ara baya işime yarayacak :D hastasıyım bu beleş internet telefon hedelerinin gerçi sanırım anahtar kelime "beleş", beleş olunca hasta olmak otomatik oluo galiba :D[signature][hline]Spyro, 02 Ağustos 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Walla biz ascra ile her daim kırıntı ve chocolate'a takılıyoruz, yıkılıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sabit arama varda parayla evet yani bir kere cagri birakabiliyorsun.. caldirip kapatabiliyosun, vidyolu midoylu chat olaylari var eglenceli zaten bokucikmisti aol icq msn bide bunu ekledim farkmaaadi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadS0uL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ICQ yakında çıkacak olan ICQ5'te de telsiz olayını sunuyor ama bazılarınızında dediği gibi SkyPE'de iki taraf da aynı anda konuşabiliyor. SkyPE için yapılmış olan www.konush.net adlı Türkçe site de oldukça hoş olmuş kanımca.[signature][hline]İletişim bilgileri; ICQ: 700360 - 767000 MSN: [email protected] - [email protected] YIM: deadsoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 sabit telefon nasıl aranıyor?[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bayadır kullanıyorum , süper bişey.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 konferansta var skypede benim babam çok kullanıo bunu yurtdışı konuşmaları fln übber bi olay[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kim acti bu konuyu :p[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 arkadaslar msn çöktü ya şimdi burayı kullanın konusmak istediğiniz kişinin nickini yazın konusun guzel bi program[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oh 1.0 versyonu çıkmış, linux versyonu da var.. mis gibi. yükleteyim arkadaşlara bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Sabit telefonu aramak için para ödemeniz lazım ama bu telekoma verdiğiniz paradan daha az onu biliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gerçekten oldukça az bir hat yiyor. oldukça başarılı ve güzel olmuş. konuşma ekranıda çok hoş..[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:149/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 çok kullanışlı bi olay. eskiden kullanmıştım şimdi yeniden yükledim kullanmaya devam edicem.. doğru hatırlıyorsam bir konuşmaya başkalarını da dahil edebiliyorsunuz yani 2+ kişi falan aynı konuşmada bulunabiliyor.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar