Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 arkadaşlar scripts bölümüne eklediğim inscription menüsü gibi bi tinker menüsü yapmam gerekio ama tinker tools un scp si laazım yani scripts bölümünü incelerseniz görceksiniz blank scrollun scp si gibi tinker tool scp si laazım nası yapabilirim bunu...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 tmm neyse hallettim baggio silersen ii olur...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ben silmesem de sen nasil hallettigini yazsan, millet de yararlansa? :) Sorunu tam anlamadim gerci de neyse.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ya ana sayfaya ins menüyü ekledim ordaki blank scroll scp si yerine tinker tolls scp sini koycaktım... [ITEMDEF 01ebc] DEFNAME=i_tinker_tools TYPE=T_TINKER_TOOLS WEIGHT=2 [ITEMDEF 01ebc] bu laazımdı yani buldum sonunda da şimdi tinker menüsünde neler olduğunu hangi scp deydi ya arıyom sabahtan beri bulamadım...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 UP![hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 arkadaşlar menü dekileri nerden ayarlıyoduk ya scp yi unuttum bi yardım pls... UP![hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 UP! UP! UP![hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 tam anlayamadim hazir bir tinker scpsi mi istiyorsun yoksa gump yani dialog hazirlamayimi soruyorsun?
Öne çıkan mesajlar