Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu PC ile nolur benim halim :O

JuM

Öne çıkan mesajlar

Evet kasar yanına 2 tane daha 1 gb ram al.
bide ekran kartını 512 ddr alırsan yeni cıkan asuslardan güzel olur.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.

[Bu mesaj Eternal tarafından 07 Şubat 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 07 Şubat 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
Evet kasar yanına 2 tane daha 1 gb ram al.
bide ekran kartını 512 ddr alırsan yeni cıkan asuslardan güzel olur.

+13453094543875

kesinlikle haklısın

yuh yani

arkadaş bu konu ilgili bir çok konu açıldı tavsiyelerde bulunundu ve oyunun min sistem gereksimi sitede yazıyor onlara bakarak makinenin yetip yetmeyeceğini anlaya bilirdin.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

:( bilgisayarı yenilemem lazım benim çok ivedi bir şekilde [signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

[Bu mesaj yevaud tarafından 07 Şubat 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

peki benim pc ne olur ona gör esipariş edecem
p4 1.5
768 mb ddr ram
256 mb rodeon 9550 256 mb ekran kartı
512 adsl
çalışır dimi bir sorun çıkmaz sadece monster kesmem raid falanda takılırım[signature][hline] Who are those little girl's in pain
Just trapped in a castle of dark side of moon
Twelve of them shining bright in vain
Like flowers that blossom just once in year
They're dancing in the shadow like whispers of love
Just dreaming of place where they are free as dove
They never been allowed to love in this cursed cage
It's only the fairy tale they believe...

Sosyal ağlarda paylaş

benimkinde nolur? :D

P4 .34GHz
1024DDR
256MB ATI RADEON 9600XT
256 ADSL

hakkaten cevaplayın raidlere katılabilirmiyim?[signature][hline]Izzitsuss Mujja (retired) -SWG-
Jorin (retired) -FFXI-
Jorin (PvP-6) Troll Hunter
Shaki (PvP-6) Tauren Druid

[Bu mesaj theblackdevil tarafından 07 Şubat 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

p4 2.8 ht
512 dual channel ddr
5200 fx le

hic bir sorunla karsilasmadan oynadim betayi . hatta dun allience baskininda cross roadtaydim . ne var ki 5200 le oyunun grafikleri pek tat vermiyor o da bir gercek .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MOSAD, 07 Şubat 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
Harbiden yuh. Ciddi ciddi sorduğunu hiç sanmıyorum ama neyse :)

eft cidden soruyorum.burda millet lag oluyo yok söyle kasıyo deyince şüpeye düştüm.bide baglantı dsl 256 o çok dert oldu bana
Sosyal ağlarda paylaş

ya niye 10 fps alıyosun ekran kartı ayarlarına felan bak bi sürücülere bak bişeyi yanlış yüklemişindir, belkide memory felan gereksiz yere meşguldür.

şaka gibi bir topic ya p4 2.66 1gb ram yani fxc 5200 aşmış ekran kartı olmasana full fragik tüm ayarla max da aşmış gibi çalıştırmasada yani bu soruyu sormak küfür etmek gibi bişidir.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asphodel, 07 Şubat 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
ya niye 10 fps alıyosun ekran kartı ayarlarına felan bak bi sürücülere bak bişeyi yanlış yüklemişindir, belkide memory felan gereksiz yere meşguldür.

şaka gibi bir topic ya p4 2.66 1gb ram yani fxc 5200 aşmış ekran kartı olmasana full fragik tüm ayarla max da aşmış gibi çalıştırmasada yani bu soruyu sormak küfür etmek gibi bişidir.

tabi zaten herkesin beta account u vardı gördü denedi can sıkıntısı çok deli makinam var diye yazıyım dedim.hayret bişey güzel kardeşim parayı verip oyunu açınca içimizde patlamasın diye görmüş geçirmiş arkadaşlara soralım dedik.anladığım kadarıyla bağlantı hariç pek bi sorun yok.Ciddi bir şekilde mesaj atanlara teşekkür ediyorum. Saolun
Sosyal ağlarda paylaş

256 adsl i 5 gb kotalı 512 yap.
Arşivci değilsen doldurman imkansız

120-190 ping alıyorum, max 250 gördüm.

2x216 ile eziyet çekiyorum, bir 512 eklicem[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 07 Şubat 2005 21:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bugun anca oyuna gırebıldım son gunde olsa :) laptop la denedım p4 3.06 ht sonracıgıma 512 ddr amma velekaın ıntelın ıcındekı dandık 64 mb ddr ekran kartıyla raıd yapmadı tabı ama etrafımda 10 tane oyuncu en fazla oyle cart curt dıye gıren hıc bısey olmadı yanı korkuyodum olmaz belkı dıye ama yınede raıd yapamam herhalde :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

said:
theblackdevil, 07 Şubat 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
benimkinde nolur? :D

P4 .34GHz
1024DDR
256MB ATI RADEON 9600XT
256 ADSL

hakkaten cevaplayın raidlere katılabilirmiyim?

oha bu bilgisayarla rahat oynuyamıyorsanız yatıp ölelim lan biz :D[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...