Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

system of a down sydney konseri

IRATHIYA

Öne çıkan mesajlar

soad herzaman ermeni soykırımını sürdürdükleri söylentileri yada vs leri ile nefret edilen grup oldu..ama amerikalılar fransızlar açıkça bir grup çıkarıp "türkleri sevmiyoruz" demedikleri için her türlü malzemeleri kullanılabilir müzikleri dinlenebilir , lol..pls yani..

bitek soad var türkleri sevmeyen evet , herkes bayılıyor bize..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 4. mesajımı atarakta post kasıyorum , ama malesef güncelle butonu hata veriyor

şimdi bu mesajlarımdan sonra "gg , ktnxbye" vs gibi mesajlar atıalcak aleyhime , daha önceki soad tartışma topikindede böyle oldu çünkü , sadece "soad ölsün , ne!!!11 türkleri sevmiyorlarmı vurun inbelere" şeklinde düşünün topluluğa 2 çift sözüm var.. madem siz türkleri sevmeyen insanları aranızda veya çevrenizde barındırmıyorsunuz ( sadece insan olarak edğil , onların müzikleri eşyaları , vs ) lütfen önünüzdeki bilgisayarı kapatın , çekmecedeki sigaraları kırın , üstünüzü başınızıda yırtıp atın, onları yapan milletin insanları bayılıyor çünkü bize emin olun , çıkıp "sevmiyoz türkleri" demedikleri içinde size bayılmıyorlar..plz ya

gg

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 11:07 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

kristop sana lol diyorum git dinle sen baps bye.
bide laf sokmuş adam ya
sevmemek farklı şey küfretmek farklı şey.
sevmediğim adam hergün selam verip muhabbet ettiğim bir sürü insan var bide nefret ettiğim fırsat buldukcada yüzüne vurduğum insan var ki onlar muhattabım değil.
al soadını git burdan

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 13:14 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

christoph_vasse

muziğine bayılıyorum dinliyorum diyosun..

bi sözlerine bak istersen...türklere küfürden başka bişi olmayan şarkıları var..
yok giydiklerim vs..ne alakası var..yani kaç yaşındasın anlamadım.içimdekileri söylesem banlanırım heralde....gitt cvp falanda verme...sonra ikimizde banlanırızz...
Sosyal ağlarda paylaş

çok hayranları değilim ama önceden dinlerdim.
bu arada kimse boom! şarkısından bahsetmemiş? dünyada olay çıkaran bir şarkıydı kendisi, klibi falan, ben tebrik ettim, bilmeyen varsa da zaman ayırıp indiriversin lütfen.

uluslararası katillere gayet güzel ayar veriliyor, hem sözlerde hem klipte, ne bush kalmış ne diğerleri..

ha bunun dışında bizi sevmeleri gerekiyo mu? bence böyle yararlı birşeyi yaptıklarından sonra istemiyolarsa sevmesinler yani.
Sosyal ağlarda paylaş

@thelegbra

şimdi düşün biz ortamda 3 kişyiz,ali,veli,ben.
ben aliyi sevmiyorum,veliye karşıda nötrüm,veli aliye küfretti,yamuk yaptı,yürü be derim veliye,afierm derim,sora veli cıktı,hulusi senin ananı seveyim diye ana bacı ettii bena,ben veliyi neden seveyimki,veli bi yürü git allhensen derim,mantık işti.veliye kafada atabilrim,hiç düşünmem lan bu adam aliyede uyuzluk yapmıstı atmaymmı kafa demem.
Sosyal ağlarda paylaş

unac cım hemen "büyüüm ben , karşımdakini "kaç yasındasın" diye eziyim eki eki" triplerine girmişsin , öncelikle sana ktnxbye diyorum , ben 13 g mersin

ikinci olarakta söylediklerime " ne alaka?" felan denmiş , belçikada öğrenimini sürdüren arkadaşım ( bir örnek) ordaki insanların bizi ne kadar sevdiğinden ( ! ) bahsetmişti , şimdi bu insanlar açık açık çıkıp pluck şarkısını yazmıyor türklere açık küfür sarfetmıyorlarsa herşeyleri kullanılabilir mi oluyo..ama soad diyo diye ",nbe soad"

gg k
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide @zeytin..

sen kahvaltı tabağına dönermisin pls..soad'ını al git burdan demişsin , ne zamandan beri kahvaltılıklar forumu sahipleniyor..bende account açıcam "yagli_balli_ekmek" diye..plz

legbra'nın dediğine ek olarak BYOB'danda kimse bahsetmemiş..pati geneli böyle zaten , vurun düşene , salla pozitif yanlarını

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 17:13 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam gidicemde nolur bi gitarınla resmini koysana bi hasta olalım sana , süper çalıyomuşsun öyle duyduk , hastaymış herkes sana..nick değişmiş ama hala zeka yaşın fiziksel yaşının altında..neyse 15dakka sonra poaça alıcam türdeşini yersem kızmassın dimi..hadı bb

gitarların gaziantep yapımı galiba?..adamlar senin ülkenin askerlerini bilerek ölüme gönderiyo , senin ülkeni söürgeleştirmeye çalışıyo sende hala onların gitarını çalıyosun omg?

[ mesaj 19 şubat 2006, pazar - 17:21 tarihinde, christoph_vassel tarafından güncellenmiştir ]

[ mesaj 19 şubat 2006, pazar - 17:21 tarihinde, christoph_vassel tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 17:22 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya müziğini dinleyenlere ne diye karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum. müzik verilen üründür. bu ürünü seven olur sevmeyen olur kimse karışamaz. sözlerinde türklere hakaret ediliyor diye müziğini neden sevmeyelim. biz sözlerini seviyoruz demiyoruz ki. davulunun ritmini, gitarının telini, sesinin tonunu seviyoruz. hepsinin allah belasını versin, cehennemin dibine gitsinler ama müzikleri güzel kardeşim, adamlar yapıyor ben/biz/onlar beğeniyoruz.
türklere düşman oldugunu düşündüğünüz bir topluluğun ürününü dinlemenin vatana hakaret oldugunu düşünenler bugünden itibaren kristal kola içmeye başlasınlar, karikatürleri yayınlayan fransızlardan dolayı üzerlerindeki lacoste gömlekleri bayraklarıyla birlikte yaksınlar ondan sonra karşıma geçip desinler soad şarkılarını dinlemeyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben mesela, dinleme demiyorum kimseye. isteyen dinlesin ama gitsin mp3 indirsin onu dinlesin. albüme para verip konserlerine gitmesin.
ayrıca diğer milletler sizi çok sewio sanki thxplzbye modundaki arkadaşa söyliim, o diğer milletler bizi sevmiyorsa bunun arkasında
1. kuyruk acısı
2. yine ermeni lobilerinin etkisi var özellikle belçika danimarka vs. yerlerde.
3.sü de soad, boom şarkısında bütün uluslararası katillere bıdı bıdı etmiş de, bunu s.nde oldugundan değil, propaganda alanlarını genişletmek için, yani bunlar busha falan da laf ediyo demek ki türkler hakkında söylenilenler de doğru fikir özgürlüğü plzzzzz!!!!!!!!! babs122121!!1. diyen tipler, ermeni soykırımı yok diyenleri içeri tıkanların ta kendisi. k thx bye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...