Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Elinizde varsa ilk başta onları almak isterim. Ayrıca Türkçe dublajlı çizgi filmler için Fox Kids Tr'a e-mail yolladım ama adamlar cevap yollamadılar. Zaten CNBC-E'ye yolladığım mesaj da cevaplanmadı. Adamlar süs olsun diye koymuşlar oraya. Amazon, Yahoo felan almak isterim dergileri. Ama buraya gönderirler mi, kredi kartıydı şuşuydu buşuydu (shubuo) uğraşmak pek istemiyorum. Ama tek çare amazon, e-bay, yaho gibi sitelerin derinlerine inip araştırıp onları şipariş etmek. Bana yardımcı olabilecek var mı? Arka bahçe yayınları yüzünden bugünlerde x-men krizi tuttu bende.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 x-men dergilerini bulabilirsin. antalyada bile satılıyor sahaflarda falan doludur bence.. ama türkce dublajlı filmlerini nerden bulcaksın bilemiyoum.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yeni x-men dergilerini alıyorum zaten. o yüzden bu x-men saplantılığı oldu bugünlerde. ben eski dergileri almak istiyorum. Hoş, bizdeki satılanlar da çok yeni değil ya.. 3-4 sene önceki dergiler.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 istanbul'dan mısın bilmiyorum ama kadıköy'de akmar'ın rıhtım tarafındaki girişinin yanında kadıköy çarşısı die bi pasaj var.orda var eski çizgi romanlar satan dükkanlar. x-men de vardır kesin.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ankaradayım.. antalyadan, istanbuldan felan çizgi romanları toparlayıp yollayın bana ehehe[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hopelez_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bence D&R a git bi bak orda bol bol bulursun degilerini ! oyuncak bile bulursun lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bostancıda İstasyonun olduğu sokağın oralarda (ilgilenecek olursan daha ayrıntılı anlatmaya çalışırım) Eski çizgiromanlar satan bir dükkan var... 1960-70 beri çıkan her türlü türkçe ingilizce punisher xmen fant.4 Hulk Thing Blade cart curt mevcut... Artık Xmen kesmedi ise Ultimate Xmen ve Xmen Future'ı dene[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ankaradayım. eğer se4n istanbuldaysan, satın al yolla ödemeli kargoyla, öderiz parasını.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ne yapıyım abi tüm dergileri satın alıp sanamı yollayayaım... Ne tür şeyler istediğini söyle (Sayı, dil, versiyon, renkli-renksiz) bakmaya çalışırım ama garanti veremem[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bi üniversitenin manga klübünde satılık manga listesi arasında atvden, cnbceden falan capture edilmiş mangalar vardı. belki arada x-menler falan da vardır bilemiyorum. Kesin satın alcaksan bi iki telefonla sorup soruşturabilirim varmı yokmu diye.[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ankarada heryere baktım bir tek conanın çizgi romanları var. Onlar da kesin hep aynı sayılardır. Kesin alıcam. Ama önce fiyatını öğrenmem lazım. Bir dergiyi 30 milyona satarlarsa alamam mesela. 2. el satan yerlerde 1 milyondan ucuza satıyorlar. Ama dediğim gibi x-men yok. ne tür dergiler var? şu yeni basılan x-men dergileri dışında tüm dergileri alabilirim.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bone cok merak ettim netcen o cizgi romanları :=) istersen bi gun bulusup alt ust edelim ankarayı arıyalım bakalım benimde aradıgım bi kac sey var onlaradda bakarım hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 okuycam hepsini. sonra biriktircem. başka napabilirim ki? istersen alt üst edelim. ama ben karanfil ve olgunlara baktım hiçbirşey bulamadım orda.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hmm olgunlarda ben bi ara gormustum ama tukanlarda deil seyyardı zaten uzun bi suredir karanfil ve olgunlarda yasatmıolar artık seyyarları ama sora sora buluruz belki bilmem ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar