Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumali Ceber (CXVI BC)

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

en ufak rage'de realde gel çekenler lütfen şu forumu kullanmasın. bu tam bir yetersizlik.

biz bu forumu zaten realdeki yetersizliklerinizi görmeden konuşmak ve tartışmak için kullanıyoruz. öyle olmasaydı gidip bir bir ara mahalle kıraathanesinde rasyonalizm tartışırdık.

tırstı diyenleri ise külahımla başbaşa bırakıyorum. siyah kuşak aikidocuyum istersem hepinizle buluşur paket ederim. (dan alamadan bıraktım, dan olan varsa buluşmam)

abi şöyle ben de kavga merakllisi her gün kavga eden adam döven falan birisi değilim.

öyle bir provake ediyolar ki anlatamam

bi de işin rahatsız edici tarafı, gerçekte kimseye söyleyemeyecekleri şeyleri forumdan patır patır klavye delikanlılığı yaparak söylüyor olmaları.

insanı sinir eden bu.

korkak,pısırık adamlar forumda aslan kesiliyor bu da beni rahatsız ediyor normal olarak.

yoksa kavga meraklısı bi adam değilim açıkcası.

bu arada aikido bilmem de 1 yıla yakın MMA yaptım İngiltere ve Türkiye'de üç beş jui jutsu, wrestling falan bilirim zannediyorum. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Provoke ediyorlar kismina katilmiyorum, evet ben uslup olarak ters ve igneleyici yazdim ama sebebi su tamamen;

bliksem said:

Valeron said:

ne alaka bellli ?

gayet sosyoekonomik vaziyetim iyi,kültürel olarakta gayet iyi olduğumu düşünüyorum.

ama recep ivedik serisinide seviyorum gülüyorum

bu filmle recep kıyaslanamaz.

öbür konuda boşuna flame yapmışım, paticik hakikaten çomaristan olmuş.

türkiye'nin muhtemelen en niche, en kemik topluluğuna sahip olan şu sitede bile ta 2017'de hangi eki ayrı yazacağını bilemeyip de kültürel olarak güzel bir seviyede olduğunu düşünen, internet kafede ultima oynayıp macro kullanırken cevap verirmiş gibi yazan, üstüne böyle zevzekliklerin koca bir serisine utanmadan gülebildiğini söyleyen insanlar mevcutsa sadece sokaktaki değil, online topluluklar da bitmiş.

benim hatırladığım en son böyle anhora vardı, bunun "recep ivedik'e gülüyorum ama aslında çok kültürlüyüm" demesi gibi o da "ne çalışıcam ben bu ülke için fazla iyiyim" tribindeydi. ikinize de hayatta mutluluklar diliyorum çünkü bu ülke sizlere ait.

Adam burda dusundugu seyi yazmis, gozlem yapmis onu soyluyor. Begenirsin begenmezsin ayri konu. Yanlissa eger oturursun duzgunce arguman uretip yazarsin neden yanlis oldugunu, hangi noktalarda eksik oldugunu. Sonucta burasi forum, burdaki insanlarla bir seyler paylasmak icin var. Ama tutup da duzgun cevap veremeyip uzerine bi de 'gel disarda goruselim', 'yuzume soyle' gibi forumda yeri olmayan seyler yazilinca insanin tepesi atiyor.

Ben bu forumda insanlarin birbirini kavgaya cagirmasi, birbirine kufur etmesi gibi gayet magandalik dolu, yozlasmis seyler olmasini istemiyorum. Bunu istemeyen de bir tek ben degilim, cogunluk oyle. Arada ama bunun tam tersini yapan tipler oluyor, onlar da cok barinamiyor zaten. Barinamiyor cunku ne dusunce uretebiliyorlar, ne saglam fikirleri var. Sig, ici bos, anca kufur edip drama yaratan tipler oluyorlar cunku.

Benim burda dusuncelerine katilmadigim bir suru uye var, ama hepsiyle de tartismayi, konusmayi seviyorum cunku farkli bakis acilari oluyor, farkli dusunuyorlar, bundan beslenebiliyor insan. Ama bu diger gruptaki bi kac kisi boyle degil, cunku adam kufrediyor. Bu kadar yani, kufreden adamla ne konusacaksin. Kullandigi dilin en basit kurallarini bile bilmeyen adama ne anlatacaksin, zaten anlayacak olsa iki uc kitap okur neyin nasil yazildigini ogrenir ama malesef sasirtmiyorlar iste.
Sosyal ağlarda paylaş

hala provake ediyosun,sonra sövünce niye sövdü diyosun.

seninle uğraşmak gerçekten zor,Allah anana babana karına çocuğuna sabır versin.

ben seninle daha fazla uğraşacak enerjiye sahip değilim k.bakma.

bu arada sen yokken bu forumda ben vardım. Benden 10 sene sonra üye olmuşsun,forumda neyin nasıl konuşulması gerektiğini muhtemelen senden iyi biliyorum.

söylemek istediğim şey şu,gerçekte yüzüme söyleyemeyeceğin şeyleri klavyeden güç alıp söyleyebiliyorsun,bunu hazmedemiyorum.

neyse kardeş senle tartışmaya girebilecek gücüm yok. sen kazan. problem değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...