Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Bundan muzdarip olan var mı? Sağ elimi kullanırken başparmağımın uçtaki eklemi çıt çıt takılıyor çok bir acı yok, genellikle bir şeyi tutarken oluyor. Elimi çok yorarsam hafif ağrı da oluyor. Her zaman olmuyor zamanın %40'ında falan oluyor. Daha önce bunun için gitmiştim doktora film falan çekti ama bir şey yok dinlendir demişti bi tane atele benzer bir şey almıştım onu takıyordum ama onun da çok bi faydası olmadı gibi. Çok fazla mouse kullandığım için oluyor muhtemelen. Şunlardan alıp kullansam faydası olur mu: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/91Dv3RZ-TcL._SL1500_.jpg Yurtdışında olduğum için doktora gitmem biraz eziyet oluyor, o yüzden önce burada sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Bilgisayar başında ortalama 10 saat geçiren komünitede kimsede yok mu şu ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 bende bir süre oldu, mouse spamladığımız bi oyunu oynarken başlamıştı sanırım ESO'ydu. soğuk kompress iyi geliyor ama iyileştirmek için parmağı dinlendireceksin. asıl şifası o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 foruma ortopedist lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 youtubedan bilek/el egzersizlerine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 şunun türevlerinden aldım 2 tane eczaneden http://www.hepsiburada.com/aqua-sicak-soguk-termo-jel-kompres-27x35cm-p-HBV000003HWAZ?magaza=Dogafoni&wt_gl=cpc.nelk.6813-kisisel-bakim-saglik.pla&gclid=CJvE76_d1tQCFTEz0wodJrEHPg biri dolapta, diğeri elimde duruyodu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 benim baş parmakta değil de, serçe parmak tarafında ağrı oluyor. Mouse tutarken serçe parmak boşta kaldığı için gergin duruyor o yüzden oluyor herhade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Destekli mousepad kullanmak lazim. Klavye icin de yastik gibi destek satiliyor. Bir ara carpal tunel sendromu gibi bisi baslamisti bende de yillar once. Klavye mouse'a pad alip spor salonuna gitmeyi birakmistim gecmisti bir sure sonra. (Cok benzer etkileri yasamama ragmen teshisi koymamislardi, muhtemelen o sendroma girme yoluna sapmistim heralde oyle yorumladim. Bilekten gecen sinirler epey onemliymis kissadan hisse, alakali goxuktugunden yazdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Benim baş parmak ta böyle bişey, geriye gitmiyor hiç. Normal zannediyordum ama biraz geriye gitmesi lazım sanırım http://druckunkaya.com/wp-content/uploads/2015/10/basparmak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Valla benim de gitmiyor. Ustteki seyi yasadigim zamanlar parmaklarimi siklatamiyodum(dans etme siklatmasi) ve ellerimi yuzyuze birlestirip kollarimi 180derece tutamiyodum onumde acayip aci veriyodu. Simdi yapabiliyorum ama aciyo gene mesela. Bilege baski uygulamak cok tehlikeli ben hepsini ona bagliyorum. Destek kullanin yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 bingildak said: şunun türevlerinden aldım 2 tane eczaneden http://www.hepsiburada.com/aqua-sicak-soguk-termo-jel-kompres-27x35cm-p-HBV000003HWAZ?magaza=Dogafoni&wt_gl=cpc.nelk.6813-kisisel-bakim-saglik.pla&gclid=CJvE76_d1tQCFTEz0wodJrEHPg biri dolapta, diğeri elimde duruyodu hep. Hep elde tutmak da zararlı değil mi ya? Ağrıdıkça mı yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 benim de bir ara serçe parmağım uyuşur gibi oluyordu osbiri azalttım geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 yav said: Destekli mousepad kullanmak lazim. Klavye icin de yastik gibi destek satiliyor. Bir ara carpal tunel sendromu gibi bisi baslamisti bende de yillar once. Klavye mouse'a pad alip spor salonuna gitmeyi birakmistim gecmisti bir sure sonra. (Cok benzer etkileri yasamama ragmen teshisi koymamislardi, muhtemelen o sendroma girme yoluna sapmistim heralde oyle yorumladim. Bilekten gecen sinirler epey onemliymis kissadan hisse, alakali goxuktugunden yazdim) Ya pad'den ziyade mouse'u tutma şekliyle alakalı benimki. Browser ileri/geri tuşları var ya bi de mouselarda, onları çok kullanıyorum hep başparmakla o da extra yoruyor sanırım bi de mouse'u tutarken baş parmağım hep bükük duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 senko said: benim de bir ara serçe parmağım uyuşur gibi oluyordu osbiri azalttım geçti sonra. Masaya ergen kız gibi dirsek koymayı azaltmışsındır Dış iki parmağın uyuşması dirsekten geçen ulnar nerve sıkışması yüzünden oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 hmm hadi ya bilmiyordum bak. Dikkat edeyim dirseği masaya koyuyor muyum koymuyor muyum diye. osbiri boşuna azalttık desene... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Cd- said: Ya pad'den ziyade mouse'u tutma şekliyle alakalı benimki. Browser ileri/geri tuşları var ya bi de mouselarda, onları çok kullanıyorum hep başparmakla o da extra yoruyor sanırım bi de mouse'u tutarken baş parmağım hep bükük duruyor.. mouse i degistir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 gibi birsey yerine.. i kullan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar