Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 beyler biz level sistemini koyduk fakat sadece gmler .level yaziyo bir yardm edermisiniz[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
DisasterDesimus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 spheretables.scp dosyasını aç [PLEVEL 01] yazısının atına level yaz Dikkat . (nokta) kullanma[hline]-Abi Senin Adın NEden Kırmızı -An Ex Por -Abi An Ex Por Ne demek -Kal Vas Flam -Abi Kal Vas Flam Ne Demek -Abi Bu Ekran Neden Karardı Abi? Abi Oradamısın
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Tmm sağol[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 baba birde stamina kosunca dana gibi dusuyo onada bi cozumun varmi ??[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 STAMINALOSSATWEIGHT=120 RUNNINGPENALTY=40 Sphere.ini'den iki satir, degerlerini bu sekilde degistir.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Choosen_DArk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sağol[hline]Tum Yardımlarınız İçin Tek Tek Teşekkür Ederim SAğolun
fredy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Choosen_DArk senin elindeki level sistemini verebilirmisin acaba ben aradım güzel bir şey bulamadım verebilirmisin kullanmak istiyorum yardım edermisin...
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Al Bu Güzel Version Pre-Final Buda Scripter Bolumu[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur [Bu mesaj gmarthur tarafından 07 June 2003 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
F_o_x Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 baba benim lvl sistemi bozuk ben choosen_dark bozuk olmasa verirdim dediginiz gibi yaptim simdi kendim yazicam bitane ozaman yollari sana
Öne çıkan mesajlar