Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sevdiğiniz Mekanlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şahsen ben karanlık, soğuk, rüzgarlı açık yerleri severim.
Karanlık çünkü; gözlerim ışığa karşı acayip hassas... Yazları çoğu gece o yüzden kumsaldan veya karanlık odalardan ayrılamam...
Soğuk çünkü; sıcağı sevmem hatta nefret ederim... Gece yatsan uyuyaman uyusan bile bacakların birbirine değdiyi vakit yapıştığı için direk uyanırsın felan...
Soğuk hakkında fazla konuşmayım susmam çünkü :) Ohh olsa da hem dinç dinç dolaşırız :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
Hoş sohbet olan her ortamı severim...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Mesaj tarihi:
odam en sevdiğim mekanlardandır. bütün dağınıklığına ve pisliğine rağmen.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
ruzgalı gunlerı severım camların seslerını dınlemeyı ahh hıc kacırmam oyle oldumu[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
Birinci olarak odam benim kalemdir. En sevdiğim mekandır (Bilgisayar başında kaç saat duran asosyal paticik halkı doğal olarak odasını sever)
Onun dışında karanlık ve soğuk yerleri severim.....
Normalde gitmekten hiç hoşlanmayacağım bir mekana eğer hava çok karanlık ve yağmurluysa zevkle giderim vs vs vs...[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
evim,yazlık :-p
yemek yediğim yerler :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
Fenerbahçe-Bostancı Sahilyolu
Akşam Ortaköy
Bağdat Cad. Carpe Diem,Gloria
Vapur
ve odam benimde :)[hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Mesaj tarihi:
Sonbahar gününde şöyle güzel ağaçlık bi mekan olsa iyi olur rahat sakin kafamı dinleyeceğim tek başıma bi yer mesela[hline] wrak wrakkk
Mesaj tarihi:
karı kiz populasyonu yuksek olsun kafi[hline]çiçu
a.k.a Templar Saunblade

[Bu mesaj hione tarafından 11 June 2003 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya da karlı bir kış akşamı dolaşmak... Uff o kadar canım istedi ki... :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 11 June 2003 17:10 tarihinde demiş ki:
Ya da karlı bir kış akşamı dolaşmak... Uff o kadar canım istedi ki... :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
said:

evet bende çok özledim karı malum antalyada 7 senedir kar yağmıyo :)
ama inşallah bu sene kurtuluyom burdan sıkılmaya başladım antalyadan be yeter yanıuommmmm

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 June 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sole gunes olmasın,hava kapalı olsun,biraz da rüzgar olsun 10 saat koruda basket yapıyim sonra da bizim okulun dernege gidip kız ortamına giriyim.[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
Serin bir sonbahar günü,dışarıda yağmur yağarken atlarla dolu bir ahır. Eyer ve binimum malzemenin ter ve deri karışımı kokusu ile dışarıdaki taşlara vuran su tanelerinin şıpırtısı.[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Mesaj tarihi:
çırağan:) hem garsonlar gayet kibar davranıyolar servis hızlı...
Schlotsckys artık kanka oldum belki ondandır:) sevmemin nedeni..
viktor levi..

aklıma gelmio şimdilik çok.[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness"
  • Yeni Oluştur...