Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trigger Finger / Tetik Parmak

Cd-

Öne çıkan mesajlar

Bundan muzdarip olan var mı?

Sağ elimi kullanırken başparmağımın uçtaki eklemi çıt çıt takılıyor çok bir acı yok, genellikle bir şeyi tutarken oluyor. Elimi çok yorarsam hafif ağrı da oluyor. Her zaman olmuyor zamanın %40'ında falan oluyor.

Daha önce bunun için gitmiştim doktora film falan çekti ama bir şey yok dinlendir demişti bi tane atele benzer bir şey almıştım onu takıyordum ama onun da çok bi faydası olmadı gibi. Çok fazla mouse kullandığım için oluyor muhtemelen. Şunlardan alıp kullansam faydası olur mu: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91Dv3RZ-TcL._SL1500_.jpg

Yurtdışında olduğum için doktora gitmem biraz eziyet oluyor, o yüzden önce burada sorayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Destekli mousepad kullanmak lazim. Klavye icin de yastik gibi destek satiliyor. Bir ara carpal tunel sendromu gibi bisi baslamisti bende de yillar once. Klavye mouse'a pad alip spor salonuna gitmeyi birakmistim gecmisti bir sure sonra. (Cok benzer etkileri yasamama ragmen teshisi koymamislardi, muhtemelen o sendroma girme yoluna sapmistim heralde oyle yorumladim. Bilekten gecen sinirler epey onemliymis kissadan hisse, alakali goxuktugunden yazdim)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim de gitmiyor. Ustteki seyi yasadigim zamanlar parmaklarimi siklatamiyodum(dans etme siklatmasi) ve ellerimi yuzyuze birlestirip kollarimi 180derece tutamiyodum onumde acayip aci veriyodu. Simdi yapabiliyorum ama aciyo gene mesela.

Bilege baski uygulamak cok tehlikeli ben hepsini ona bagliyorum. Destek kullanin yane
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

şunun türevlerinden aldım 2 tane eczaneden

http://www.hepsiburada.com/aqua-sicak-soguk-termo-jel-kompres-27x35cm-p-HBV000003HWAZ?magaza=Dogafoni&wt_gl=cpc.nelk.6813-kisisel-bakim-saglik.pla&gclid=CJvE76_d1tQCFTEz0wodJrEHPg

biri dolapta, diğeri elimde duruyodu hep.

Hep elde tutmak da zararlı değil mi ya? Ağrıdıkça mı yapıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Destekli mousepad kullanmak lazim. Klavye icin de yastik gibi destek satiliyor. Bir ara carpal tunel sendromu gibi bisi baslamisti bende de yillar once. Klavye mouse'a pad alip spor salonuna gitmeyi birakmistim gecmisti bir sure sonra. (Cok benzer etkileri yasamama ragmen teshisi koymamislardi, muhtemelen o sendroma girme yoluna sapmistim heralde oyle yorumladim. Bilekten gecen sinirler epey onemliymis kissadan hisse, alakali goxuktugunden yazdim)

Ya pad'den ziyade mouse'u tutma şekliyle alakalı benimki. Browser ileri/geri tuşları var ya bi de mouselarda, onları çok kullanıyorum hep başparmakla o da extra yoruyor sanırım bi de mouse'u tutarken baş parmağım hep bükük duruyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...