hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Arkadaşlar Merhaba 27.05.2017 sabah saat 5.56 ve 5.57 itibari ile yapıkredi hesabımdan bir şekilde kartım kopyalanarak kasımpaşa(2 yıldır istanbul da yaşıyorum hayatımda kasımpaşa semtine gitmedim) yapıkredi şubesi atm'sinden iki çekim olmak üzere tüm param çekilmiş,sabah 10.00 gibi uyandım ve internet şubesine girdiğimde durumu farkettim , İlk olarak yapıkredi müşteri hizmetlerini aradım ve kartı iptal ettirdim durumu bildirdim , işlemler ile ilgili hangi atm den saat kacta yapıldığyla ilgili bilgi aldım vs. , bana bir fax numarası verdiler bu numaraya durumla ilgili fax cekmemi sölediler , Hafta sonu olduğu için şubeye gidemiyorum , bu sebeple pazartesi sabahını bekliyorum , Daha önce başına bu tarz bir olay gelen var mıdır ? İzlemem gereken yol nedir , Bankaya gittikten sonra savcılığa başvurmalımıyım? Yorumlarınızı bekliyorum , baya mağdur durumdayım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bankayi ariyosun hemen musteri hizmetlerinden kayip calinti karta yonleniyosun. paran garanti aldtinda 24 saate kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Esh said: bankayi ariyosun hemen musteri hizmetlerinden kayip calinti karta yonleniyosun. paran garanti aldtinda 24 saate kadar 24 saate kadar garanti altında derken neyi kastediyorsun tam olarak ? hemen farkedip bankayı arayıp durumu bildirip kartı iptal ettirmem , bunun için yeterli mi? 24 saate kadar garanti altında olması durumu kurtarabilceğim anlamına mı geliyor ? Biraz açabilir misin konuyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 neyini acayim abi hic banka numarasi aramadin mi daha opnce :D ara 44 lu numarasini, direk sana "kayip calinti kart islemleri icin suraya bas" diyecek oradan musteri temsilcisiyle gorusup anlatacaksin durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 gerci okumadim ama atmden nasil cekiliyo paran? kartini sifresiz mi kullaniyosun? ben kredi karti harcamasi zannettim gece gece kusura bakma. yapilacak herseyi yapmissin zaten, su an o faksi cekip bekleyeceksin demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Esh said: neyini acayim abi hic banka numarasi aramadin mi daha opnce :D ara 44 lu numarasini, direk sana "kayip calinti kart islemleri icin suraya bas" diyecek oradan musteri temsilcisiyle gorusup anlatacaksin durumu Sence bankayı nasıl aramam gerektiğini mi sormuşum? 24 saate kadar garanti altında demişsin , bu kısmı acabilir misin diye sordum tekrar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Esh said: gerci okumadim ama atmden nasil cekiliyo paran? kartini sifresiz mi kullaniyosun? ben kredi karti harcamasi zannettim gece gece kusura bakma. yapilacak herseyi yapmissin zaten, su an o faksi cekip bekleyeceksin demek ki biraz araştırdım etrafımda , kopyalama işlemi yapan dolandırıcılar şifre girilen kısma yukarıya kamera takıp şifreyide zaten ellerine geciriyorlarmış , muhtemelen böle birşey oldu , benim merak ettiğim bankaların bu durumlarda tutumları aslında olan oldu zaten , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 24 saat garanti yok burada. O calinti kartlardan yapilan harcamalar icin. Ama yine de farkeder etmez haber vermen gerekli, yoksa kusurun olmadigi, parayi senin cekmedigin/cektirmedigin gibi seyleri kanitlamani isterler hakki olarak; zorlu is olur senin icin. Sen aradan 6-7 saat gecmeden, sabah ilk is haber vermissin zaten. Bankaya faks cek, subene git, savciya da git. Yargi olmadan sirf banka karariyla parani geri alamazsin diye biliyorum ben zaten. Kredi karti sahtekarligi degil bu, bankamatikten para cekmisler. Bu arada bu sorunlar genelde cozuluyor ama banka isterse isi zora surukleyip mahkemelerle ugrastirabilir. Bankaya, subeye bagli onlar. Sorun yasamazsin umarim. Miktara bagli biraz da tabii bu. En iyi ihtimalle ama 3 hafta filan surer, soyleyeyim. Bu arada korkma, o sorun dediklerim oyle buyuk meblalar caldirmadiysan ya da kotu kredi notuyla cok borcun yoksa kucuk bir azinlik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Benim arkadasimin basina gelmisti gecen, is bankasiydi galiba onun banka. Hemen aramisti ve banka iade etmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Yanlis yazdim yahu, 24 saat sigorta yine var, ama farkli usul isliyor ATM'den cekmede. Uykulu uykulu hata ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 GERGE said: 24 saat garanti yok burada. O calinti kartlardan yapilan harcamalar icin. Ama yine de farkeder etmez haber vermen gerekli, yoksa kusurun olmadigi, parayi senin cekmedigin/cektirmedigin gibi seyleri kanitlamani isterler hakki olarak; zorlu is olur senin icin. Sen aradan 6-7 saat gecmeden, sabah ilk is haber vermissin zaten. Bankaya faks cek, subene git, savciya da git. Yargi olmadan sirf banka karariyla parani geri alamazsin diye biliyorum ben zaten. Kredi karti sahtekarligi degil bu, bankamatikten para cekmisler. Bu arada bu sorunlar genelde cozuluyor ama banka isterse isi zora surukleyip mahkemelerle ugrastirabilir. Bankaya, subeye bagli onlar. Sorun yasamazsin umarim. Miktara bagli biraz da tabii bu. En iyi ihtimalle ama 3 hafta filan surer, soyleyeyim. Bu arada korkma, o