gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Kardeslerim benim bi carem kaldi oda cdleri almanyada oturan kuzenime yollatmak fakat bunun icin almanyada cd satan guvenli bir websitesi bulmalmam lazim ama 1 kelime bile almanca bilmiyorum oda var tabi sizden bu konuda yardim bekliyorum
Heardalis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hocam bende bakınıyorum baya bi ama amazon.de de bitmiş zaten bundan 1 ay öncesinden pre orderlar . ama ulcak olursam yazarım sana burdan[signature][hline]The AmokRunner
Qui Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Başlıkları küçük harflerle yazalım lütfen. Şimdilik düzeltiyorum.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 :) alsan Dres hehehehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 eheh biz artık alamazsak sorun fln cıkarsa almanyadaki arkadaslar bizede alıcak eki eki
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 amazon.de ye kesinlikle güveniyorum. 5 şey ısmarladım şu ana kadar. 3 tanesi 1 gün sonra, diğer 2'si 2 gün sonra elime geçti. hem de mükemmel şekilde paketlenmiş şekilde (açarken canı çıkıyor insanın hatta :P).[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ilgilendiginiz icin sagolun bi gelisme olursa bildirirsiniz nede olsa cunki bu yolu dusunen eminim cok kisi var
Öne çıkan mesajlar