deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 XLegolas said: bir de toplumsal baskı yüzünden evlenmiş gibiler daha çok. böyle bir durumda "ayrılırken aile kurumunun sınırlarını yeniden çizelim dedik ehe ehe" nedir bilader? varsa o ..t, Türkiyede evlenmeden yaşayın beraber, uğraşın insanların mallığı ile. Ben eski kiz arkadasimla 1 sene yurtdisinda 2.5 sene de Kutahya'da yasadim beraber. Hem de aile apartmaninda sdf. Tek sikintimiz butun mahallenin 7/24 bizi izliyor ve dedikodumuzu yapiyor olusuydu. Onun haricinde bir kez gik demediler. Bence hoslarina bile gidiyordu cevrelerinde boyle farkli seyler olmasi. Bir kez kavga ettik gurultulu, ertesi sabah alt komsu "hanimla mi tartistiniz?" diye sordu. Ilk basta process edemedim dkfm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 onbinde bir orneksin abi. turkiye genelindeki durum senin gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 on bin ne kadar iyimser bi tahmin olm, kütahyada tek olabilirler o sıra mesela dfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 herifin daha videonun başında fındık taban fiyatının düştüğünü öğrenen memet ağa aksanıyla İNSAN GANGASIYLA SEVİŞİR Mİ YAO dediği, EHUHÜHÜHÜ EHUÜHÜHÜ EHÜ diye güldükleri an tam o an https://pbs.twimg.com/media/Cl4dtBBVAAYIJd6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2017 Adam baktı saçlar dökülüyor, kalanlar dökülünce de bu hayat böyle gidip sonunda bitecek. Son bir kuvvetle kadınla boşanarak yörüngeden çıkmayı başarmış. http://static6.businessinsider.com/image/54b2d9036bb3f7d36736bd30/spacex-successfully-launched-a-rocket-carrying-an-important-payload-for-science-on-wednesday.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar