Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Sakarya'da hosta piknigin ustunde. sakaryadaki barlar arasinda ortalama diyebilecegim bir yer. bira standart 5 milyon, kucuk bir yer ama canli performans icin sahneleri var. yerel gruplar cikiyor genelde. arada ozel konserler duzenlendigi de oluyor. yani kotu bir yer diyemiyorum ama o civarlarda golge dururken yolcu'ya pek yolum dusmuyor acikcasi. ancak ozel birsey, iyi bir grup olacak oyle. ortam biraz yobaz metalci havalarinda cunku. calinan muzik rock, ama ozel organizasyonlarda metal'de caliniyor. gidip gorulebilir diyeyim en iyimser yaklasimimla.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 gölge rakipsiz bencede[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 2 milyondu sanki en son gittiğimde bira? bira getiriyorlar ama hemen ısınıyor tadı çok kötü. gittiğimde hep papi chulo, tarkan gibi müzikler çalıyorlar. yakında keyif vardı adını yanlış hatırlamıyorsam. daha loş bir mekan, ama kocaman bardakta bira getirebiliyorlar ve buz gibi getiriyorlar. üstelik musicbox var, kendi istediğin şarkıyı çalabiliyorsun. rammstein, cradle of filth gibi gruplar var, tarkan felan yok. yolcu pek tavsiye etmem böyle kız arkadaşla gidilcek light bir mekan aramıyorsanız...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yolcu birazcik degisti =) light olmaktan cok uzak, kizarkadasimla da hayatta gitmem diyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 cuma geceleri 9.30 gibi joker cikiyor grup, 80'ler pop rock caliyorlar. seversiniz kesin. gidin =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Ankara Tunus caddeside bulunan İF bar... Rock bar[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Asgard Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 pawliger, hepsini bir baslik altinda toplamiyoruz her bir mekan icin ayri baslik yapiyoruz. if icin de yapilmis mesela, If oraya yorum yazabiliyoruz pek tabi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Pardon bilmiyordum :)[signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Asgard Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 iyi mekandır güzel mekandır yolcu, ama artık okul pasosu kabul etmiyorlar biz de giremiyoruz. sahnesi nerdeyse yoktur seyircinin içindedir ama birası güzeldir.[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Kızılay'a uğramamı sağlayan barlardan biridir, gayet keyifli ve güzeldir. Çıkan gruplar genelde keyiflidir, öyle pek boş grup çıkmaz. Birde biri vardır orda adını hep unuturum orta yaşlı bir amcamız onun sohbeti çok tatlıdır, kendisi pek bi misfirperverdir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Pek sevdiğim söylenemez,ses sistemi ve çalan gruplar oldukça vasat. En kötüsü rock bar :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sakaryada Solo var ben çok sevmem ama arjantin 3.5 lira ve sınırsız patlamış mısır var[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 09 Şubat 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Orasıda rock bar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 solo da canlı müzikvar programa göre çalıyolar karışık[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar