Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okullar perşembe cuma tatil :P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence yaparlar cumayida praw cok meraklanma:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
somestr le yaz tatilini birlestirecekler...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
yazık olmuş o zmn sana
ben 1 aydır paso yatıom:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
bizim okuoun açılmasına daha 1 hafta var :) onda ad ders işlenmez zaten :-) o yüzden rahatım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oyle olmasıda kotu tabi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
tey tey ışık 2 gün tatil oldu. dünyada görülmemiş bişey ışık 5 günün 4ünde tatil oldu!!! adamlar çarşambayı tatil etmedi ya...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
o da ilginc carsamba tatil degil ama diger 4 gun tatil keh keh:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

Mesaj tarihi:
su prawler sevinsin istiyorum marmara rektorunu ariyim bari:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

• Yeni Oluştur...