Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tek makinede fazla sıkıntı yaşamazsın.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bence edicektir, ama imkanın varsa 256 hatta 512 yapmaktanda kacınma.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Pirvan, 09 Şubat 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Tek makinede fazla sıkıntı yaşamazsın. Nası yani :) baglantıda yasarım makınada yasamazmısın dıosun[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bende amd 2.4 1gb ram var raidde ekranda 100 kişi ve daha fazlası olsada sorun olmuyor + çok rahat alt table explorer açıp thottbota falan bakabiliyorum b oyunu adam gibi oynamak için 1gb ram şart gibi birşey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 2gb ram var butun oyun toplansada koymuyo =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: n3mrut, 09 Şubat 2005 10:46 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 09 Şubat 2005 10:41 tarihinde demiş ki: Tek makinede fazla sıkıntı yaşamazsın. Nası yani :) baglantıda yasarım makınada yasamazmısın dıosun Hayır tek makineye bağlıysa 128k cable yani bölünmeden lagsız olursun genelde.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Anladım arkadaşlar ben işlemci amd sempron 2200 anakart msı nforce 2 512 ram alıom bu oyun ıcın dıerlerınıde satıcam kabloda yeter dıonuz oh guzel belkı ram 750 alırım bellı olmaz teşekkürler baglantı iyi diosunuz 256 k adsl den ıyı olursa gerek yok zaten 128 k kablo yeter bana bı oh guzel oldu :) i kiss u[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu arada rami cidden 1gb yap bence.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 1gb ilk etapta çok gerek birşey değil hemen başlamayla raid filan olmıcak eğer 1gb yapıcak gücün yoksa 512 ile açılış yap sonra bir 512 daha eklersin yani acelesi yok 1gb ramin :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bu oyun için elden ne gelirse yapılır ben şimdilik p2 400 le idare edecem zaten 1 ay sonra askere gidiyom ama yinede oyunu alacam 1 ayda olsa oynayacam şuan cuma günü cd keyi elde etmek için uğraşıyom uamrım cuma günü oynamaya başalrım 1 haftada 30 leveli devirmem lazım :)) [Bu mesaj Ulas23 tarafından 09 Şubat 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 P4 2.6 HT 128 Asus Radeon 9550 1 GB Dual Ddr 800 mhz ram Makinem bu ve oyunun son günü aşırı kalabalıklarda makinemin biraz zorlandigini gördüm ama 20 kişiyle beraber aynı mekanda olduğum zamanlar bir zorluk yaşamadım.Oyun işlemciden öte iyi bir ekran kartı ve bol ram'e bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Herkez farklı tecrübeler yasamıski farklı soyluo en ıyısı alınca görmek genede sistem guncellıycem notebookumu satarsam en kral sıstemı korum gitar işini yatırmak ıstemıorum[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Benim de 1 Gb ram var hic takilma yada yükleme yapmadi ama kuzen bu oyun icin 512 yapti son gün raid'lerde tam anlamiyla sürünmüs simdi tekrar bir 512 alip 1 gb yapacak yani 512 de pek bir anlam ifade etmiyor.[signature][hline] - Guardians Of Nightfall - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 zaten son zamanlarda cogu oyunda 1 gb gereklı olu rahat olmak ıcın mumkunse 1 gb yapılmalı bence[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o bar bende de sona dayandı ama cidden oyun içinde öyle olmadıgını anlıyorsun.bende diyordum 256 ram ama bişi olmaz falan diye ama sonra ekrana 10 kişi girdimi hafiften kasmaya başlıyor.hele son gunlere dogru actıgım dwarfla ironforgeye girdigimde olanlara inanamadım arkadasların dedigi gibi krizlere girdim resmen bilgisayar basında.kralın yanına gidene kadar yarım saat ugrastım :) oyun gelene kadar para biriktiriyorum en az bi 512 eklicem sisteme[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bir yerde daha yazmıştım. 512mb ddr ram'im var. bir iki gün içinde 512mb ram alıyorum çok büyük ihtimalle. raid'lerde ve çok adam bulunan yerlerde sürünen biri olarak kısa zamanda aradaki farkı yazarım. somut bir kanıt olur. [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Şubat 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar