Salo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaşlar heycanlandırdım sizi ama gothic 3 çıkcak mı?haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 abi gothic 2yi bitiren varmı daha :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Çıkıcak diye biliyorum ama çıkış tarihi belli değil :/[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Benim ufacık, tefecik, minicik sitem :) Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ya gothic 2de bayağı ilerlemiştim , işte büyücülük lisansı almıştım büyü filan yapabiliyodum ama ders mers , yaratıklar aynı fılan girdi araya , bide uzun yükleme süreleri cabası oyun kendını unutturdu gitti ,ama AI si süper bi oyundu söyleyim.. birazda estetik olsa ..[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Bitiren var , ben . Vaktiniz varsa bitirin bence zevkli ve guzel bi oyun bence ama son kestigimiz yaratikta buyuk bi hayal kirikligina ugruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 üzmek, heves kırmak gibi olmasın ama objektif bi şekilde bakarsak gothic 2 gayet başarısız bir oyundu. morrowind tavsiye ederim gothic ile uğraşanlara.gothic 3 ü bekleyenlere ise morriwind oblivion u beklemelerini ;)[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 evet bitirmiştik zorlada olsa bence epey zevkliydi paladin olarak bitirmek daha kolay olmuştu. umarım 3 çıkar bu arada hepinize teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Iki günde falan nefes almadan bitirdim. Morriwind daha güzel diyorsan yarın gider alırım direk.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Gothic 3 ile ilgili fazla bir bilgi yok. Şimdilik World of Gothic'de gothic 3'te buluncak yeni scavenger animasyonu izleyebilirsiniz. Sitede birkaç concept art ve wallpaper da var. Çıkış tarihi olarak 2005'in sonu diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bende Morrowind'i çok başarısız bulmuştum, ama Gothic:2 beni tam anlamıyla kendine bağlamıştı. 3. sünü hevesle bekliyoruz.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Tamada gothic 2 yi bitiren oldumu?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: Dariel, 06 Şubat 2005 05:17 tarihinde demiş ki: Iki günde falan nefes almadan bitirdim. Morriwind daha güzel diyorsan yarın gider alırım direk. Şaşırarak , ayıptır sölemesi "Oha " desem . Nasıl 2 günde biter o oyun ya . hiç mi uyumadın veya hiç mi takılmadın ? Ama dersen sana ne hile li mileli bitirdim , bişi demem o zaman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bende oyuna başliyodum bi kurta vuruyordum yukarda copy protection error yaziyordu ve kurt god moda geçiyordu fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bendede oluodu o silip yükledim paso 8.cide geçti.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 2 günde bitirmek? Yani 4., 5. bitirişinse ve herşeyi harfi harfine biliyorsan ve 48 saat hatta bide benden 24, 72 saat aralıksız oyanasan belki düşünürüm ama içimden bir his oyunu açdın ve kapadın diyor bana sadece hehe. Ben 1-2 gün oynayıp öss yüzünden sildikten sonra o oyunun öyle bitecek tarzdan oyun olmadığına kanaat getirmiştim. e tabi kasan bitirir o işin abartı kısmı ama 1-2 gün? Neyse aklıma gelmişken bir ara yükleyip bitirmeyi deneyeyim :p Bide aklıma komik bir olay geldi, böyle daha çiçeği burnunda bir adam olarak elimde kılınç dağ bayır dolaşırken, bir evin etrafında 3-4 tane raider tipli adamla konuşan bi kaç köylü görmüştüm. Herifler çık git senle işimiz yok falan demişti ordaki köylü kadınlardan biride bize yardım edersen eğer bu adamları alt edebiliriz falan demişti bende eyi peki diyip dalmıştım heriflere, olayın komik yanı ben nerdeyse ölüodum ve heriflerden birinin bile öldüremedim ama 4-5 tane benden yardım isteyen köylü adamları harcadı :D [signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 06 Şubat 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 heh ii oyudu be ben çok eğlenmniştim gothic 2 oynarken ormandan peşimdeki orcalar kovalarken yusuuuuf yusuuuf die kaçarkenki heycanımı hatırlıomda heh güzel oyund valla[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Yoo hile falan kullanmadım, iki gün düpedüz oynadım ve bitti. Bittiğinde de lvl 35 falanmıydım neydim. Oyun bana kısa gelmişti. Sadece 3 harita falan.[signature][hline][b]Don't mistake lack of talent for genius.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Cuce, 06 Şubat 2005 14:10 tarihinde demiş ki: Tamada gothic 2 yi bitiren oldumu? evet ben bitirdim:) mage ile oynamıştım.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Ben de bitirmisitm guard olarak.[signature][hline]Nothing but the music. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 gothic guzeldi aslındada oynanıs tarzı ve grafiklerinde windowsa donüşleri hele beni deli ediyordu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Acıkcası gothic2 yi bitirenleri kutluyorum o kadar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Morrowind ile birlikte beni en çok atmosferine sokan oyunlardan biride gothic 2. Oyun dünyası olarak morrowind kadar büyük değil ve o kadar detaylı değil ama bence morrowindden daha canlı bir dünyası var oyunun. En sevdiğim rpg oyunlarından biriydi valla ;) Oyunun kontrol sistemi biraz gıcık ama zaman geçtikçe insan alışıyor ya da pek umursamıyor diyelim çünkü oyunun artıları çok fazla unutturuyor kontrol sistemini. Gothic 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 oyun çok kekti be .fazla birşey hatırlamıyorum ama bir kez paladin ile bir kez büyücü ile bitirmiştim.oldukça orjinal questler(mesela büyücü olmak amacıyla manastıra girmek için 1 koyun ve 1000 altın istiyordu galiba.kendi çapında enteresan craft sistemi felan .özellikle dövüş animasyonlarına hasta olmuştum.ama sadece 2 belki 3 bitirmelik bir oyundu[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 2 ya da 3 kere bitirmelik bir oyun olması onun başarısız değil başarılı olduğunu göstermez mi? Özelliklede bu kadar büyük bir dünyada geçiyor ve bu kadar uzun bir süre oynama imkanı veriyorsa. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 abi morrowind gibi değil yani morrowind i baya bitirirsin sıkmaz[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar