Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-men dergilerini ve Türkçe dublajlı çizgi filmini istiyorum, nasıl alıcağım?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Elinizde varsa ilk başta onları almak isterim.
Ayrıca Türkçe dublajlı çizgi filmler için Fox Kids Tr'a e-mail yolladım ama adamlar cevap yollamadılar. Zaten CNBC-E'ye yolladığım mesaj da cevaplanmadı. Adamlar süs olsun diye koymuşlar oraya.

Amazon, Yahoo felan almak isterim dergileri. Ama buraya gönderirler mi, kredi kartıydı şuşuydu buşuydu (shubuo) uğraşmak pek istemiyorum.
Ama tek çare amazon, e-bay, yaho gibi sitelerin derinlerine inip araştırıp onları şipariş etmek.

Bana yardımcı olabilecek var mı?
Arka bahçe yayınları yüzünden bugünlerde x-men krizi tuttu bende.[hline]You want a piece of me, boy?
Sosyal ağlarda paylaş

ankaradayım..
antalyadan, istanbuldan felan çizgi romanları toparlayıp yollayın bana ehehe[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

Bostancıda İstasyonun olduğu sokağın oralarda (ilgilenecek olursan daha ayrıntılı anlatmaya çalışırım) Eski çizgiromanlar satan bir dükkan var... 1960-70 beri çıkan her türlü türkçe ingilizce punisher xmen fant.4 Hulk Thing Blade cart curt mevcut...
Artık Xmen kesmedi ise Ultimate Xmen ve Xmen Future'ı dene[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

ankaradayım.
eğer se4n istanbuldaysan,
satın al yolla ödemeli kargoyla,
öderiz parasını.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada heryere baktım bir tek conanın çizgi romanları var. Onlar da kesin hep aynı sayılardır.

Kesin alıcam. Ama önce fiyatını öğrenmem lazım. Bir dergiyi 30 milyona satarlarsa alamam mesela. 2. el satan yerlerde 1 milyondan ucuza satıyorlar. Ama dediğim gibi x-men yok.

ne tür dergiler var? şu yeni basılan x-men dergileri dışında tüm dergileri alabilirim.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

okuycam hepsini.
sonra biriktircem.
başka napabilirim ki?

istersen alt üst edelim.
ama ben karanfil ve olgunlara baktım hiçbirşey bulamadım orda.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...