GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Monte Carlo Özel adında bir yayın yapıyor çok iyi kaçırmayın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ? magazin programı değilmiydi o ? sosyete falan[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Aslında evet ama Monte Carlo ile ilgili özel bir yayın yapıyor, F1 yarışı öncesi görüntüler var inanılmaz güzel. Muhteşem arabalar, yatlar, yerler, birbirinden güzel hanımlar, Ferrari takımının görüntüleri. Kısaca çok güzel görüntüler kaçırmamanızı tavsiye ederim.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hay allah biraz geç kalmışım konuyu yazmak için ama görüntülerden kafamı bir an çeviremedim.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ulan o arabalar ne öyle be abi? Hangi parayla almışşlar ne iş yapıor bunlar YUH BE. Ferrari f40 var Lamborghini var ne lan bu? Karılar afedersiniz hanımefendiler de felaket bi tanesi discoda dans ederken birbirlerinin malum bölgelerini elliorlardı. Kız ipeksi birşey giymiş beli düşük bol tuvalet giymiş. Dans ediyorlar adamın eli içeri girip çıkıyor :) hemen onun yanındakide kıscaık penbe fileli etek giymiş hopluyor zıplıyor her taraf meydanda bide pembe bi string giymiş oda belli oluyor Lol azıttım ben gidiyorum.......[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar