Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 öncelikle hepinize selamlar. şöyle bir sıkıntım var. mysql workbench ile bir localhost yarattım. (workbench v6.3 - mysql v5.7) içine 4 adet table yarattım. (kişi bilgileri içeriyor ad, soyad vs) bu tablelara value ekledim. (ad,soyad vs kişi ekledim) buraya kadar her şey normal. eclipse'te bu 3 table'a da ulaşabiliyorum bunlara insert, update, delete vs yapabiliyorum. ancak oluşturduğum bir table'da show,insert,delete vs herhangi bir işlem yapmaya çalıştığımda servername.thattable doesn't exist diyor. niye bu hatayı aldığımı anlayamıyorum. o table orada yaratılmış. diğer table'lardan kod olarak hiçbir farkı yok. aynı table'lar hatta table adları değişik sadece. workbench içinde insert,update,delete vs yapabiliyorum ancak eclipse java'da buna izin vermiyor bulunamadı diyor olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Bi ihtimal database secmen gerekiyordur ya da alakasiz bir veritabani secilidir default olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 kodu koyman lazım ki bakalım. Büyük küçük harf mevzusudur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 oha arkadas, ne cok olasilik varmis bunla ilgili. so'da 2 cevaplik thread beklerken, millet dokulmus bununla ilgili. https://stackoverflow.com/questions/7759170/mysql-table-doesnt-exist-but-it-does-or-it-should bunlardan bir degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 riglous said: kodu koyman lazım ki bakalım. Büyük küçük harf mevzusudur muhtemelen. Java'nin kendi adaptoru mu yapiyo bu ayrimi? Degilse MySQL tarafinda collation'a bakiyo sanki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 tablo yaratmak falan inanamiyorum ya, 2017 yav 2007 degil. ben dba olcam o konuda uzmanlascam dersen tamam da diger turlu cabuk o elindeki SQL'i birak ve ORM bul.. so'daki sorunun 2011'den olmasi hic sasirtmadi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 2011 oncesi olmasi, guncel olmamasi anlamina gelmiyor ki, son zamanlarda da mesaj atan olmus. so da zaten acilan bir basligi tekrar actirmama gibi bir procedur soz konusu duplicate diyip kapatiyolar. ikincisi, orm dedigin sey automagically sana db yi hazirlayip, al abi kullan en optimize sekilde demiyor ki. yeri geldi mi stored procedurlerini yazip, optimizasyonunu kendin yapman lazim. kaldi ki bende .net framework de code first yerine, db first sekilde model'i export etmeyi tercih ediyorum. mottomuz; kontrol sende, guc sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 di said: riglous said: kodu koyman lazım ki bakalım. Büyük küçük harf mevzusudur muhtemelen. Java'nin kendi adaptoru mu yapiyo bu ayrimi? Degilse MySQL tarafinda collation'a bakiyo sanki bu. JDBC driver'ından da kaynaklanabiliyor, DB'nin config'lerinden de kaynaklanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar