Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 xwhiplashx said: noddle said: hepsiburada mi6'nın 128 gb'lik versiyonunu getirmiş, 5 temmuzda satışa başlanacak yazıyor. Ama cam olan, seramik getiren olmaz diye düşünüyorum. mi6yi aldığım sahibindendeki vatandasa sormustum. cinde seramik hic denk gelmemis. 3 ayda bir az miktarda saliyorlarmis seramigi. bulmak imkansiz nerdeyse. Hazir 5s i almamisken direk mi6 alayim diyorum memnun musun hocam genel olarak telefondan? Herhangi bi kronik sorunu var mi bataryadir parmak izi okuyucudur kameradir vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 HarveyQuinn said: xwhiplashx said: noddle said: hepsiburada mi6'nın 128 gb'lik versiyonunu getirmiş, 5 temmuzda satışa başlanacak yazıyor. Ama cam olan, seramik getiren olmaz diye düşünüyorum. mi6yi aldığım sahibindendeki vatandasa sormustum. cinde seramik hic denk gelmemis. 3 ayda bir az miktarda saliyorlarmis seramigi. bulmak imkansiz nerdeyse. Hazir 5s i almamisken direk mi6 alayim diyorum memnun musun hocam genel olarak telefondan? Herhangi bi kronik sorunu var mi bataryadir parmak izi okuyucudur kameradir vb. yok abi. zaten ben mi5'i almamis ve kullanmamistim hic. ama sorunlarini bilip bi kuskuyla satin aldim mi6'yi acaba bundada var midir lan diye fakat hic bir sıkıntısı yok. hic bir problem yasamadim. 2 ayi gecik kullaniyorum. hatta miui global ciktigi icinde artik guncellemedede hic bir sıkıntısı yok. donanim ve yazilim olarak hakkını veren bir makine. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar