Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs'nin son transferi Ribery

Silvaras

Öne çıkan mesajlar

alexe 20 milyon yazinca buralara yazmayi biliosunuz bole bole die. onu yazan da ayni kisi bunu yazanda. ruzgara gore fikir degistirmenin manasi yok.

asagilamak icin degil ama fransanin hapishanesinden almislar sanki heh hapishane kackinlarina benzio. hayirli olur insallah. fener kimi alsa kalite yukselmio ne de olsa, bunla yukselir.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Başı dertte!'miş

Galatasaray’la anlaşan Fransız futbolcunun 4 Aralık 2004 tarihinde doğduğu yer olan Boulogne Sur Mer bölgesinde bir barda yaşadığı tartışma nedeniyle mahkemelik olduğu öğrenildi. Barda 40 yaşlarında biriyle tartışan ve yüzünden yaralanmasına neden olan Ribery’nin mahkemesi sürüyor.

Kimdir?'miş?
Doğum Tarihi: 1 Nisan 1983
Doğum Yeri: Boulogne (Fransa)
Boyu: 1.70 Kilo: 62
Pozisyonu: Orta saha

Kariyeri:
2001 - 02: Boulogne (24 maç, 5 gol)
2002 - 03: Ales (18 maç, 1 gol)
2003 - 04: Brest (35 maç, 3 gol)
2004 - 05: Metz (20 maç, 2 gol)[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silvaras, 31 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
Daha sözlesme imzalanmadı ama bugun imzalanacakmiş.
Habertürke göre 5milyon euroya mal olmuş.
Bence galatasaraylılar paramız yok demesin.
Yazık günah o paraya..

bi kere sen 5milyon euro oldugunu nerden cıkarıosun.
+galatasarayın parasını seni bağlamaz.
herkes kendi parasının hesabını yapsın.[signature][hline] forever GS
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek galatasarayın parası seni bağlamaz yurdumuzun parası sonuçta avrupanın kalburüstü adamlarına 5 milyon euro vereceğimize alt yapıdan adam alalım,eğer 5 mil euro verilmişse gerçekten yazık..[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Taco, 31 Ocak 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
said:
Silvaras, 31 Ocak 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
Daha sözlesme imzalanmadı ama bugun imzalanacakmiş.
Habertürke göre 5milyon euroya mal olmuş.
Bence galatasaraylılar paramız yok demesin.
Yazık günah o paraya..

bi kere sen 5milyon euro oldugunu nerden cıkarıosun.
+galatasarayın parasını seni bağlamaz.
herkes kendi parasının hesabını yapsın.

Bak güzel arkadasım öyle sivri sivri konusmana gerek yok. Bu forumdaki bütün Galatasaraylılar paramız yok zart zurt diyor bende diyorum ki gs buzaman kadar hep pahalı transferler yapti bratuya petreye cok gereksiz paralar harcadi. Buda bi örnek olabilir diyorum. Ayni zamanda kaynak gösterdim dimi altima kendi imzamı attım demiyorm. Heryerde 6 aylık kiralanacak yazdıgını bende okudum. Ama dedigim gibi Haberturkteki haber buydu. Star olsa yazmazdım zaten. Dogrudur yanlıstır bilmem burdakilerle paylasmak benim haklarımdan biri. Ayrica aynı kanalda kira yada satın alma demedi. Ribery'nin Galatasaraya yaklasık 5milyon euroya mal oldugu söylendi. buarada yine aynı kanalda Anelkanın 12milyon euroya mal oldugunu söyledi. Eger fiyatlar dogruysa sanırım Fenerbahce Anelkayı larak büyük iş yapmış. Enazından butun ajanslarda suan ismi geciyor.
Sosyal ağlarda paylaş

önce ze roberto dediler sonra locatelli dediler...taraftarı oyaladılar gidip en sonunda bunu aldılar...bir fenerbahçeli olarak sevindim aslında...
ayrıca fransa ümit milli takımında oynuyormuş ama bana petrevari bir transfermiş gibi geldi...[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL
Anelka at the double as City win 4-0

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 31 Ocak 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
Ahahahah çok gülüyorum ya 6sarayın transferlerine..

ben/biz sana ne kadar gülüyorum/gülüyoruz bi bilsen...[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...