sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Avustralyadan bir tanıdığıma ürün yollayacağım yaklaşık 10 kg civarında bişey. hani bi bilgisayar kasası kartonuna sığar işte boyut olarak da. fakat bu kargo şirketlerinin fiyatlarını bilmiyorum. yarın soracağım tek tek, biliyorum münferit olarak böyle bir gönderinin pahalıya patlayacağını fakat işte buraya konu açmamdaki sebep alternatifi var mıdır yoksa bir kargo şirketi - dhl, ptt vb.. - ile parası neyse verip mi yapmamız gerekiyor. bu arada ne göndereceğimi de söyleyeyim buradan beğendiği bir sürü elbise zırt pırt olacak. dışardan ticaret gibi görünüyor olabilir. hani nasıl göründüğü benim çok umrumda değil de işte gönderildiğinde gümrüklerin ya da postalama şirketlerinin umurunda oluyor mu o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ptt ile gönder hızlı ve ucuz diğerleri ayaküstü siker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 eger dhl ile etc. anlasmasi olan bir sirket bulursan cok ucuza gonderirsin. diger turlu ptt'den daha uyguna gonderemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 bizim filoda fransız arkadaş var, o da fransa'ya bir şeyler yollayacağı zaman full ptt kargo ile gönderiyor. sıkıntısız, ucuz ve rahat diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 ptt kesinlikle amerikaya 10 gune gidiyor en gec ve digerlerine gore daha ucuz. Takip de edebiliyorsun internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 peki bir şekilde kargo paketinin türkiyede ya da avustralyada gümrükte takılma durumu var mı ? bavul ticareti gibi görünmesi şüphelendiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Asil.soruya anca mi geldim shfhd ne yolladigina bagli ptt sitesine bak gondersigin ulkenin kurallara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 yok asıl soruyu zaten ilk postta sormuştum ama o kaynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Bu aralar Hollanda'ya düzenli olarak kargolama yapmam gerekecek. Kısa zamanda teslimat sağlayan, güvenli bir kargo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 dhl. almanya'ya 1 gun, avusturya, cekya 2 gunde gitti hollanda'ya da 2 gunde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 hollandadan bir döküman bana 24 saatte geldi dhl asd ama en premyum golt seçenekle yollamışlar, an an takip vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 premiyim gold olmasa da an an hepsi artik. premiyum da kargoya portakal suyu veriyorlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 DHL aşmış kendini... Bugün ver yarın gitsin diyor... http://i.imgur.com/hCDwZEi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar