Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

system of a down sydney konseri

IRATHIYA

Öne çıkan mesajlar

himm nerden baslamali...26 ocakta 14 yasindaki kizim sayesinde dinledigim ve pek begendigim grubun konserine gittimmm gittimmm tabiki soyle guzeldi bole superdi diye anlatmak isterdim ama bu pek sosyal icerikli grupla ilgili anlatmak istedigim sey baska...
gercekten iyilerdi hani fuc ken bush,enjoy mother fuckers falan iyi goturuyorlardi isi...ole punkci cocuklar egleniyoruz lay lay her sey iyiydi taki konserin en doruk noktasinda hani artik solist saman ,dinleyiciler transta... haline gecilmis bogazlar ciglik atmaktan sis,bedenler pogodan islakken sahne isiklari sondu arkadaslar...sonra butun o enerjik gurultuden bosalan yeri bir agit tinisi doldurdu hoplayip ziplayan solistimiz yuzunde cok ciddi bir ifadeyle yazili bir metini gene agit okur gibi seslendirmeye basladi...e tabi herkez oldugu yerde kulak kesilmisti abi herif ne yapti !!!orda bir dag var Ararat,hepimiz biliyoruz,Turkiyeye cok uzak degil,orda bir dag var Ararat Ermenistana cok uzak degil diye basliyarak oylesine damardan bir ermeni soykirimi tribi yaptiki tuylerim diken diken oldu...lanet olasi o konser de belkide tc pasaportu tasiyan iki kisiydik ve bir an onlarin o sessizce duran klabaligin ustume yurudugunu hissettimmmm...sonra bir isaretle tekrar kaldiklari yerden devam ettiler ama artik benim icin orasi eglenilen bir yer olmaktan cikmisti ...
oradaki yas ortalamasi 18 olan genc insanlari dusundum evet akillarinin bir yerinde artik bu var...gecmisin bir acisi,eski bir hikaye ve bu politize olmus kan davasi guden adam iste burda buracikta onlarin beynine bunu siringa etti...ne adina ,neyi duzeltmek adina anlamadim ...
tabiki cok kizdim ermeni soy kirimi yapildiysa bu gercekten cok kotu olmus,tipki ingilizlerin aborjinleri kendi topraklarinda yok etmesi kadar kotu.tipki ispanyol ve portekizlilerin guney amerikayi katletmesi gibi ,tipki kizilderililere yapilanlar,tipki ruanda ve tum afrika tiipki tipki...listeyi sonsuza kadar uzatabilririz ama bunun genc nesillere ne faydasi varki?bunun ofkesini iclerinde duymalarinin...bunca ugrasicak sey varken...hemde bir konserde niyeki abi o zaman politikaci olsunlar ve hatta once o canim vatanlari amerikanin dunyaya yaptiklarina "simdiye" mudahale edebilsinler demi?hayir olu sevici gibi tarihin toplu mezarlarindan hesap sormayi bi halt zanneden bi cesit ukala dumbelegiymis bunlar..
sonra dusundumde ya Hazal uc gobek oteden dedelerinin kimbilir hangi abuk sebepten yaptiklari bir sey icin yargilanmayi ne kadar hak ediyor o zaman almanlar toplu halde intihar etsiler!!!
neyse durum budur...haberiniz ola...sahneye firlayip desturrrr bre yezid diye bagirasim geldi benim.
e onlarda bu arada sole bagiriyorlardi i told my self kill the rockkkk and fuck all the sexy people killl the rockkk...and fuck...
Sosyal ağlarda paylaş

işste bu.
nihayet paticikten bi user 1. dereceden tanık olarak bu heriflerin türk düşmanlığını göstermiş oldu.
sayfalarca topiclerde bu herifleri savunanlar gelsin şimdi konuşsun bakalım.
müziklerini çekip dinlemeyin demiyorum tabiki.para kazandıracak birşey yapmayın diyorum sadece.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 07 Şubat 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
işste bu.
nihayet paticikten bi user 1. dereceden tanık olarak bu heriflerin türk düşmanlığını göstermiş oldu.
müziklerini çekip dinlemeyin demiyorum tabiki.para kazandıracak birşey yapmayın diyorum sadece.

+1
[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.

[Bu mesaj Eternal tarafından 07 Şubat 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ermenilere yapılan sözde soykırım soykırım olarak adlandırılamaz çünkü ırkçı bir saldırı değildir. Sadece bir bölgede huzursuzluk yaratan ermenilerin göç etmeye zorlanmasıdır. Bunun da sorumluluğunun alınması gerekir. Fakat ırkçı olmadığı gibi bu olayın karşısında ırkçı bir durumun ortaya çıkması tabi ki acıdır. O insanların beyninin yıkanması doğru değildir diye düşünüyorum. Türkiye'nin yapması gereken şey bu olayı soykırım kavramının dışına çıkararak kabul etmesi gerekir çünkü sonuçta bunu yapan istanbul hükümetinin mirasını almış bir yönetimdir Türkiye Cumhuriyeti.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
işste bu.
müziklerini çekip dinlemeyin demiyorum tabiki.para kazandıracak birşey yapmayın diyorum sadece.

bende aynısnı yazacaktım:)[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
işste bu.

soad'ı bi türk olarak kim savunabilir be oha.[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
işste bu.

son acılan soad topicine bak uncla gorursun benm soliceem sey ben para kazandırtmıyorum o yuzden dinlerim muhabbetinide sacma buluyorum cunku sonucta sen o adamın muzigini dinerken onun duygularını paylasıyosun onunla bişiler paylasıyosun ki bu genellikle seni tanımadıgı halde senden ne kadar nefret ettigi oluyo bence bu para kazandırtmasan bile oldukca sacma bişey ama diyyceksinizki sen dinlemiyomusun ben dinliyorum napiyim ama en azından kendimi napiim para kazandırtmıyorumki diye kandırmıyorum[signature][hline]aramaya inanmıyorum
post kasıyorum
kufrediyorum
kavga ediyorum
:hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

şu herifleri hala tartışma konusu yapıyoruz ya bizden cacık olmaz cacık
herifleri sevmem müziklerini severim lafınada ufacık bi lol kondurmadanda edemiyorum[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşadığın duygularını çok güzel anlatmışsın, önce güzel anlatımın için tebrik ederim.

Aramıza geldiğin için memnuniyetimi yineleyeyim, tekrar hoşgeldin.

SOAD kendi etnik kökenine sahip çıkacaktır bunu kınamıyorum, ancak gücünü sevgi değil düşmanlık yaratmak için kullanan herkesi lanetliyorum.

O kadar kolay ki, elinde bir güç var, ver gazı ver gazı sonra duyguları manupile et.

İyi bir aşçı da yapsa, öğretmen de yapsa, müzisyen de yapsa ayni derece KÖTÜDÜR.

Nefret sanatta ki yaratıcı tetiklerden biridir, öyle olmasa Bertol Brecht, picasso hatta Charles Chaplin olmazdı ama bu BÜYÜK sanatçılar her zaman sevgi ve barış çağrıları yaparak kullandılar güçlerini.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45
Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34
TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar ben de SOAD ı sewerdim ama simdiye kadar.Sadece melodisi cok guzel diye bircok parcasını dinlerdim.Konserlerde yaptıkları seyleri hc arastırmadım burada aa SOAD dan bahsedilio diye girdim ve gordum isten cıkar cıkmaz isim albunleri atmak mp3 leri silmek olcak.ermeni soykırımı konusuna gelnce cok tartısılabilecek bir konu.bunu irc da denk geldigim ermeni bir arkadasla uzun uzadıya tartısmıstım.arkadas diyorum cunku her ermeni de bu nefret bu eziklik yok.O tartısmadan sonra adamların irc da actıkları armenia kanalına gittim dalnette oluyor bunlar.Belli bir sure konushtuktan sonra banlandım.Ama konusmalarmda hc bir hakaret ve igneleyici laf yokken,sen turksun defol diye.Sonra arkadasıma anlattım olanları konustu ve tekrar girip kanala devam ettm konusmama.Topic olarak kanala soykırım uzerine bir site atmıslardı.Baya uzun bir konusmadan sonra her iki tarafında kesin kaynaklardan birseyleri ogrenmediinin farkına varım elestiriyle karısık bir ozur dilediler ve topicteki site adresini kaldırdılar.O sitede neler vardı neler konusmaya baslamadan once ayrıntılı sekilde incelemistim.tam bi cani olarak gosteriliyorduk.
Onların tarih kitapları ile bizim tarih kitaplarımız cok farklı seyler yazıyor.Sonucta bizimkine nasıl biz inanıyorsak onlar da kendilerininkine inanıyor.Bu konuda objektif bir kaynak bulmadan ve gercekleri ogrenmeden tartısmak cok mantıksız.Bildigimiz birsey var ki ermeniler lobicilik faaliyetleri asırı derecede kullanıyorlar ve bu beni deli edior,kendi kendime hep soruyorum o kadar yurt dısında turk olmasına ragmen biz neden buna zıt bir hareketlenme baslatmıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...