Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara][Bar] Yolcu

Dojorel

Öne çıkan mesajlar

Sakarya'da hosta piknigin ustunde. sakaryadaki barlar arasinda ortalama diyebilecegim bir yer. bira standart 5 milyon, kucuk bir yer ama canli performans icin sahneleri var. yerel gruplar cikiyor genelde. arada ozel konserler duzenlendigi de oluyor. yani kotu bir yer diyemiyorum ama o civarlarda golge dururken yolcu'ya pek yolum dusmuyor acikcasi. ancak ozel birsey, iyi bir grup olacak oyle. ortam biraz yobaz metalci havalarinda cunku. calinan muzik rock, ama ozel organizasyonlarda metal'de caliniyor. gidip gorulebilir diyeyim en iyimser yaklasimimla.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

2 milyondu sanki en son gittiğimde bira?

bira getiriyorlar ama hemen ısınıyor tadı çok kötü.
gittiğimde hep papi chulo, tarkan gibi müzikler çalıyorlar.

yakında keyif vardı adını yanlış hatırlamıyorsam. daha loş bir mekan, ama kocaman bardakta bira getirebiliyorlar ve buz gibi getiriyorlar. üstelik musicbox var, kendi istediğin şarkıyı çalabiliyorsun. rammstein, cradle of filth gibi gruplar var, tarkan felan yok.

yolcu pek tavsiye etmem böyle kız arkadaşla gidilcek light bir mekan aramıyorsanız...[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Kızılay'a uğramamı sağlayan barlardan biridir, gayet keyifli ve güzeldir. Çıkan gruplar genelde keyiflidir, öyle pek boş grup çıkmaz. Birde biri vardır orda adını hep unuturum orta yaşlı bir amcamız onun sohbeti çok tatlıdır, kendisi pek bi misfirperverdir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

Pek sevdiğim söylenemez,ses sistemi ve çalan gruplar oldukça vasat.
En kötüsü rock bar :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

sakaryada Solo var ben çok sevmem ama arjantin 3.5 lira ve sınırsız patlamış mısır var[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

[Bu mesaj harvester tarafından 09 Şubat 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...