sorun dediklerim oyle buyuk meblalar caldirmadiysan ya da kotu kredi notuyla cok borcun yoksa kucuk bir azinlik sadece. miktar bu arada 5000 üstünde , 2 farklı cekim ile ard arda cekim yapılarak tüm para çekilmiş , esnek avans hesabındaki para da dahil , Ek olarak cekimin yapıldığı yer Kasımpaşa diye kasımpaşa karakoluna gittim , bana kamera görüntüleri olmadan hiçbirşey yapamayacaklarını filan sölediler yolladılar direk , Banka da hafta sonu kapalı diye birşey yapamadım zaten , o yüzden pazartesi sabahını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 gunluk max 2000-3000 veeiyo atm zaten iade ederler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Savcinin o kamera goruntulerini istemesi lazim, seni oyle yollamamalilar. Ama duz param suradan cekildi dersen savci da istemeyebilir goruntuyu. Senden goruntuleri alip gelmeni bekliyorlarsa da alamazsin, banka savci ya da mahkeme istemeden goruntu veremez. Pazartesi sabahtan once bankaya, sonra karakola git. Banka da savciya git diyecektir zaten, bankadan ne zaman, nerede, ne kadar para cekildigi belgeli de alirsin. O belgelerle gidersen goruntu de isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Bu arada tam bilmiyorum bu konuyu, banka senin kartinla cekildigi icin sirf o anin goruntulerine bakabilir de. Bankaya git iste, hukuki yardim boyle olmaz zaten, ben okul disinda hic ceza gormedim, buroda filan da bakmiyoruz cezaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Fin said: gunluk max 2000-3000 veeiyo atm zaten iade ederler gibi günlük limite takılmış ceken kişi komisyon cekilsinmi uyarsına evet deyip komisyon cekilmesine göz yumum o cekimleri yapabilmiş özetle, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 oo gecmis olsun o zaman :/ yapikredi direk mail atiyo bana 50 lira ceksem bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Fin said: oo gecmis olsun o zaman :/ yapikredi direk mail atiyo bana 50 lira ceksem bile bildirim gelmesi birşey ifade etmiyorki , ayrıca banada bildirim geliyor bu arada , zaten onun sayesinde gördüm sabah uyandığım da, adam ayrı 2 cekim yapmış , ki uyurken bunu duymama ihtimalim zaten cok yüksek , kısacası kartı kopyaladıysa bunu cekim yapılmadan engellemek tamamen şanslı biri olmaya baglı galiba , onun dışında napılırdı inan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bi bardak soğuk su iç devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bi sorun olmaz alırsın paranı. asıl sıkıntı kartı nerede kopyalattırdın. başına bir daha gelme ihtimali bile var. çevrende de başına gelen varmı öğrensen iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 mobil bankacılıktan filan çekmiş olmasın.iş bankasında kartsız çekilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Bu bana oldu, soyle, annemin yapikredi kartim amerikada kopyalandi. Nitekim 1400$ lik harcama yapmaya calismislar electronic magazasindan, tabi limit o kadar yoktu ben kullanmistim:D. Sonra 1200$ bir daha deniyorlar, sonra 900 dolar deniyorlar filan falan, allahtan annem uyumamisti hemen bankayi aradi kapatti. Tum retlerin mesaji anneme gidiyor. O ara da annem karti kapatiyor. Lakin bankadaki gorevli demis ki, korkmayin artik cekemezler ama cekselerdi bir sey yapamazdik. Amerikada aldim kredi karti direk sigortaliymis sordum, calinti aninda hemen parani geri veriyorlar. Yapi kredi icin ekstra bir sigorta yapmak gerekiyormus. Gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 benjani said: mobil bankacılıktan filan çekmiş olmasın.iş bankasında kartsız çekilebiliyor. işlem direk atm olarak gözüküyor , dekontta atm numarası flan hepsi belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 atm den çekiliyor mobil uygulama ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 zeper said: Bu bana oldu, soyle, annemin yapikredi kartim amerikada kopyalandi. Nitekim 1400$ lik harcama yapmaya calismislar electronic magazasindan, tabi limit o kadar yoktu ben kullanmistim:D. Sonra 1200$ bir daha deniyorlar, sonra 900 dolar deniyorlar filan falan, allahtan annem uyumamisti hemen bankayi aradi kapatti. Tum retlerin mesaji anneme gidiyor. O ara da annem karti kapatiyor. Lakin bankadaki gorevli demis ki, korkmayin artik cekemezler ama cekselerdi bir sey yapamazdik. Amerikada aldim kredi karti direk sigortaliymis sordum, calinti aninda hemen parani geri veriyorlar. Yapi kredi icin ekstra bir sigorta yapmak gerekiyormus. Gecmis olsun. şu an için geçmiş olsunluk bir durum için erken aslında , benzer olaylardan parasını geri alan çok kişi var , tabiki alamayanlar da çok , bunun neye göre değiştiğininde mantıklı hiçbir açıklaması yok ama , ben de aslında bunu öğrenmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 benjani said: atm den çekiliyor mobil uygulama ile bu senaryoya görede kartın bilgilerini aldığı gibi internet bankacılığı şifresi için yeni şifre filan alması gerekmezmiydi ? Çünkü ben hala aynı tek şifre ile giriş yapabiliyorum ? Ayrıca bunu yenilemek için telefona gelen sms şifresinede ihtiyaç yokmu ? qr ile çekim için direk internet şubesine giriş yapmış olması gerekiyor telefon üzerinden , bu ihtimal zor geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar