Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altay 2. Ligde!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2009-2010 sezonunda süper lige çıkmak için play-off finalinde konyaspor'a kaybedince düşüş başladı takımda. ondan sonra ligden düştü zaten. inşallah yeniden eski gücüne kavuşur.

2008-2009 play-off finali kasımpaşa faciasını da unutmamak gerek..
Mesaj tarihi:
altayin derdi ardini yasladigi semtin dertli olusudur..

hep derler ksk nin yeri belli goztepe belli buca belli bunlar hep semt takimlari altay in ki de alsancak derler ama gel gor ki alsancak hem yeri yeni dar bir semttir buyuyebilitesi gelisebilitesi yoktur hem de is yerleri tarafindan isgal edilmis sıkısmıs olan sakinlerinin de kalantor oldugu bir mekandir.bucanin karsiyakanin hatta kismen goztepenin ardina yapilan yapilar gibi genisleme nufus kazanabilme taraftar cekebilme kabiliyeti de yoktur.

hos izmirde artik ortayasin ustu insanlar ah takimim vah takimim diyor sadece genclerde buyuk bir istek yok gibi..

anca iktidar degisirse su proje takimlari gider..buyuksehir osmanli ustune comarland takimlarinin maddi destekleri kurur anadolu erir ..
Mesaj tarihi:
olur mu ya koskoca Tepecik Grubu var. ben tribündeyken davul zurna eşliğinde gelirlerdi alsancak stadına. şaka bir yana Sayı olarak fazla değil ama maddi güç olarak en paralı, profil olarak en aristokrat taraftar Altay'da..
Mesaj tarihi:
Llama said:

fenn said:

İzmirli gençler neden sahip çıkmıyor takımlarına. Akhisar belediyespor kadar da mı olamıyorlar !!!

çok taraftar kaybetti altay
göztepe ksk varken kimse altayın yanına yanaşmıyor

ASlında bu son maçlarda genel izmir desteğini arkasına aldı ama dediğin doğru. çok değil hemde çok çok taraftar kaybetti. zaten normalde de göztepe ve KSK ile kıyaslanacak kadarda taraftarı yoktu.

Eskiden altayı hiç sevmezdim . çünkü zorlu dönemindeki yönetim tamamen bir istanbul yalakasıydı. Futbolla ilgilenen çogu kişi hatırlar. bir dönem İzmir 3 büyüklerin 2. evi algısı oluşmuştu. işte bu algıyı oluşturan takım altaydır. Bizans takımları ile oynan her maçta Atatürk stadının tribünlerini satardı. kendi taraftarına 5000 bilet ayırırsa atıyorum FB taraftarına 40.000 bilet ayırırdı. böylece izmirde deplasman diye bir şey olmazdı. tabi taakiii göztepe 2000-2003 arası süperlig e çıkana kadardı. ilk Bizans maçı olan GS maçında 50.000 üzeri göztepeli yerini almıştı. hatta lecuscu nun tribünleri sarı kırmızı görünce el salladıgını biliyorum :) aynı şekilde KSK da göztepe kadar olmasa da bizans takımlarına deplasmanı yaşatmış bir taraftar topluluguna sahipti. (tabi şimdi faşolig varşimdi ama baktım göztepe genede bir çok süperlig takımını geçmiş satışlarda.playoftan süperlig olursa bursa ve konya değerlerini yakalar diye düşünüyorum)

Şimdiki altay yönetimi çok genç ve destekliyorum. tamamen izmir odaklılar. alt yapı olsun ilerideki tesisleşme olsun güzel projeleri var ve en önemlisi diğer klüpler ile iyi geçiniyorlar.

Bence eskinin satıcı altayı şimdi BÜYÜK ALTAY oldu :)
Mesaj tarihi:
birde ek olarak ligte ne zaman kalmayı garantilese maç satmaları başlıyordu..

hatta yine böyle bir sezonda düştü armutlar dediler aa ligte kalmayı garantiledik sattılar maçları sonra hop bi anda alt küme sonra niye gitsin millet maça
Mesaj tarihi:
Dün maça gittim. Ben de şaşırdım, Altay tribününde Karşıyakalı, Göztepeli hatta Bucalı bile vardı. Üni okuyan gençlerdir falan dedik de, Karşıyakalılar bildiğin 2-3 otobüs İzmir'den gelmişler.
  • Yeni Oluştur...