Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW almak isteyenler!!!

YETER

Öne çıkan mesajlar

Oyunun çıktığı gün hemen başlamak isteyenler ve pre-order etmeyen arkadaşlar bana ulaşsın yurt dışından bir tanıdığım aracılığıyla aldırıcam oyunu cd-keylerini yolluycak bana bu şekilde oyunu almak isteyen varsa icq yada msn'den bana ulaşsın...
msn:[email protected]
güvenilirlik tamamen size kalmış bir yalan dolan olmaz ama size kalmış tabi herkese iyi oyunlar gg...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bide şöle bi durum var
sendit.com dan sipariş eden biri geç baslıcak diye bi durum yokki.Çünkü serverın ne zaman acılıcagı hakkında bi offical duyuru yok.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

eternal:

Final Beta Ends
06/02/2005
With the commercial release of World of Warcraft coming on the 11th of February, we will be taking all our servers offline on the evening of Monday, February 7. This event is currently scheduled to take place at 21:00 (GMT+1). The subsequent days will be used to prepare the servers for as smooth a launch as possible. We will be conducting a complete wipe of the forums and erasing all beta accounts and characters to allow all players to start the game on an even footing. All servers and forums will be back online again on the 11th of February.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 07 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
Şimdi bide şöle bi durum var
sendit.com dan sipariş eden biri geç baslıcak diye bi durum yokki.Çünkü serverın ne zaman acılıcagı hakkında bi offical duyuru yok.

us portals 24 kasımda acılıyor die duyurdular o gün acıldı eu içinde 11 die duyurdular nie belli olmasın ki cuma günü acılcak işte.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya amacım para kazanmak yada piçlik yapmak değil yakınlarıma zaten yardım ediyorum hani WoW aşkına yardım ediyim insanlara dedim.Bu arada lütfen mesajımı okuyup cevap yazın yani cd flm demişsiniz cd getirmekle uğraşamam kargoydu cart dı curttu.Ben direk cd-keyleri yollatıcam o şekilde olur ancak.isteyen verdiğim numaralardan ulaşsın bana...
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş iyi hoş diyosunda gerçekten insan ister istmez kıllanıyo,100 milyon civarı bir para söz konusu burda takdir edersinki bu devirde 100 milyon özellikle bir üni.öğrencisi için az bir rakam değil.Ne şekilde güven sağlayacağın konusnda da yapılabilecek bir şey aklıma gelmiyor şu anda ama oyunu gerçekten almak isteyen arkadaşlarım var ve onlara yardımcı olmak amacıyla bu forumu ilk sayfalara taşımak vasıtasıyla daha fazla bilgi almak istemiştim.
Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...