gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kardeslerim benim bi carem kaldi oda cdleri almanyada oturan kuzenime yollatmak fakat bunun icin almanyada cd satan guvenli bir websitesi bulmalmam lazim ama 1 kelime bile almanca bilmiyorum oda var tabi sizden bu konuda yardim bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hocam bende bakınıyorum baya bi ama amazon.de de bitmiş zaten bundan 1 ay öncesinden pre orderlar . ama ulcak olursam yazarım sana burdan[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Başlıkları küçük harflerle yazalım lütfen. Şimdilik düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 :) alsan Dres hehehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eheh biz artık alamazsak sorun fln cıkarsa almanyadaki arkadaslar bizede alıcak eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 amazon.de ye kesinlikle güveniyorum. 5 şey ısmarladım şu ana kadar. 3 tanesi 1 gün sonra, diğer 2'si 2 gün sonra elime geçti. hem de mükemmel şekilde paketlenmiş şekilde (açarken canı çıkıyor insanın hatta :P).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ilgilendiginiz icin sagolun bi gelisme olursa bildirirsiniz nede olsa cunki bu yolu dusunen eminim cok kisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar