McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Şahsen ben karanlık, soğuk, rüzgarlı açık yerleri severim. Karanlık çünkü; gözlerim ışığa karşı acayip hassas... Yazları çoğu gece o yüzden kumsaldan veya karanlık odalardan ayrılamam... Soğuk çünkü; sıcağı sevmem hatta nefret ederim... Gece yatsan uyuyaman uyusan bile bacakların birbirine değdiyi vakit yapıştığı için direk uyanırsın felan... Soğuk hakkında fazla konuşmayım susmam çünkü :) Ohh olsa da hem dinç dinç dolaşırız :)[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hoş sohbet olan her ortamı severim...[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar... Don`t trouble trouble till trouble troubles you! kyle:Ooo BABA hoşgeldin... baba:hoşbulduk,hoşbulduk... kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu? baba:Benim kafamı bozmayın.!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 odam en sevdiğim mekanlardandır. bütün dağınıklığına ve pisliğine rağmen.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ruzgalı gunlerı severım camların seslerını dınlemeyı ahh hıc kacırmam oyle oldumu[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Sufi, 11 June 2003 13:59 tarihinde demiş ki: odam en sevdiğim mekanlardandır. bütün dağınıklığına ve pisliğine rağmen[/b] UP[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 odam.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Leylek, Ara, Mihrimah Sultan, Aşıklar Parkı, Veysel Karani Camiii, Fethipaşa Korusu, Ananemin dantellerle bezeli tarhana kokan evi.[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 EVİMİN HER KÖŞESİ![hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bilgisayar olan her yer makbuldür..... Herkesi Cehenneme bekliyorum :D[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 zaman ve mekan uyum skillim % 100 walla :) zaten benimolduğ8umortam en uygun ortamdır :P[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Birinci olarak odam benim kalemdir. En sevdiğim mekandır (Bilgisayar başında kaç saat duran asosyal paticik halkı doğal olarak odasını sever) Onun dışında karanlık ve soğuk yerleri severim..... Normalde gitmekten hiç hoşlanmayacağım bir mekana eğer hava çok karanlık ve yağmurluysa zevkle giderim vs vs vs...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 evim,yazlık :-p yemek yediğim yerler :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Fenerbahçe-Bostancı Sahilyolu Akşam Ortaköy Bağdat Cad. Carpe Diem,Gloria Vapur ve odam benimde :)[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sonbahar gününde şöyle güzel ağaçlık bi mekan olsa iyi olur rahat sakin kafamı dinleyeceğim tek başıma bi yer mesela[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 karı kiz populasyonu yuksek olsun kafi[hline]çiçu a.k.a Templar Saunblade [Bu mesaj hione tarafından 11 June 2003 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 şöyle sineklerle dolu batakılık bi mekan iyi olurdu[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Taksim-Mephisto[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ya da karlı bir kış akşamı dolaşmak... Uff o kadar canım istedi ki... :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: McFrenzy, 11 June 2003 17:10 tarihinde demiş ki: Ya da karlı bir kış akşamı dolaşmak... Uff o kadar canım istedi ki... :([hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " said: evet bende çok özledim karı malum antalyada 7 senedir kar yağmıyo :) ama inşallah bu sene kurtuluyom burdan sıkılmaya başladım antalyadan be yeter yanıuommmmm [Bu mesaj kermit_frog tarafından 11 June 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sole gunes olmasın,hava kapalı olsun,biraz da rüzgar olsun 10 saat koruda basket yapıyim sonra da bizim okulun dernege gidip kız ortamına giriyim.[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Serin bir sonbahar günü,dışarıda yağmur yağarken atlarla dolu bir ahır. Eyer ve binimum malzemenin ter ve deri karışımı kokusu ile dışarıdaki taşlara vuran su tanelerinin şıpırtısı.[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bebek gloria, mayadrom, gökçen, abbas, salopet vs...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… WitChy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 çırağan:) hem garsonlar gayet kibar davranıyolar servis hızlı... Schlotsckys artık kanka oldum belki ondandır:) sevmemin nedeni.. viktor levi.. aklıma gelmio şimdilik çok.[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sohbeti hoş olsun neresi olursa olsun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 taksim mephisto pahalı orda menüde rose yazıyor ama garsonlar rose un ne olduğunu bile bilmezler[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sole gunes olmasın,hava kapalı olsun,biraz da rüzgar olsun 10 saat koruda basket yapıyim sonra da bizim okulun dernege gidip kız ortamına giriyim.[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takhisis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Serin bir sonbahar günü,dışarıda yağmur yağarken atlarla dolu bir ahır. Eyer ve binimum malzemenin ter ve deri karışımı kokusu ile dışarıdaki taşlara vuran su tanelerinin şıpırtısı.[hline]Mercy is weakness and weakness is death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bebek gloria, mayadrom, gökçen, abbas, salopet vs...[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WitChy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 çırağan:) hem garsonlar gayet kibar davranıyolar servis hızlı... Schlotsckys artık kanka oldum belki ondandır:) sevmemin nedeni.. viktor levi.. aklıma gelmio şimdilik çok.[hline]"faith leads to darkness,my destination should be the lightness" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sohbeti hoş olsun neresi olursa olsun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 taksim mephisto pahalı orda menüde rose yazıyor ama garsonlar rose un ne olduğunu bile bilmezler[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar