xueshen Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çok komik pac man fes bile giymiş[signature][hline]orochi
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya sadece basligi okuyup basliga gore cevap veriyom kusura bakmayin. s..tir edin yunanlilar ne dusunuyosa dusunsun. cokda seyimizde yani. sanki biz onlar hakkinda cokmu iyi dusunuyoz. sahsen ben dusunmuyom.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 I DONT GIVE A FUCK IF YOU HATE ME dimi alexi baba? ratatathohaha aheoheohaohao(gülme efekti deel birden başlıyan cob müzüğünün etkisiyle kendinden geçen gençliğin sesi)[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki: SİPASTİKİSİN LANSEN
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Penthesilea, 09 Şubat 2005 02:51 tarihinde demiş ki: İngiltere'de bir yaz kursuna gitmiştim, İtalyanlarla baya ilerlettim muhabbeti, akıllarına geldi en sonunda neredensin diye sormak, Türk deyince inanmadılar, bir de tam o Apo'nun italya'ya kaçtığı zamanlar. Dedim valla Türkiye'denim, orası Afrika'da değil mi dedi arkadaşım bana ciddi ciddi. e kusura bakma ama bu onun öküzlüğüymüş.. sonuçta biz ulus olarak ülke ilişkilerine önem versek de gerek avrupa gerekse amerikan vatandaşları bu konuda aşırı derecede cahil ve kırodurlar. (bkz. okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır) zaten yabancı forumları takip ediyorsanız anlamsız tartışmalar görürsünüz, "israil avrupa'da değil mi?" "yok afrika taraflarında" gibi.. sonuçta bizi fesli sanmaları da bizim değil, onların ayıbıdır.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ehe çok komik yaf, aslında yüzyılalrdır birlikte yaşayan yunan-türk neden boyle bir kaosun içindedir anlamak mümkün degil. halbuki halk olarak o kadar birbirlerine benziyorlar ki. yüzyılalrdır birlikte yaşamışız her iki halkda birbirinden etkilenmiştir, zaten akdeniz ülkesiyiz, ister istemez aynıyız :) ama gel gör ki komik bir şekilde onlar bize, biz onlara düşmanlık besleyip duruyoruz. napacaksak birbirimize düşüp.
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bizim milli guvenlikcimiz vakt-i zamaninda $oyle demi$ti: "Yunanistan dedigimiz kendini bize du$man goren ulkenin nufusu 7 milyon, her Turk vatadan$i bir kere tukurse, Yunanistan'i sel goturur"..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Makaveli, 09 Şubat 2005 11:21 tarihinde demiş ki: Bizim milli guvenlikcimiz vakt-i zamaninda $oyle demi$ti: "Yunanistan dedigimiz kendini bize du$man goren ulkenin nufusu 7 milyon, her Turk vatadan$i bir kere tukurse, Yunanistan'i sel goturur".. Ayayayyyy Umarım şakadır.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 çok zekice bir lafmış :) Öyle bir şey olsa emin ol balgam yollayanlar da olur... :P *!iğrenç olduğunun farkına varır bu ben miyim der...*[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Makaveli, 09 Şubat 2005 11:21 tarihinde demiş ki: Bizim milli guvenlikcimiz vakt-i zamaninda $oyle demi$ti: "Yunanistan dedigimiz kendini bize du$man goren ulkenin nufusu 7 milyon, her Turk vatadan$i bir kere tukurse, Yunanistan'i sel goturur".. hll +1[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Al işte. Bu yazıyla da gidip bir yunan, yunan forumlarında başlık açabilir. Yanlışa yanlışla gitmeyin ya[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yarın sabah yola çıksak, akşam yemeğimizi Atina'da yeriz. Haydi koçlarım. *!Alemdaroğlu mode on*[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 abi bende anlamıyorum diyecem ama benim buyukbabamın iki devlettende nefret etme nedeni vardi... rodostan istanbula goc ettiinde turkiyeden kovulmus.... tekrar rodosa donmus.. bu sfer yunanistan sen bizi sattın turkiyeye gittin diyerek burdanda atmıslar.. snunda turkiye kabul etmis ve burda yasamısız....... bole binlerce kisi var...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: karakedi, 09 Şubat 2005 11:21 tarihinde demiş ki: ehe çok komik yaf, aslında yüzyılalrdır birlikte yaşayan yunan-türk neden boyle bir kaosun içindedir anlamak mümkün degil. halbuki halk olarak o kadar birbirlerine benziyorlar ki. yüzyılalrdır birlikte yaşamışız her iki halkda birbirinden etkilenmiştir, zaten akdeniz ülkesiyiz, ister istemez aynıyız :) ama gel gör ki komik bir şekilde onlar bize, biz onlara düşmanlık besleyip duruyoruz. napacaksak birbirimize düşüp. Kedi çok haklı yani,Atina 2004 te resmen seremonide görev kadınların kıyafetlerinin anadolu kadınının kıyafetine olan benzerliğinde saskınlıga ugramıştım[signature][hline]
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Sorun şudur: Geçmişe sahip çıkmak başka birşey, geçmişin küllerinden günümüze düşmanlık taşımak başka birşey. Malesef siyasetçiler düşmanlıktan rant elde ediyor. Bush savaş sebepli tekrar seçildi. Pek çok ulus hayali bir dış tehdit kandırmacası ile bütünleşiyor. KKK zamanında yahudileri yakıyordu sebebi ise: Onlar isa'yı yaktılar. tabi tabi ne güzel... Biz de ne kadar komşumuz varsa yakalım hatta yakmayalım tükürerek imha edelim. Bizim alacağımız tavır, Cavidan'ın yazdığı gibi DÜŞMANLIĞI körükleyenlere karşı olmalıdır. Bu yunan'lı adilere(adi yunanlılara demeliyiz aslında) karşı da olmalı, ağzından köpükler saçan, kendini milliyetçi sanan salak(!)lara karşı da olmalıdır. Tepkisiz kalmak çözüm üretmez.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L45 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L34 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L18
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mükemmelmiş gerçekten. Tükürme olayı da süpermiş o zaman Çinliler bir tükürmeyi geçtim adamlar bir geğirirlerse "tHa BiG b4nG" i yapmış olurlar heralde.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tepemin tasını attırmasınlar akşama çayımı atinada içerim *[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Abi bu kacıncı yavs bu gidişle türklerden soğucaz :-P *! Saklanır *[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ya adamlar ne güsel politika yapıyolar, biz de habire kendimizi kötülüyoruz onnar yetmezmiş gbi..
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kendini kötüelemek iyidir en iyi olmak icin ugrasirsin[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Alemdaroğlu demişti ki: kıbrıs için hede adam verdik aldık! *coşma efekti* GEREKİRSE 1.5 MİLYON ASKER VERİRİZ YÜNANİSTANI DA ALIRIZ![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Öne çıkan mesajlar