sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Bir ders(workshop) hazirladim, yarina gidip test egitimini verecegim, nasil bir geribildirim toplamaliyim? atiyorum x konubasligini anlattim.. bununla ilgili iki soru mu sormam lazim? hani cok kompleks/cok basit anlatmis olabilirim veya cok fazla/cok az icerik anlatmis olabilirim? hatta hizli ve yavas da farkli bir boyut bence. bi de tabii katilimcilarin onceki bilgileri de farkli seviyelerde olacagi icin onu da bir sekilde sorulara entegre etmek lazim, nasil yapsam? yazilimla ilgili bir ders -- x konusu ne kadar yararli oldu desem, cok bilen adam da yararsiz oldu diyecektir berbat anlattiysam hic bilmeyen de yararsiz oldu diyecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 workshop'un sonunda anket yapabilirsin genelde öyle yapılıyor. internette aratırsan örnek anketler bulabilirsin sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 unilerde verilen egitim videolari izlediysen, girizgah kisminda adam bastan bu kurs icin neleri bilmeniz gerekli diye baslar. sonrasinda aralarda durup, buraya kadar bir sorusu olan var mi, eger hizli gidiyorsam soyleyin der. en sonunda daha fazla bilgi icin referanslar verir. sende online google forms hazirlayip 10 soruluk bir survey hazirlayip verirsin ders sonunda, mobile den bile girip ogrenciler feedback verebilir. sorular su sekilde olabilir;; 1- ders beklentileriniz karsiladi mi? 2- zorluk seviyesi olarak nasildi? 3- bir sonraki derste neler gormek istersiniz.. falan filan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ne anlatcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 on test son test yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 2 -3 açık uçlu sorudan oluşan bir form hazırlayabilirsin. Eğitimin size neler kattığını düşünüyorsunuz? Eğitime yönelik görüş ve önerileriniz nelerdir? Şu iki soru bile yeterli aslında. Negatif ifadelerden kaçın, kötü bulduğunuz yanları nelerdir dersen kötü hissetmediyse bile bir şey yazmış olmak için yazıyorlar. En güzeli kişide yarattığın değişimi sorgulamak, bunu kendisinin yapmasını istemek. Öneri görüş varsa istersin bir de oldu bitti. Yapabiliyorsan katılımcılardan da izin alıp kendi dersini video kaydına al, kendini izlerken oha ne saçma sapan işler yapmışım diyorsun. Ya da ben bununla uğraşmam dersen "eğitim değerlendirme formu" diye arat, bir sürü dosya var 5li likert vs. onlardan birini uyarlayıp anket uygularsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 ucu acik soruya kimse geri bisi yazmaz abi aksine karsi tarafi min efor verdirerek cevap alabilecegin sorular hazirlamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 sagolun biseyler hazirladim, cok konu basligim var 2 tam gun surecek sonucta.. onlara ratingli koydum, en son da ucu acik 2 tane yazdim bos birakabilirler :) RESTful API Design konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar