Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tinker menü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar scripts bölümüne eklediğim inscription menüsü gibi bi tinker menüsü yapmam gerekio ama tinker tools un scp si laazım yani scripts bölümünü incelerseniz görceksiniz blank scrollun scp si gibi tinker tool scp si laazım nası yapabilirim bunu...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

:rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Mesaj tarihi:
tmm neyse hallettim baggio silersen ii olur...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

Mesaj tarihi:
ya ana sayfaya ins menüyü ekledim ordaki blank scroll scp si yerine tinker tolls scp sini koycaktım...

[ITEMDEF 01ebc]
DEFNAME=i_tinker_tools
TYPE=T_TINKER_TOOLS
WEIGHT=2

[ITEMDEF 01ebc] bu laazımdı yani buldum sonunda da şimdi tinker menüsünde neler olduğunu hangi scp deydi ya arıyom sabahtan beri bulamadım...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

Mesaj tarihi:
arkadaşlar menü dekileri nerden ayarlıyoduk ya scp yi unuttum bi yardım pls...

UP![hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK

• Yeni Oluştur...