Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 vet güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 TURING COMPLETE SMART CONTRACT LANGUAGE YAZMISLAR pos icin en mantikli state of the art paperlari yaziyorlar Ama usecaseini genisletemedi 😂🤣 Blockchainin real world usecasei yok suanda, oldugu an ETH’te uygulanacak. Baska bi platform uzerinde biseyler yapmaya calisan proje gorurseniz direkt scam turnusolu Vet ne veterinerlerimizi mi alip satiyoruz? Proof of authority imis, paypal kullan hocam 0.1 saniyede transfer ve tx fee 0, bosuna vet’e para kaptirma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 ne kadar kendinden emin konuşuyorsun bir bok bilirmiş gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Abi blockchainin nasi real world use case i yok Kac tane sirket, startup calisio. Ticket sale ustune kaç tane sirket var Su amerikadaki plot bölge vardi online seçim sistemi icin onun altyapisi blockchain Japon bikac medikal firmasi patient recordlari tutmak icin blockchaine gecti Supply chain in altyapisini blockchain ustune yapan firmalar var. Real world use case i yok demek cok iddali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 ticket sale için neden blockchaine ihtiyaç duymuşlar. blockchainin + sı neymiş suan ki ticket sistemlerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Secure ve transparant işlem yapmis oluyorsun, senin sen oldugunu garanti ediyor sistem. Haliyle fraud ve blacmarketi engelliyor. Guts miydi neydi yapan sirketlerden biri, bakarim sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2018 pwc bmw louis vuitton vs özellikle ilgileniyor blockchain ile counterfeit e karşı daha iyi yöntem çıkmaz heralde 50 yıl içinde her şey para yolladım 2 saniye sonra gitti değil cryptoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Tamam da lui viton un kullanmayi hedefledigi sistemden sanane yani? Sana ne yarari var bunun mk? Hadi sen soyleyemiyosun ben soyliyim, kek gibi aldigin tokenin degerinin baska bir usecase ile artmasini bekliyosun. Ama aslinda hicbir baglantisi yok sana satilan kriptoyla sirketin kullandigi sistem arasinda. Bedava lui viton canta da vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Yıllar geçtikçe patideki cehalet oranı yılla doğru oranda yükseliyor. Yani mantar üretip "yemek dışında neye yararı var abi mantarın, karnımız doyuyor işte" gibi bişey. Evet tokenin veya coinin yatırım açısından para kazandırması haricinde bir yararını göremiyorsanız, o zaman bana göre de php html felan anca renkli renkli siteler yapmaktan başka bir boka yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Pardon abi sen html le ucak ucuruyodun, onu unuttuk biz. Olm biz baska ise yaramiyo mu dedik? Sadece yaradigi isle piyasaya turev arac olarak girmesi arasinda yakindan uzaktan bi baglanti yok dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Ayrica burada kimsenin zerre kadar skinde degil etherumun ripple in falan ne gibi bi usecase i oldugu. Aldin zamaninda tokeni zengin olcam diye -ki olabilirsin de, cunku dunya buyuk bir salaklik yigini- Bu yani. Neden birbirimizi kandiriyoruz ki? Yok oyle guzel counterfeit engelliyomus da boyle guzel arac tanima sistemi yapiliyous da, geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Cevap direk sana değildi ama işte sittiğimin forum ortamında illa işler karışacak. Ben genel olarak bi fikrimi sundum. E abi herkes bi aracı kullanarak popülerliğini artırıp daha farklı amaçlarda kullanılabilmesi için öncü oluyor. Yani şimdi burda LV örneği kötü olabilir ama onun haricinde AKBANK var yerli, ODTÜ'deki bir çok AR-Ge firması var kullanan otonom araç teknolojisi için bizzat kuzenimin çalıştığı, Intel var, BP var yani bunlar niye bi amaca hizmet etmesin ilerde? her şey 0dan başlamıyor mu zaten böyle piyasalarda? Atıyorum kickstart projelerinden başlayıp tüm Afrikaya temiz su içebilmeleri için öndü olmuş filtre firması vardı. Hala da var. Yani millet götüyle güldü heriflere ilk başta, sonra çıktılar TED'de bi konuşma yaptılar, canlı sunum yaptılar, millet hisselerini havda kapıştı sonra. Yani ne olması gerekiyor senin için ben öğrenmek isiyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Bize ne abi bunlardan, bu en fazla odtu de it okuyan cocugu ilgilendirir, akbankta havale bolumune bakan zenciyi ilgilendirir. Gunluk yasamina tek artisi belki biraz hiz. Oyle bi pazarladikar ki bu isi, sanki dunyanin olmazsa olmaziymis gibi. Yok oyle bisi. Siradan vatandasa zerre kadar faydasi yok (var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Ben de istiyorum sikko swift yerine kullanalim bi bankanin altyapisini aninda ulkeler arasi gecsin para. Bunun siradan vatandasa bi yarari yok ama, sirkete yarari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 var var bigun booking.com seni screw over yaparsa yandaslari yukseltirse atiyorum komisyon artirip vermeyeni cezalandirirsa blockchaine kosarsin Keske trustless decentralized bi platform olsa da milletin eline bakmasak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Veya doktorlarin avukatlarin aldigi butun isler blockchainde tutulsa da kimse yalan atamasa sen de secimlerini daha mantikli yapsan Bunun databaseden farki kimsenin degistiremiyor olusu once on blockchain forever on blockchain Proof of authority gibilerde degil tabii elindeki not defterinden daha guvenilir degil VEN VET vesaire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Blockchaine anca para aklamak icin kosarim ya da ulkede bi yaraklik olursa parayi yurtdisina cekmek icin. Ama bunlar zor ihtimaller. A) para aklanacak bi is yapmiyorum B) turkiyenin sermaye kontrolu yapacak kadar kapali bir ekonomisi yok Rasyonel bir insan gibi su an swift yapiyorum. Parasi neyse oduyorum 30-50$. Swifti ortadan kaldirsa yeterli benim icin ama bunun da dedigim gibi benlik bi olayi yok, bankalar arasi bir durum. Gelip burada btc alip baska bi ab ulkesinde bozayim derken bi anda hasirt diye vergi de gecirebilirler. El altindan yapmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 ve tekrar diyorum, turev olarak kullanilan coin ile ise yaramak icin kullanilanin arasinda bir korelasyon yok. O yuzdennzorlamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Abi verilerin dünyanın her yerinde bir kağıt not defterine bile yazılsa aynı blockchain hash'i için doğrulanabilir olmasının nası "bana" faydası olmuyor onu anlayamadım ben? Hem de external kimsenin müdahale edememesi de söz konusu ise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Senin vatandas olarak ne gibi verin olabilir abi? Kimlik verini soruyosan onu coktan hacklesiler bile. Belki cocugunun verisi korunur blockchainde Kaldi ki facebook zaten alip satiyo 3rd parti. Dun aksam yesigin yemegi instagram kfc ye satiyo, gittigin tatili, booking.com a satiyo. Seni satiyolar zatennonline oldugun surece, hala hangi verini korumak istiyosun vatandas olarak anlat bana azmi allusoglu kan geubu a rh+ yasadigi yer fatih istanbul dogum yeri ankara cinnah caddesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Arti madem boyle bi teknoloji sirketlere satiliyo, etherumu borsaya kote edersin, kaadini alip tutarsin teknolojiye cok guveniyosan. Ama boyle bi durum var mi? Yok. Ondan sonra WHALELER GOLUMUZU YEDI EVIN ANA diye geziyosunuz mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 sakin ol dostum. piyasaya zamanında girmedin diye bu kadar da kin güdülmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Esh said: Senin vatandas olarak ne gibi verin olabilir abi? Kimlik verini soruyosan onu coktan hacklesiler bile. Belki cocugunun verisi korunur blockchainde Kaldi ki facebook zaten alip satiyo 3rd parti. Dun aksam yesigin yemegi instagram kfc ye satiyo, gittigin tatili, booking.com a satiyo. Seni satiyolar zatennonline oldugun surece, hala hangi verini korumak istiyosun vatandas olarak anlat bana azmi allusoglu kan geubu a rh+ yasadigi yer fatih istanbul dogum yeri ankara cinnah caddesi Hah işte tam olarak bu durumdan dolayı. hayatımın hiçbir evresinde fatihte ikamet etmedim cinnah caddesinde de sadece yürümüş olabilirim orda doğmadığıma da eminim A RH+ ı bildin tebrik ederim İsim soyismimi de zaten forumun yarısı biliyor. Bunlar benim paylaşmayı seçtiğim durumlar. O TC vatandaşlarının yarısının olduğu database bende de var. O veriler çok net "BENİM İÇİN" inaccurate. En fazla bilgilerimi doldurmaya üşenen gerizekalı hastane çalışanlarının sağlık bakanlığı databaseine girdiği alakasız bilgiler. Bundan da çok eminim. Facebookun veri satması ve üye olduğum yerlerin benim bilgilerimi pazarladığının bilincinde olmadığımı düşünüyorsan zaten bambaşka seviyelerde konuşuyoruz. Konumuz güvenlik değil, reliability. Ki bir de ayıcık haklı, bu kin niye? Fikir alıp veriyoz işte. Sen de anlat ben de anlatayım. Sırf yıllardır kağıt alıyorsun diye borsada sen de her şeyi borsaya indirgiyorsun? Ben misal ondan bahsediyor muyum? 2008de ebesini siktiler o kağıtların sigortasının sigortasının sigortasının sigortasını sattılar diye? Noldu o kağıtlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Ben baska piyasalara girdim abi, gayet guzel dengeli kazandim da butun dunya bull marketteyken. Evet belki bi %5000 kazanamadik ama portfolyomuzda -%98 de gorup saclarimizi dokmedik, gece 4 lerde sadece sevismek icin uyandik. Belki lambo alacak para kazanamadik ama o para zaten hep vardi ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Ben befret etmiyorum ki olm, hala mal mal argumanlarla geliyosunuz uzerine olmasi gerekeni de kabul etmiyosunuz. Napiyim yani. Manipulasyonu seviyosan buyur gitlr kriptoya. Bana ne. Ama benim karsim ABI SOYLE TEKNOLOCI BOYLE HAYAT KURTARMACA BOYLE ENDUSTRI 4.0 diye gelirsen tabi ki alnini karislayacam eger vestel in falan sahibi degilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar