Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sevdiğiniz Mekanlar...

McFrenzy

Öne çıkan mesajlar

Şahsen ben karanlık, soğuk, rüzgarlı açık yerleri severim.
Karanlık çünkü; gözlerim ışığa karşı acayip hassas... Yazları çoğu gece o yüzden kumsaldan veya karanlık odalardan ayrılamam...
Soğuk çünkü; sıcağı sevmem hatta nefret ederim... Gece yatsan uyuyaman uyusan bile bacakların birbirine değdiyi vakit yapıştığı için direk uyanırsın felan...
Soğuk hakkında fazla konuşmayım susmam çünkü :) Ohh olsa da hem dinç dinç dolaşırız :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Birinci olarak odam benim kalemdir. En sevdiğim mekandır (Bilgisayar başında kaç saat duran asosyal paticik halkı doğal olarak odasını sever)
Onun dışında karanlık ve soğuk yerleri severim.....
Normalde gitmekten hiç hoşlanmayacağım bir mekana eğer hava çok karanlık ve yağmurluysa zevkle giderim vs vs vs...[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Ya da karlı bir kış akşamı dolaşmak... Uff o kadar canım istedi ki... :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

said:
McFrenzy, 11 June 2003 17:10 tarihinde demiş ki:
Ya da karlı bir kış akşamı dolaşmak... Uff o kadar canım istedi ki... :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
said:

evet bende çok özledim karı malum antalyada 7 senedir kar yağmıyo :)
ama inşallah bu sene kurtuluyom burdan sıkılmaya başladım antalyadan be yeter yanıuommmmm

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 June 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...