Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 12 yıllık Paticik üyeliğim de daha önce hiç destek istedim mi hatırlayamıyorum fakat şimdi desteğinize ihtiyacımız var. 3.5 ay süren geliştirme süreci ve 1 ay süren revizyon süreçlerinden sonra ilk WordPress temamız MoxieMag, ThemeForest'da yerini aldı. Link Magazin / Haber / Teknoloji / Spor / Moda ile ilgili web sitesi yapmayı düşünenler veya sadece destek olmak isteyenler temamızı satın alabilirse inanılmaz mutlu oluruz. Bugün yayına girdiği için bir süre Trend tutmak bizler için çok önemli, desteklerinizi bekliyoruz. Yönetime Not: Sanırım böyle konular açmak pek de hoş değil fakat en azından bir süre bu başlık açık kalabilirse çok mutlu oluruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 helalinden bi license key verirsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 gelip ya şöle bi site/ürün varmış çok güzel ben aldım harika sizde alın xoxo demediğin için sağol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paticik üzerinden bu konuyu görerek satın alan herkese, bu desteklerinden ötürü WolfBerry olarak çıkaracağımız diğer tüm temaları ücretsiz verecek ve bu işi yaptığımız sürece ücretsiz destek vereceğiz. Yani kara gün dostlarımızı unutmayacağız. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Kullanacak olursam alirim ben (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 abi normalde kullandığın bir foruma yaptığın bir şeyi tabi ki koyacaksın. milletin tepkisi zırt diye biranda spawn olup abi şu ürünü kullandım çok iyi ya diyen 12.5 iqlu arkadaşlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 sacma bir yarisma icin "gelin oy verin" geyigi degil. bir emek var. devaminin gelecegi soyleniyor. e (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 topbarı en uste alıp navmenuyu azıcık güzelleştirin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Solozzo said: Yönetime Not: Sanırım böyle konular açmak pek de hoş değil fakat en azından bir süre bu başlık açık kalabilirse çok mutlu oluruz. :) E 12 yillik uye de kalkip "biz bunu yaptik" diyebilsin artik. Reklam icin gelenleri sevmiyoruz bi tek, onun disinda sorun yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Harikasınız, çok teşekkürler. :)-D Dolar ne yazık ki çok pahalı olduğu için kolay değil destek olmak. Cumartesi-Pazar günü 10 satışı yakalarsak Trend Item olup satışlar hız kazanacaktır. Eş dost rica ediyoruz bizde, sizlerin de bu anlayışı ve desteği için çok teşekkür ederim. 8 farklı demo daha yolda ve ayrıca WooCommerce entegrasyonu da bir sonraki güncelleme de geliyor olacak. İnşallah belli bir seviyeye geliriz de bende rahat rahat Paticik üyelerine bedavaya dağıtabilirim, çok da büyük zevk olur açıkçası. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Minnak bir up ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar