Skroce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Saturn Sayfasina baktim oyun bu cuma sabah 9:30 raflarda olacak insallah bir tane alabilirim erkenden gidip orda bekleyecem zaten kapilar acildimi hayvanlar gibin rafa saldiricam sonra yavas adimlarla kasaya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 benim burda da saturn var. ama o gün sabah işim var. anca 4'ten sonra gidebilirim kalır mı bilmiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hi Ilke, Thank you for your e-mail. I see on both of the accopunts that you mention that you are having the games shipped to England for the day of release. We expect to ship these several days before release so you should have the keys in plenty of time at the UK address. I do appreciate the need tohave the kwy on the date of release so that you do not start at a disadvantage! I trust this is to your satisfaction. Please let me know if I can be of any further assistance. Kind regards, Peter[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Peterla kanka olduk zaten hehe[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 kasicak olanlar varsa , 10 gün ÇOK BÜYÜK bir kayip 10 günde bütün olayiniz biter ben 3 gün geç başladim yinede millete yetişmem 10 günümü aldi , ha diyceksin ne bu acele madalyami taktilar hayir para verdiler. ne kadar önden gidersen lvl olayinda o kadar altinda low lvl insan olur ve o kadar çok satiş yapabilirsin(craft) + o kadar az rakibin olur ayni itemdan satan = paranin köküne vurursun[signature][hline]Eternal, 24 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: Uçan binekler sadece ulaşım için kullanılıyor.Normal binekler karada kullanılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bu konuda baala ultra derecede katılıyorum geç girdinmi o sorun cıkıyor.[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Herhangi bir planı veya kesinleşmiş durumu olan varsa buraya yazabilir mi lütfen?[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Ulen varya ava fos arkadaslar demın konusum ava ıle hanı o cıkma olayı varya yalan arkadaslar ınanmayın varya sovmek ıstıyorum hanı o cıkıs tarıhı varya onlara esen tarafından verılen zamanmıs demın konusdum anlıcanız baska bır fırma yok yalan abı hepsı serefsız abı bunların anlıcanız esen onlara oyle demısde onlarda tamam demıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 avaturk zaten on siparisi hic bir zaman belirtilen tarihte dagitilamadigi gorulmustur yani artik bir gercek bu ayrica ava ya 90 milyon vereceginize hala neden sendit.com gibi yerlerden 70 milyona almiyorsunuz onu merak ediyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Aldık zaten hem avadan hemde sendıtden sıparısım var bakalım hangısı erken geıtrecek zaten fazla oyun sorun degıl 3 kısı var onlardan bırısıne verecem artık tabee aynı para uzerınden heheh[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Haha, sendite de yarın düşer o zaman =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 of ya bu durum cok kotu eger erken gelcekse ıstanbula ıstetcem eger 16 sı 17 sı 18 sı gıbı gelcekse edırneye kaldım arada derede[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 poff simdide penthin kimlik fotokopisini istiyolar[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yok yok, olay anlaşıldı. Hatta başlık açtım, gayet doğal ve hemencecik halledilecek bir olay.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 beyler almanyada kuzenim oturuyo ben ona yollaticam cd leri ama almanca bilmeden alisveris yapabiliceem bi almanya sitesi verirmisiniz bana wow satan tabi sizin cd lerinizi sparis ettiginiz yerde olabilir lutfen yardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Artık pre order alan site yok bildiğim kadarıyla[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kuzenin oturuyosa satan yerler olucak 11i ama baya sıra fln olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar